Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η κούνια σε μια παιδική χαρά άρχισε να κουνιέται...Αυτό που κατέγραψε η κάμερα της οικογένειας ανατριχιάζει!

Φάρσα ή υπερφυσική δύναμη;

11 Φεβρουαρίου 2020 17:23
Η κούνια σε μια παιδική χαρά άρχισε να κουνιέται...Αυτό που κατέγραψε η κάμερα της οικογένειας ανατριχιάζει!

Η παιδική χαρά είναι σημείο διασκέδασης για τα παιδιά, και κανείς δεν μπορούσε να φτανταστεί, αυτό που συνέβη στην οικογένεια. Για έναν μπαμπά η επίσκεψη στο πάρκο μετατράπηκε σε σκηνή από ανατριχιαστική ταινία τρόμου. Θα σοκαριστείτε με αυτό που κατέγραψε η κάμερα!

Ο Σκότι Ντέντον και τα παιδιά ανυπομονούσαν να παίξουν σε μια τοπική παιδική χαρά, αλλά όλοι έμειναν «στήλη άλατος», όταν είδαν μία από τις κούνιες να κουνιέται μόνη της παρότι εκίνη την ημέρα δε είχε καθόλου αέρα. Σαν να την κουνούσε κάποιο φάντασμα!

Ο Ντέντον το κατέγραψε σε βίντεο, το οποίο έχει ήδη παιχτεί πάνω από 4,5 εκατομμύρια φορές στο Facebook! Κάτι αντίστοιχο, με παιχνίδια που κουνιόντουσαν μόνα τους, είχε καταγράψει μια άλλη κάμερα στο δωμάτιο που έπαιζε ένα κορίτσι!

Όπως προέκυψε, και άλλοι κάτοικοι της περιοχής έχουν επίσης αναφερεί ότι η συγκεκριμένη κούνια κινείται από μόνη της. Μήπως θα μπορούσε να υπάρχει κάτι το υπερφυσικό εδώ; Ενώ φαίνεται να υπάρχει ένα ελαφρό αεράκι στο βίντεο, το γεγονός ότι οι υπόλοιπες κούνιες δεν κινούνται, είναι σίγουρα μυστήριο…

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share