Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θα πάθετε πλάκα! Καθαρίζουμε λάθος τα μανταρίνια τόσο καιρό...Αυτός είναι ο σωστός τρόπος!

Θα σας λύσει τα χέρια!

7 Φεβρουαρίου 2020 13:45
Θα πάθετε πλάκα! Καθαρίζουμε λάθος τα μανταρίνια τόσο καιρό...Αυτός είναι ο σωστός τρόπος!

Ο καθένας καθαρίζει τα μανταρίνια με τον τρόπο του, αλλά είμαστε σίγουροι ότι το κάνετε λάθος τόσο καιρό. Με αυτό το κόλπο θα τα καθαρίσετε πανεύκολα, και είναι ο πιο σωστός τρόπος. Δείτε το μόνο στο Athensmagazine.gr!

Έχει γίνει viral στο διαδίκτυο αυτή την βδομάδα και όλοι οι χρήστες επαινούν αυτόν που το σκέφτηκε. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε όλη την φλούδα και ανοίγει πανεύκολα!

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να τα ανοίξετε σε μια ευθεία γραμμή, και έτσι θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που θέλετε και να δείτε αν έχει κουκούτσια. Μάλιστα με τα μανταρίνια μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά, ακόμα και ένα κερί, όταν τα κόψετε βέβαια με άλλο τρόπο!

Βγάλτε την κορυφή πριν το ανοίξετε σε μια ευθεία γραμμή. Στη συνέχεια απλώστε το φλοιό έξω, διαιρώντας κάθε τμήμα προσεκτικά με τα δάχτυλά σας.

Ξετυλίξτε το φρούτο έτσι ώστε τα επιμέρους τμήματα να διαχωριστούν κατά μήκος της φλούδας. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε κάθε κομμάτι χωρίς να χρειάζεται να ξεφλουδίσετε ολόκληρο το μανταρίνι.

Τρυπήστε ένα μανταρίνι με μια σύριγγα γεμάτη από νερό... Ο λόγος θα σας εκπλήξει! (Video)

Παλεύεις ώρες για να ξεφλουδίσεις ένα φρούτο και αυτός είναι ένα λόγος που αποφεύγεις να τρως; Ένα φρούτο που πολλοί αγαπάμε αλλά βαριόμαστε την διαδικασία του ξεφλουδίσματος είναι το μανταρίνι! Με αυτόν τον περίεργο τρόπο στο παρακάτω βίντεο, θα το απολαμβάνεις δίχως κόπο!

Κάποια μανταρίνια ξεφλουδίζονται δύσκολα. Πάρτε, λοιπόν, μια σύριγγα με νερό και τρυπήστε το μανταρίνι, για να ρίξετε το νερό στο κέντρο!

Δείτε το βίντεο με αυτό και άλλα κόλπα!

Ξεφλουδίστε μια πατάτα μέσα σε ένα δευτερόλεπτο μόνο με τα χέρια σας!

Παλεύετε ώρες για να καθαρίσετε μια πατάτα και πάνω στην προσπάθεια τελικά αφαιρείτε με το μαχαίρι μεγάλο μέρος της; Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε έναν πανεύκολο τρόπο για να ξεφλουδίσετε μια πατάτα μόνο με τα γυμνά σας χέρια!

Η πατάτα τρώγεται καλύτερα βρασμένη και κρατάει όλα τα θρεπτικά συσταστικά της. Αν κάνετε πουρέ πατάτας ή σαλάτα και περιμένετε τις ζεστές πατάτες να κρυώσουν, το ξεφλούδισμα τους μπορεί να γίνει μια αδύνατη αποστολή.

Με ένα μπολ γεμάτο πάγο, το ξεφλούδισμα θα γίνει παιχνιδάκι!

Τυλίγει μια βραστή πατάτα σε ένα λουκάνικο! Όταν δείτε τι βγαίνει θα το κάνετε και εσείς!

Μια συνταγή που θα σας ξετρελάνει, ειδικά αν είστε λάτρεις των χοτ ντογκ! Αυτή η απλή συνταγή που συνδυάζει μια βραστή πατάτα με ένα λουκάνικο δημιουργεί κάτι πραγματικά εξωπραγματικό!

Θα χρειαστείτε (για 12 κομμάτια):

700 γρ πατάτες
1,5 κούπα παρμεζάνα
1 κ.σ αλεύρι
1 κ.γ ρίγανη
αλάτι και πιπέρι
4 λουκάνικα φρανκφούρτης

Οδηγίες:

Ξεφλουδίστε και πλύντε τις πατάτες. Βράστε τις στο νερό για το πολύ 8 λεπτά.

Μόλις κρυώσουν, τρίψτε τις σε ένα μπολ και προσθέστε την παρμεζάνα, το αλεύρι, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε καλά.

Κόψτε κάθε λουκάνικο σε 3 ίσα κομμάτια, έτσι ώστε να έχετε 12 κομμάτια συνολικά.

Βάλτε μία κουταλιά από το μίγμα πατάτας στο χέρι σας, πιέστε το και βάλτε μέσα του ένα χοτ ντογκ. Κλείστε το καλά μέσα στην πατάτα, έτσι ώστε να είναι εντελώς καλυμμένο.

Ψήστε το χοτ ντογκ για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου. Τελειώσατε!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share