Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παππούς 105 χρονών φροντίζει την 100χρονη σύζυγό του την μέρα που κλείνουν 80 χρόνια μαζί...Το βίντεο συγκινεί!

Ραγίζει καρδιές!

9 Φεβρουαρίου 2020 15:15
Παππούς 105 χρονών φροντίζει την 100χρονη σύζυγό του την μέρα που κλείνουν 80 χρόνια μαζί...Το βίντεο συγκινεί!

Αυτός ο παππούς δείχνει την αγάπη του στην 100χρονη γιαγιά και σύντροφό του επί 80 χρόνια, ακόμα και την τελευταία στιγμή. Το βίντεο συγκινεί και κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Ένα βίντεο το οποίο περικλείει 205 χρόνια ζωής, 80 χρόνια γάμου και μία αιωνιότητα στην αγάπη δύο ανθρώπων. Μόνο ο θάνατος μπορεί να τους χωρίσει, όπως και αυτόν τον παππού, που μέχρι τελευταία στιγμή κρατά τον όρκο του και δεν αποχωρίζεται την γυναίκα του.

Ο Άρθουρ είναι 105 ετών, η Μάρσια είναι 100 ετών και οι δυο τους είχαν πρόσφατα επέτειο γάμου, αποτελώντας ένα από τα παλαιότερα εν ζωή ζευγάρια των ΗΠΑ.

Η Μάρσια δεν μπορεί να πει τίποτα παραπάνω από ένα «γεια σου». Ο Άρθουρ, όμως, παραμένει τόσο ερωτευμένος μαζί της που η διάλεκτος των συναισθημάτων του δεν εκφράζεται με λέξεις και δεν αλλοιώνεται στον χρόνο.

Λογικά βέβαια θα είχαν πει κι αυτοί κάποτε την ατάκα «Τα είχαμε από παιδιά»

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν. Η Μάρσια ήταν από τη Νέα Υόρκη και ο Άρθρου από το Χάμοντ της Ινδιάνας. Ο Άρθουρ εργάστηκε στην Επιτροπή Εργατικού Πολέμου στην Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου. Έχει πτυχίο οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Η Μάρσια ήταν διευθυντής κοινωνικής εργασίας για ηλικιωμένους στο Ρίβερντεϊλ της Νέας Υόρκης.

Πίσω από τα ρυτιδιασμένα πρόσωπα, πίσω από τα χρόνια, τη δυσκολία στην κίνηση και στην ομιλία, κρύβεται μόνο αγνή, αυθεντική, αιώνια αγάπη.

Μία σχέση, την οποία ακόμη κι αν νιώσουμε, δύσκολο να τη ζήσουμε τόσα πολλά χρόνια. Προς το παρόν την παρακολουθούμε, τη χειροκροτούμε και ανατριχιάζουμε.

Παππούς αγγίζει το χέρι της 85χρονης γιαγιάς στο νοσοκομείο για τελευταία φορά! " Μπορεί να μην την ξαναδώ σε αυτή την ζωή..."

Ραγίζει καρδιές ο συνταξιούχος παππούς που αγγίζει το χέρι της γυναίκας του, ενώ εκείνη αργοπεθαίνει στο δωμάτιο νοσοκομείου. Δείτε το βίντεο που έχει συγκινήσει στο Athensmagazine.gr!

Ο κύριος Ζάνγκ και η γιαγιά Γουέν, 85 και 87 χρονών αντίστοιχα, νοσηλεύονται τον τελευταίο μήνα στην πόλη Τσενγκού, την πρωτεύουσα της Επαρχίας Σιτσουάν, στην Κίνα. Και ενώ στην Κίνα οι θανάτοι ολοένα και αυξάνονται ενώ ο κορωναιός μαστίζει, έρχεται αυτή η συγκινητική ιστορία στην δημοσιότητα!

Σύμφωνα με το νοσοκομείο του Xindu, όπου βρίσκεται το ζευγάρι, ο κ. Ζάνγκ πάσχει από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, καρκίνο του πνεύμονα και αθηροσκλήρωση. Μεταφέρθηκε στις 16 Ιανουαρίου, ενώ η γυναίκα του πάσχει από Αλζχάιμερ, και έχασε τις αισθήσεις της, λόγω αναπνευστικού προβλήματος και συνδέθηκε σε μηχανικό αναπνευστήρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Καθώς η κατάστασή της επιδεινώθηκε τον Ιανουάριο, ο κ.Ζάνγκ, ο οποίος λαμβάνει θεραπεία σε άλλο τμήμα, έμαθε για την υγεία της συζύγου του και ζήτησε να δει την τελευταία φορά, σύμφωνα με το νοσοκομείο.

Στις 30 Ιανουαρίου, ανέφερε στα παιδιά του: "Ίσως να μην μπορώ να τη δω ξανά σε αυτή τη ζωή. Θελω να την δω.'

Με την έγκριση του γιατρού, ο ηλικιωμένος σύζυγος τοποθετήθηκε σε ένα κρεβάτι δίπλα στη σύζυγό του, με φωτογραφίες που λήφθηκαν την ημέρα που έδειχνε το τελικό αποχαιρετιστήριο.

Το ζεύγος συναντήθηκε στις 3:50 μ.μ. τοπική ώρα και οι νοσηλευτές ανέφεραν ότι η κυρία Γουέν κρατούσε το χέρι του συζύγου της αφού ήταν σε μεγάλο βαθμό ασυνείδητη, αναπναίοντας με τη βοήθεια της μηχανής αναπνοής.

Το βίντεο που αγγίζει, τον βλέπουμε να καλεί το όνομα της συζύγου του, ενώ η κα Γουέν κοιτάζει τον σύζυγό της, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει εξαιτίας των σωλήνων κάτω από το λαιμό της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, επέστρεψε στην αίθουσα του νοσοκομείου αργότερα την ίδια ημέρα, αλλά η οικογένειά του έχει μέχρι στιγμής επιλέξει να μην αποκαλύψει ότι η σύζυγός του πέθανε στις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου.

Το βίντεο έχει 14 εκατομμύρια views σε λιγότερο από 24 ώρες.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share