Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επισκέφθηκαν τον ανάπηρο γιο τους στο νοσοκομείο...Όταν είδαν τι είχε μέσα ο αναπνευστικός σωλήνας, τα έχασαν!

Δεν θα το πιστεύετε!

10 Φεβρουαρίου 2020 23:10
Επισκέφθηκαν τον ανάπηρο γιο τους στο νοσοκομείο...Όταν είδαν τι είχε μέσα ο αναπνευστικός σωλήνας, τα έχασαν!

Σαν επεισόδιο βγαλμένο από θρίλερ ήταν αυτό που βίωσαν οι γονείς αυτού του νέου. Όταν τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο, που νοσηλευόταν, δεν φαντάζοταν ότι θα αντικρίσουν κάτι τέτοιο!

Θα περίμενε κανείς πως κάποιος που έχει πτυχίο σε ένα επάγγελμα υγείας θα νοιαζόταν περισσότερο για τους ανθρώπους για τους οποίους είναι υπεύθυνος. Ο Στίβεν Γουένγκερ, 41, έμεινε ανάπηρος σε ένα τρακάρισμα πριν 26 χρόνια.

Η απανθρωπιά όμως είναι γεγονός...Και δεν είναι μόνο οι ανάπηροι άνθρωποι που πρέπει να τους δίνουμε αγάπη και φροντίδα, αλλά και τα σκυλιά, όπως και αυτός ο σκύλος που εγκαταλήφθηκε 2 φορές!

Από τότε δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνος του και η ζωή του εξαρτάται από τους υπάλληλους της κλινικής. Πρόσφατα, ένας νοσοκόμος που τον επισκέφτηκε βρήκε σκουλήκια στον αναπνευστικό του σωλήνα – δύο φορές! Είναι ξεκάθαρο πως αυτό είναι παράβαση των υγειονομικών κανόνων και κάποιος πρέπει να κάνει κάτι αμέσως!

Έγινε μία έρευνα και βρήκαν πως παραμελούσαν τον Γουένγκερσυστηματικά οι εργαζόμενοι. Αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι κάνουν αφού δεν έχουν χρόνο να κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Ο Γουένγκερέπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αρκετές φορές για μόλυνση από σκουλήκια. Μάλιστα, κανένας εργαζόμενος δεν απολύθηκε μετά την μεταφορά του Γουένγκερ στο νοσοκομείο και η υπόθεση ποτέ δεν δημοσιοποιήθηκε.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο:

Σοκάρει αυτή η μάνα που έσπασε ποτήρι στο κεφάλι σερβιτόρας επειδή «προσέβαλε» τον ανάπηρο γιο της!

Μάνα έσπασε ποτήρι στο κεφάλι σερβιτόρας επειδή «προσέβαλε» τον ανάπηρο γιο της

Το γεύμα μίας οικογένειας μετατράπηκε σε έναν βίαιο καβγά όπου μια προστατευτική μητέρα έσπασε ένα ποτήρι στο κεφάλι μιας σερβιτόρας, αφού ισχυρίστηκε ότι η σερβιτόρα προσέβαλε τον ανάπηρο γιο της.

Ο σοκαριστικός καβγάς καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο “ανέβηκε” το Σάββατο στο διαδίκτυο όπου έχει γίνει viral με περισσότερες από 66.000 προβολές. Οι αντιδράσεις αυτής της μάνας πραγματικά ξεπέρασαν κάθε όριο αλλά όταν οι μητέρες θέλουν να προστατέψουν τα παιδιά τους δεν τους εμποδίζει κανείς!

Το βίντεο δείχνει τη σερβιτόρα να λέει στην πελάτισσα: “Θες να μου ρίξεις αυτό στο κεφάλι;”

Η πελάτισσα σηκώνει τα χέρια της για να προστατεύσει το πρόσωπό της και προκαλεί τη θυμωμένη σερβιτόρα φωνάζοντας «Έλα, έλα»!

Όταν η σερβιτόρα πιάνει τα μπράτσα της πελάτισσας, εκείνη σπάει ένα γυάλινο ποτήρι στο κεφάλι της!

Το γυαλί θρυμματίζεται και οι υπόλοιποι θαμώνες στο εστιατόριο φωνάζουν σοκαρισμένα.

“Τι διάολο;” λέει ένας πελάτης.

Μια άλλη σερβιτόρα πλησιάζει και κρατάει από πίσω τη θυμωμένη συνάδελφό της που υπέστη το χτύπημα στο κεφάλι και την οδηγεί ήρεμα προς την κουζίνα.

Η θυμωμένη πελάτισσα εμφανίζεται ξανά λέγοντας: “Δεν σέβεσαι ένα παιδί με αναπηρία!”

Όταν η σερβιτόρα υπερασπίζεται τον εαυτό της λέγοντας «Το σεβάστηκα» η αναστατωμένη μητέρα υψώνει ξανά τη φωνή της και λέει “Δεν το έκανες! Δεν το έκανες!”

Στο τέλος, η μητέρα έκανε νόημα στον γιο της να σηκωθεί λέγοντας του: “Έλα, Aaron”.

Παρόλο που τελείωσε ο καβγάς, η σερβιτόρα φαίνεται να μην παραιτείται και να της λέει: “Έτσι μπράβο” καθώς η μητέρα και ο γιος της φεύγουν από το εστιατόριο.

Δεν είναι σαφές σε ποια τοποθεσία έλαβε χώρα ο καβγάς ούτε το εστιατόριο, το οποίο ανήκει στη γνωστή αλυσίδα Red Lobster, έκανε κάποιο σχόλιο για το περιστατικό.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share