Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τάσος Δούσης: "Έλεος ρε κορίτσια, σας τραβάνε μόνο οι ηλίθιοι και τα ζώα!"

"Η ευγένεια δεν κοστίζει τίποτα και αγοράζει τα πάντα!"

6 Φεβρουαρίου 2020 11:28
Τάσος Δούσης:

Μάρτυρας ενός απίθανου περιστατικού έγινε ο Τάσος Δούσης, το οποίο και περιέγραψε μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, λίγο πριν μας μαγέψει με τις Εικόνες από την Βόρεια Ταϋλάνδη, ανέφερε στους διαδικτυακούς του φίλους ένα περιστατικό που δείχνει δυστυχώς πως σκέφτονται πολλά κορίτσια στην σημερινή κοινωνία!

Ο Τάσος Δούσης έγινε μάρτυρας μιας απαράδεκτης συμπεριφοράς κοπέλας σε γνωστό εσιτατόριο της Αθήνας, συμπεραίνοντας πως τα περισσότερα κορίτσια ελκύουν μόνο ηλίθιοι και ζώα και δεν δίνουν αξία σε παιδιά με αρχές και τρόπους!

Δείτε την απίστευτη ιστορία που μας διηγήθηκε ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τάσος Δούσης: "Σ' αυτή την περιοχή της Αθήνας υπάρχει μια φυλή γυναικών με σούπερ χαρακτηριστικά"!

Μια προσωπική ιστορία μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο Instagram o Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος μετά την... κριτική του στο MasterChef, αναφέρθηκε στις πιο κούκλες και... τρελές γυναίκες της Αθήνας, περιγράφοντας μια προσωπική ιστορία που του συνέβη το βράδυ της Τετάρτης!

Σε ποια περιοχή της Αθήνας θα βρεις τις πιο ωραίες γυναίκες αλλά ταυτόχρονα και τρελές; Δείτε στα παρακάτω βίντεο του Τάσου Δούση στο Athensmagazine.gr και θα καταλάβετε:

Τάσος Δούσης: "Δεν χρειάζεται δράμα στη ζωή, όταν δεν υπάρχει"

Μια την... συνήθεια πολλών στις μέρες να δραματοποιούν τις καταστάσεις μίλησε ο Τάσος Δούσης στο προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος με την ευκαιρία σας χαρίζει ένα μοναδικό ταξίδι στην Ρώμη, αναφέρθηκε σε μια προσωπική εμπειρία από συνάντηση που είχε με μια φίλη του!

Με αφορμή και την τραγωδία με τον Κόμπι Μπράιαντ, ο Τάσος Δούσης ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να μεγαλοποιούμε τα προβλήματά μας γιατί ήταν έρχεται η πραγματική τραγωδία στην ζωή έρχεται ως... τάγμα!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τάσος Δούσης: "Λαμπερός επώνυμος επιχειρηματίας απίθανος... τσιγκούνης"!

Μια τρομερή αποκάλυψη έκανε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram! Ποιος είναι ο διάσημος Έλληνας που είναι απίθανος... τσιγκούνης;

Ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος, ο οποίος ετοιμάζεται να μας μαγέψει με το ταξίδι του στην Μπανγκόνκ το ερχόμενο Σάββατο μέσα από την εκπομπή του στο Open, αναφέρθηκε στην μαρτυρία μιας στενής του φίλης, η οποία χώρισε από τον δεσμό της επειδή ο γνωστός επιχειρηματίας με τον οποίο ήταν μαζί ήταν απίστευτα τσιγκούνης!

Μάλιστα ο Τάσος Δούσης αναφέρθηκε και στα περιστατικά που πραγματικά είναι άνευ προηγουμένου! Προσοχή, όσοι έχετε τάσεις... τσιγκουνιάς μην πάρετε... ιδέες από όλα όσα αποκαλύπτει ο γνωστός εκδότης στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share