Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μια γάτα πέφτει στο κλουβί ενός εξαγριωμένου λύγκα! Ενώ νόμιζαν ότι θα την κατασπαράξει τελικά...

Δεν θα το πιστεύετε!

6 Φεβρουαρίου 2020 15:38
Μια γάτα πέφτει στο κλουβί ενός εξαγριωμένου λύγκα! Ενώ νόμιζαν ότι θα την κατασπαράξει τελικά...

Αυτή η γάτα έπεσε το κλουβί ενός άγριου λύγκα και όλοι πίστευαν ότι θα την κατασπαράξει. Τελικά όμως έγινε κάτι που δεν περίμενε κανείς!

Οι λύγκες, είναι αρπακτικά που θα έκαναν τα πάντα για να υπερασπιστούν την περιοχή τους. Μια λύγκα του ζωολογικού κήπου στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, ήρθε αντιμέτωπη με ένα πολύ ασυνήθιστο εισβολέα, μια αδέσποτη γάτα που πλησίασε προς το μέρος της. Η συνάντηση των δύο αυτών ζώων θα είχε μεγάλο σασπένς, αλλά τελικά πήρε μια εντελώς αναπάντεχη τροπή, όπως και όταν μια γάτα έγινε κολλητή με μια σουρικάτα!

Τα δύο ζώα, πλησίασαν το ένα το άλλο με περιέργεια και αγάπη. Μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν οι καλύτεροι φίλοι, πρόθυμοι να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο. Είναι απίστευτο πως αυτά τα δυο εντελώς διαφορετικά ζώα, ανέπτυξαν μια τόσο ζεστή σχέση.

Ο ζωολογικός κήπος μη θέλοντας να τα χωρίσει, αποφάσισε να τα αφήσει να συγκατοικήσουν.

Απίστευτο: Βάτραχος καταπίνει ένα φίδι ενώ αυτό τσακώνεται με μια γάτα!

Τα φίδια θεωρούνται από τα πιο επικίνδυνα είδη ερπετών στο ζωικό βασίλειο, απ' ότι φαίνεται όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει πάντα! Το Athensmagazine.gr πρόσφατα σας έδειξε έναν σκίουρο που επιτίθεται σε ένα φίδι, σήμερα ένα νέο βίντεο έρχεται για να σοκάρει!

Έχουμε δει, λοιπόν, δεκάδες περιπτώσεις ζώων, από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα, να παλεύουν για το φαγητό τους και το... φαγητό να παλεύει για τη σωτηρία του. Συνήθως, όταν τα θηράματα καταλήξουν στο στόμα του θηρευτή τους, αυτό σημαίνει πως ήρθε το τέλος. Πολλά, όμως, είναι εκείνα, που δεν θα «πέσουν» αμαχητί... Σαν αυτό το φίδι.

Σε ένα μοναδικό βίντεο, καθώς δεν έχουμε δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, ένα φίδι εμφανίζεται να τσακώνεται με μια γάτα. Μια γάτα, βέβαια, η οποία μάλλον παίζει με το ερπετό, το οποίο σαφώς και δεν το καταλαβαίνει αυτό και της επιτίθεται, χωρίς να καταφέρει, πάντως, να τη δαγκώσει. «Και πού είναι το φοβερό;», θα αναρωτηθείτε.

Το φοβερό είναι ότι, την ίδια στιγμή, που το φίδι «τα βάζει» με το αιλουροειδές, βρίσκεται στο στόμα ενός μεγάλου βατράχου, που έχει αρχίσει να το καταπίνει!

Δείτε τον νικητή της απίθανης μάχης στο video:

Κροκόδειλος γραπώνει πύθωνα μέσα στα σαγόνια! Η αντίδραση του φιδιού είναι επική (video)

Πραγματικά η δύναμη και των δύο ερπετών είναι τρομερή. Κανένας δεν πρέπει να προδικάζει το αποτέλεσμα βλέποντας το ένα ζώο να υπερισχύει απέναντι στο άλλο, όπως και η μάχη της λεοπάρδαλης με έναν πύθωνα!

Στο παρακάτω viral βίντεο με τα σχεδόν 2 εκ vies θα παρακολουθήσετε την επική μάχη που κάνει ένας κροκόδειλος με έναν πύθωνα μέσα σε βάλτο!

