Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

Κροκόδειλος απολαμβάνει το φαγητό του και ξαφνικά εμφανίζεται μία λεοπάρδαλη... Η συνέχεια θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό! (Video)

Γενναία απόφαση!

6 Φεβρουαρίου 2020 21:36
Κροκόδειλος απολαμβάνει το φαγητό του και ξαφνικά εμφανίζεται μία λεοπάρδαλη... Η συνέχεια θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό! (Video)

Κροκόδειλος απολαμβάνει το φαγητό του και ξαφνικά εμφανίζεται μία λεοπάρδαλη... Η συνέχεια θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό! Οι λεοπαρδάλεις είναι άγρια ζώα και πολλές είναι οι φορές που έχουν επιτεθεί σε ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά τους

Ειδικότερα, βίντεο δείχνει ένα κροκόδειλο να ξεκουράζεται μετά από ένα επιτυχημένο κυνήγι αντιλόπη και στέκεται ακίνητος, μ’ ένα κομμάτι κρέατος στα θηριώδη σαγόνια του.

Όμως, ένα πονηρό αιλουροειδές γλίστρησε αθόρυβα δίπλα στο τρομακτικό αμφίβιο ερπετό κι έκλεψε το κρέας κατευθείαν από το στόμα του κροκόδειλου.

Πύθωνας έχει αρπάξει λεοπάρδαλη με τη συνέχει να σοκάρει...! (Video)

Aγρια μάχη επιβίωσης στο εθνικό πάρκο Κρούγκερ της Αφρικής, μεταξύ μίας λεοπάρδαλης και ενός πύθωνα. Πανικό προκάλεσε ένα φίδι γίγας το οποίο κάνει έκπληξη στους ιδιοκτήτες σπιτιού από το παράθυρο της κουζίνας!

Αρχικά, η λεοπάρδαλη δείχνει να κερδίζει τη μάχη, ωστόσο, ο πύθωνας κατάφερε και την τύλιξε. Εκεί που όλα έδειχναν πως το ερπετό θα ήταν ο μεγάλος νικητής της μονομαχίας, όλα… άλλαξαν.

Δείτε το βίντεο:

Ανατριχιαστική μάχη επιβίωσης: Aφρικανικός ασβός εναντίον πύθωνα και δύο τσακαλιών! (Video)

undefined

Μία ανατριχιαστική μάχη επιβίωσης ενός αφρικανικού ασβού εναντίον ενός πύθωνα και δύο τσακαλιών κατέγραψε η κάμερα ενός τουρίστα, έχοντας δει ακόμη πύθωνα να τα βάζει με ολόκληρο λιοντάρι!

Το σώμα ενός πύθωνα βρίσκεται τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του αφρικανικού ασβού, όταν ξαφνικά ένα τσακάλι μπαίνει στη μέση.

undefined

Το φίδι φαίνεται να κερδίζει προς στιγμήν, αλλά το θηλαστικό -το οποίο σύμφωνα με το περιοδικό «Scientific American» είναι το επιθετικό θηλαστικό στον κόσμο- καταφέρνει να ξεφύγει και αρχίζει να σέρνει τον πύθωνα.

Τότε, στη «μάχη» μπαίνει και δεύτερο τσακάλι και μαζί με το πρώτο αρχίζουν να απειλούν τον ασβό και να τραβάνε τον πύθωνα από την άλλη πλευρά.

undefined

Δείτε στο βίντεο την συγκλονιστική συνέχεια και την τελική επικράτηση:

Πύθωνας εναντίον κόμπρας: Η μάχη που «κόβει» την ανάσα! (Video)

undefined

Πύθωνας εναντίον κόμπρας: Μια μάχη που «κόβει» την ανάσα!

Γενναίος σκυλάκος σκότωσε δηλητηριώδη κόμπρα για να προστατεύσει την οικογένειά του και πέθανε!

Το τεράστιο δηλητηριώδες φίδι είχε καταφέρει να εξουδετερώσει τον πύθωνα και είχε αρχίσει να τον καταβροχθίζει ολόκληρο.

Αλλά η κόμπρα υπολόγιζε χωρίς τους κατοίκους του χωριού Davao del Sur των Φιλιππίνων.

Οι τρομοκρατημένοι κάτοικοι μόλις είδαν την κόμπρα άρχισαν να την χτυπούν με ξύλα μέχρι που την σκότωσαν.

Τρόμος! Πυθώνας δάγκωσε άντρα σε επίμαχο σημείο όταν πήγε τουαλέτα! (Photos)

Η ουρά του τεράστιου πύθωνα που είχε σκοτώσει και καταβροχθίσει εξήχε από το στόμα της κόμπρας. Μόλις σκότωσαν το φίδι, το άνοιξαν με μαχαίρι και είδαν τον πύθωνα.

"Υπάρχουν πολλά φίδια στην περιοχή μας αλλά είναι η πρώτη φορά που είδαμε κόμπρα να έχει φάει πύθωνα" είπε ένας κάτοικος. "Έχουν πεθάνει πολλοί άνθρωποι στο χωριό από κόμπρα και έτσι ο γείτονας μόλις είδε το φίδι το σκότωσε" πρόσθεσε.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share