Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Θα πέσετε από την καρέκλα: Ενώ η κάμερα τους κατέγραφε στις κερκίδες, δείτε τι απίστευτο έκανε αυτός ! (video)

Αδιανόητο!

7 Φεβρουαρίου 2020 09:16
Θα πέσετε από την καρέκλα: Ενώ η κάμερα τους κατέγραφε στις κερκίδες, δείτε τι απίστευτο έκανε αυτός ! (video)

Δεν θα το πιστεύετε πραγματικά αυτό που θα δείτε στο παρακάτω! Η κάμερα κατέγραφε αυτόν τον άντρα στις κερκίδες αλλά αυτό έκανε κάτι απίστευτο!

Σε αθλητικούς αγώνες είναι συχνό φαινόμενο, οι σκηνοθέτες να κάνουν λήψεις από την κερκίδα…

Πολλοί θεατές, γρήγορα αντιλαμβάνονται ότι η κάμερα του αγώνα έχει στραφεί πάνω τους, άλλοι αργούν να το καταλάβουν, ενώ ορισμένοι άλλοι αρπάζουν την ευκαιρία για να κάνουν κάτι και να ξεχωρίσουν…

Έτσι και σε αυτό το βίντεο, αυτός ο άνδρας ενώ η κάμερα ήταν στραμμένη πάνω του και πάνω στην όμορφη κοπέλα που βρίσκεται δίπλα του, αυτός είπε να κάνει κάτι για να ξεχωρίσει!..

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Μια μάνα κοπανάει τις κόρες της γιατί κουνάνε τα οπίσθια. Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα!

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που μια μητέρα άρχισε να κυνηγάει τις κόρες της όταν τις έπιασε να κουνάνε τα οπίσθια τους μπροστά στην κάμερα.

Μετά το επικό βίντεο με την κάμερα και τη μάνα, είδαμε ένα βίντεο με δύο κοπέλες, οι οποίες έχουν γίνει viral.

Οι 2 έφηβες που πιστεύεται ότι είναι Ισπανίδες φαίνονται να προσπαθούν να πετύχουν το τουέρκ, προκλητικό είδος χορού, μπροστά στην κάμερα με την μουσική να παίζει στο παρασκήνιο.

Ωστόσο, λίγο αργότερα μπήκε αναπάντεχα μέσα στο δωμάτιο η μητέρα τους, κρατώντας μια λεκάνη με ρούχα και αποφάσισε να τους δώσει ένα μάθημα.

Δείτε το βίντεο:

Πατέρας τοποθέτησε κάμερα για να δει το μωρό του όταν είναι στο κρεβάτι...Δεν πίστευε αυτό που είδε να γίνεται!

Ένας πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού του, για να δει τι κάνει όταν είναι στο κρεβάτι. Ο μικρός έφευγε συνέχεια και δεν γνώριζαν το πώς, μιας και ήταν πολύ μικρός για να περπατήσει, πόσο μάλλον για να πηδήξεια από το στρώμα!

Οι γονείς καταγράφουν συχνά με κάμερα τις αντιδράσεις και τα επιτέυγματα των παιδιών τους, καθώς και όταν παίζουν με τον σκύλο ή το κατοικίδιο της οικογενείας. Σε αυτή την περίπτωση όμως ανακάλυψαν κάτι για τον χαρακτήρα του μωρού τους...Αυτό το παιδί είναι ιδιοφυία και όταν μεγαλώσει θα γίνει κάτι πολύ σπουδαίο!

Οταν ο Φρανσίσκο Αγκιλάρ, ο πατέρας του μωρού, έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο για να δει πως ο γιος του κατάφερνε να φεύγει από το κρεβάτι, αυτό που κατέγραψε ήταν κάτι που δεν περίμενε να δει ποτέ του.

Δείτε το βίντεο και γελάστε με την ψυχή σας!

Όταν μπήκε στο λεωφορείο, πρόσεξε έναν άντρα να κάνει αυτό σε ένα ανυποψίαστο κορίτσι - Τότε έβγαλε κρυφά την κάμερα για να καταγράψει την χυδαία πράξη του!

Όταν μπήκε στο λεωφορείο, πρόσεξε έναν άντρα να κάνει αυτό σε ένα ανυποψίαστο κορίτσι - Τότε έβγαλε κρυφά την κάμερα για να καταγράψει την χυδαία πράξη του!

Όλοι έχουμε ζήσει άσχημες εμπειρίες σε μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά είναι πολύ χρήσιμα στις μετακινήσεις. Για να λειτουργούν όμως σωστά, θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός και ευπρέπεια ανάμεσά μας.

Οπότε, όταν κάποιος εκμεταλλεύεται το γεγονός πως το μετρό ή το λεωφορείο είναι γεμάτο για να κακοποιήσει ένα άλλο άτομο, αυτό είναι πραγματική κατάχρηση εμπιστοσύνης.

Χρησιμοποιώντας το κινητό του, ένας άντρας στην Λίμα του Περού, κατέγραψε με την κάμερα την παρενόχληση ενός άλλου άντρα προς ένα νεαρό κορίτσι.

Προσοχή: Το βίντεο περιέχει εικόνες που πολλοί μπορεί να βρουν ενοχλητικές:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share