Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Παράνοια: Άντρας παρίστανε ότι έχει κορωναϊό μέσα στο Μέτρο και ο κόσμος τρέχει να σωθεί!

Επικό βίντεο!

12 Φεβρουαρίου 2020 08:08
Παράνοια: Άντρας παρίστανε ότι έχει κορωναϊό μέσα στο Μέτρο και ο κόσμος τρέχει να σωθεί!

Ένας νεαρός άνδρας προκάλεσε πανικό στο μετρό της Μόσχας παριστάνοντας ότι έχει κορωναϊό για… χαβαλέ. Το συμβάν μαγνητοσκοπήθηκε, ανέβηκε στο διαδίκτυο και τώρα ο «ασθενής» ενδέχεται να περάσει ως και 5 χρόνια στην φυλακή!

Ο νεαρός άνδρας ήταν ντυμένος στα μαύρα και το πρόσωπο του ήταν καλυμμένο με μάσκα. Ξαφνικά έπεσε στο πάτωμα και άρχισε να φωνάζει. Οι επιβάτες προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, αυτός όμως άρχισε να τρέχει φωνάζοντας «Κοροναϊός! Κοροναϊός!», την ίδια ώρα που σοβαρό κρούσμα έχει εμφανιστεί στην Αθήνα!

Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν δραματικά, με τους επιβάτες να προσπαθούν να εγκαταλείψουν το βαγόνι όσο πιο γρήγορα μπορούν. Στην επόμενη στάση έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλο, με κίνδυνο να ποδοπατηθούν και να τραυματιστούν σοβαρά.

Η σκηνή καταγράφηκε από κάμερα, κι όπως αποδείχθηκε αργότερα, ήταν μια φάρσα που είχαν στήσει ο μπλόγκερ Καρομάτ Ντζαμπόροφ και η παρέα του. Το βίντεο αναρτήθηκε στο ίντερνετ πριν από μια εβδομάδα και προκάλεσε την αστυνομία.

Οι συντελεστές αυτής της φάρσας πλέον κατηγορούνται γιατί «προκάλεσαν πανικό» εσκεμμένα, εκμεταλλευόμενοι τον φόβο του κοινού για τον φονικό κοροναϊό με τους πλέον χίλιους νεκρούς. Αξίζει να σημειωθεί πως οι κατηγορίες για χουλιγκανισμό επισύρουν μέγιστη ποινή πενταετούς φυλάκισης ή βαριά πρόστιμα. Ο Ντζαμπόροφ παραδόθηκε αυτοβούλως στις Αρχές, με τον δικηγόρο του να επιμένει πως ο πελάτης του δεν περίμενε το βίντεο να προκαλέσει τέτοιο σάλο.

«Ο στόχος του ήταν να επιστήσει την προσοχή της κοινής γνώμης στην έλλειψη μασκών, στο πρόβλημα του κοροναϊού και την ανάγκη να προστατεύονται οι άνθρωποι με μάσκες».

Το δικαστήριο αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του φαρσέρ για έναν μήνα εν αναμονή του πορίσματος της σχετικής έρευνας που διεξάγει η εισαγγελία.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share