Ο κροκόδειλος με μια αστραπιαία κίνηση αρπάζει τον πύθωνα απο το κεφάλι και τον δαγκώνει με τα σουβλερά σαγόνια του.

Το φίδι όμως μαεστρικά κινείται και δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ακούγονταν περίεργοι ήχοι από το πατάρι και ανέβηκε να δει τι γίνεται...Αυτό που αντίκρισε του έκοψε το αίμα!

Αυτός ο άνδρας άκουγε περίεργους ήχους και θορύβους από το πατάρι του σπιτιού του. Όταν ανέβηκε να δει τι συμβαίνει πάγωσε με αυτό που αντίκρισε. Ένα τεράστιο φίδι κατοικούσε μέσα!

Ο Μπόμπ Βαν ντε Χέρτσεν, κάτοικος της Sarasota, ήταν έκπληκτος όταν ανακάλυψε ότι ο θόρυβος που προερχόταν από τη σοφίτα του δεν ήταν ποντίκι, όπως είχε υποψιαστεί. Αντίθετα, ήταν ένας βόας! Θέλει τεράστια προσοχή η διαχείρηση ενος φιδιού, μιας και είναι πολύ επικίνδυνα, και μπορεί να συμβεί αυτό που συνέβη σε μια γυναίκα, όταν σκότωσε ένα στην αυλή της!

Σε συνέντευξή του, ο Βαν ντε Χέρτσενπεριγράφει το πώς ένιωσε όταν μπήκε στη σοφίτα και είδε ένα τεράστιο φίδι να βρίσκεται δίπλα στις σωρούς του δέρματος του. «Αφού έβγαλε το δέρμα του, αυτό είναι το σημάδι ότι μπορεί να ζει εδώ και αρκετό καιρό στη σοφίτα μου!», λέει ο Βαν ντε Χέρτσεν. Ανατριχιαστικό!

Ο έκπληκτος ιδιοκτήτης έφερε τα μεγάλα μέσα για να απομακρύνει το φίδι από το σπίτι του, έναν επαγγελματικό συλλέκτη φιδιών με το όνομα Μάρκ Λάμπαρτ. Δυόμισι ώρες αργότερα και μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, έβγαλε το φίδι έξω με τη βοήθεια ενός μακριού σωλήνα.

Ενώ η πολιτεία της Φλόριντα είναι γνωστή για το γεγονός ότι φιλοξενεί μυριάδες επικίνδυνα ερπετά, όπως π.χ. αλιγάτορες, επί του παρόντος έχει τεράστιο πρόβλημα με τα φίδια.

Μεγάλα φίδια, όπως είναι ο βόας και ο πύθωνας, τρομοκρατούν τη νότια Φλόριντα από τη δεκαετία του ’90, με πολλούς ερευνητές να ρίχνουν το πρόβλημα στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων.

Δυστυχώς, έχει γίνει συνήθεια να τα αγοράζουν και να εγκαταλείπουν τα φίδια όταν γίνονται πολύ μεγάλα ή αρχίζει να τους κοστίζει ακριβά το να τα φροντίσουν.

Επειδή ορισμένα είδη βοών φτάνουν μέχρι και τα 4 μέτρα και ζουν κατά μέσο όρο 20 με 30 χρόνια, δεν είναι παράλογο για έναν ιδιοκτήτη να καταπιεστεί, ειδικά εάν η αυλή τους είναι το κατάλληλο περιβάλλον για το φίδι.

Και ενώ αυτοί οι χαλαροί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων μπορεί να πιστεύουν ότι κάνουν μια καλή πράξη αφήνοντας το φίδι τους ζωντανό στο φυσικό περιβάλλον, δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα που αφορά όλους τους εμπλεκόμενους.

Αυτοί οι επιθετικοί θηρευτές δεν είναι απλώς τρομακτικοί, αλλά κοστίζουν τόσο για το κράτος όσο και για τους κατοίκους πολλά χρήματα, καθώς απαιτούν έμπειρους επαγγελματίες για την παγίδευση και μεταφορά τους αλλού. Εκτός από ενοχλητικά, τα φίδια εξαφανίζουν ουσιαστικά πολλά είδη ζώων και φυτών.

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share