Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Όταν η 60χρονη θεία του πέθανε άφησε πίσω αυτά τα κουτιά...Δεν φανταζόταν ότι το περιεχόμενο θα του άλλαζε την ζωή!

Θα μείνετε άφωνοι!

5 Φεβρουαρίου 2020 17:19
Όταν η 60χρονη θεία του πέθανε άφησε πίσω αυτά τα κουτιά...Δεν φανταζόταν ότι το περιεχόμενο θα του άλλαζε την ζωή!

Όταν η 90χρονη θεία του απεβίωσε, ο Κάρλ Κίσνερ νόμιζε ότι δεν είχε κληρονομήσει τίποτα, εκτός από αυτά τα κουτιά που βρήκε στο σπίτι της. Δεν φανταζόταν ότι θα άλλαζε ολοκληρωτικά η ζωή του!

Πολλοί σκοτώνονται όταν κάποιος αποβιώνει για την περιουσία, όπως έκανε και η οικογένεια αυτού του παππού, που τελικά η διαθήκη του τους τάραξε! Ο Κάρλ αγαπούσε τη θεία του και ήθελε να αντιμετωπίσει τα πράγματά της με σεβασμό και να τα ταξινομήσει όλα. Δεδομένου ότι ήταν ευθύνη του να καθαρίσει το σπίτι της αφού πέθανε, αφιέρωσε χρόνο για να κάνει τη δουλειά σωστά. Ήθελε να κοιτάξει τα πάντα, πριν πετάξει οτιδήποτε στα σκουπίδια ή το κάνει δωρεά. Δεν ήξερε ότι κρύβει μια περιουσία...

Εκεί που καθάριζε, ο Κάρλ βρήκε ένα τυλιγμένο κουτί. Ήταν κρυμμένο κάτω από ένα παλιό κουκλόσπιτο. Νόμιζε ότι θα ήταν απλώς, ένας ακόμη σωρός από σκουπίδια. Αλλά όταν φύσηξε τη σκόνη και άνοιξε το κουτί, ανακάλυψε ένα κρυμμένο θησαυρό που άξιζε μια περιουσία. Η στοίβα από κάρτες του μπέιζμπολ που είχαν ξεχαστεί μέσα στο κουτί εδώ πολύ καιρό, κατέληξαν να είναι «χρυσός από χαρτόνι», όπως ανέφεραν οι εκτιμητές στον Karl αργότερα εκείνο τον μήνα. Δείτε τι ανακάλυψε στο βίντεο του YouTube παρακάτω!

Επειδή η συλλογή της θείας του ήταν σε άριστη κατάσταση, οι κάρτες του μπέιζμπολ άξιζαν τη μέγιστη αξία τους. Αλλά καθώς άρχισε να περνά απαλά τις κάρτες, είδε ότι η θεία του είχε συλλέξει μερικές από τις πιο πολύτιμες που είχαν εκτυπωθεί ποτέ. Αυτές περιλάμβαναν τις κάρτες των μεγάλων Τσι Γιάνγκ, Τάι Κόμπ και Χόνους Γουάγκνερ. Αλλά αυτές, ήταν απλώς μερικά δείγματα από αυτές που βρήκε ο τυχερός Κάρλ μέσα στο κουτί.

Βρήκε αυτόν τον καταπληκτικό θησαυρό. Ο Κάρλ είχε αρκετό χρόνο να πουλήσει αυτές τις κάρτες του μπέιζμπολ σε δημοπρασία. Και μαντέψτε πόσα κέρδισε…

Για την πώληση των 37 πολυτιμότερων καρτών, ο Κάρλ κέρδισε 566.132 δολάρια σε online δημοπρασία.

Το βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα του YouTube NewsChannel500, δείχνει τον Κάρλ και την αντίδρασή του. Μαζί με το εκπληκτικό βίντεο κλιπ, το κανάλι ειδήσεων είχε την εξής περιγραφή: «Ο Κάρλ βρήκε ένα χαρτόκουτο με παλιές κάρτες του μπέιζμπολ που μοιάζουν σαν καινούργιες στη σοφίτα του παππού του. Οι κάρτες είναι πολύ σπάνιες και σε άριστη κατάσταση.

37 κάρτες, κατάφεραν να φέρουν συνολικά 500.000 δολάρια, όταν πωλήθηκαν σε δημοπρασία τον Αύγουστο κατά τη διάρκεια της Εθνικής Συνέλευσης Συλλεκτών Αθλημάτων στη Βαλτιμόρη. Υπάρχουν περίπου 700 κάρτες συνολικά, οι οποίες θα μπορούσαν να αξίζουν μέχρι και 3 εκατομμύρια δολάρια, λένε οι ειδικοί. Περιλαμβάνουν μύθους όπως είναι οι Κρίστι Μαθιουσόν και Κόνι Μάκ. Ο Κίσνερ και η οικογένειά του λένε, ότι οι κάρτες ανήκαν στον παππού τους Κάρλ Χένσς, ο οποίος πέθανε τη δεκαετία του 1940».

Ο Κίσνερ, πέρασε ώρες κάνοντας έρευνα στο Διαδίκτυο για να ανακαλύψει την αξία αυτών των καρτών. Και γρήγορα, συνειδητοποίησε ότι ήταν χρυσωρυχείο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share