Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο 30χρονος πατέρας με τον γιο του...Τρελάθηκε με αυτό που είδε!

Δεν θα το πιστεύετε!

6 Φεβρουαρίου 2020 10:22
Μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο 30χρονος πατέρας με τον γιο του...Τρελάθηκε με αυτό που είδε!
Follow us on Google News

Αυτή η μητέρα είχε απορία το τι έκανε ο 30χρονος πατέρας με το μωρό τους, όταν αυτή έλειπε από το σπίτι. Έτσι, αποφάσισε να τοποθετήσει μια κρυφή κάμερα για να το διαπιστώσει, και τρελάθηκε με αυτό που είδε...

Ο 30χρονος πατέρας Έμιο από το Κάνσας, τις περισσότερες μέρες δουλεύει στη νυχτερινή βάρδια και εφόσον η σύζυγός του εργάζεται το πρωί δεν έχουν και πολύ χρόνο μαζί, ειδικά με τον 21 μηνών γιο τους, τον Χαβιέρ. Και ενώ πολλοί γονείς τοποθετούν κάμερα για να ελέγξουν το παιδί τους όταν παίζει και μπορεί να τρομάξουν με το περιεχόμενο, αυτή η μητέρα ήθελε να δει τι έκανε ο μπαμπας του!

Όσο λοιπόν εκείνη λείπει από το σπίτι, αντί να της δώσει αναφορά για το πως ήταν η μέρα τους αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βίντεο για να δει με τα ίδια της τα μάτια!

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Μια μάνα κοπανάει τις κόρες της γιατί κουνάνε τα οπίσθια. Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα!

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που μια μητέρα άρχισε να κυνηγάει τις κόρες της όταν τις έπιασε να κουνάνε τα οπίσθια τους μπροστά στην κάμερα.

Μετά το επικό βίντεο με την κάμερα και τη μάνα, είδαμε ένα βίντεο με δύο κοπέλες, οι οποίες έχουν γίνει viral.

Οι 2 έφηβες που πιστεύεται ότι είναι Ισπανίδες φαίνονται να προσπαθούν να πετύχουν το τουέρκ, προκλητικό είδος χορού, μπροστά στην κάμερα με την μουσική να παίζει στο παρασκήνιο.

Ωστόσο, λίγο αργότερα μπήκε αναπάντεχα μέσα στο δωμάτιο η μητέρα τους, κρατώντας μια λεκάνη με ρούχα και αποφάσισε να τους δώσει ένα μάθημα.

Δείτε το βίντεο:

Πατέρας τοποθέτησε κάμερα για να δει το μωρό του όταν είναι στο κρεβάτι...Δεν πίστευε αυτό που είδε να γίνεται!

Ένας πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού του, για να δει τι κάνει όταν είναι στο κρεβάτι. Ο μικρός έφευγε συνέχεια και δεν γνώριζαν το πώς, μιας και ήταν πολύ μικρός για να περπατήσει, πόσο μάλλον για να πηδήξεια από το στρώμα!

Οι γονείς καταγράφουν συχνά με κάμερα τις αντιδράσεις και τα επιτέυγματα των παιδιών τους, καθώς και όταν παίζουν με τον σκύλο ή το κατοικίδιο της οικογενείας. Σε αυτή την περίπτωση όμως ανακάλυψαν κάτι για τον χαρακτήρα του μωρού τους...Αυτό το παιδί είναι ιδιοφυία και όταν μεγαλώσει θα γίνει κάτι πολύ σπουδαίο!

Οταν ο Φρανσίσκο Αγκιλάρ, ο πατέρας του μωρού, έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο για να δει πως ο γιος του κατάφερνε να φεύγει από το κρεβάτι, αυτό που κατέγραψε ήταν κάτι που δεν περίμενε να δει ποτέ του.

Δείτε το βίντεο και γελάστε με την ψυχή σας!

Όταν μπήκε στο λεωφορείο, πρόσεξε έναν άντρα να κάνει αυτό σε ένα ανυποψίαστο κορίτσι - Τότε έβγαλε κρυφά την κάμερα για να καταγράψει την χυδαία πράξη του!

Όταν μπήκε στο λεωφορείο, πρόσεξε έναν άντρα να κάνει αυτό σε ένα ανυποψίαστο κορίτσι - Τότε έβγαλε κρυφά την κάμερα για να καταγράψει την χυδαία πράξη του!

Όλοι έχουμε ζήσει άσχημες εμπειρίες σε μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά είναι πολύ χρήσιμα στις μετακινήσεις. Για να λειτουργούν όμως σωστά, θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός και ευπρέπεια ανάμεσά μας.

Οπότε, όταν κάποιος εκμεταλλεύεται το γεγονός πως το μετρό ή το λεωφορείο είναι γεμάτο για να κακοποιήσει ένα άλλο άτομο, αυτό είναι πραγματική κατάχρηση εμπιστοσύνης.

Χρησιμοποιώντας το κινητό του, ένας άντρας στην Λίμα του Περού, κατέγραψε με την κάμερα την παρενόχληση ενός άλλου άντρα προς ένα νεαρό κορίτσι.

Προσοχή: Το βίντεο περιέχει εικόνες που πολλοί μπορεί να βρουν ενοχλητικές:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share