Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τσιφτετέλι για Όσκαρ: Στο Survivor την αποκαλούσαν "παλτό", πήγε στον Σπύρο Παπαδόπουλο και το... τερμάτισε!

Απίστευτη!

5 Φεβρουαρίου 2020 13:20
Τσιφτετέλι για Όσκαρ: Στο Survivor την αποκαλούσαν

Μια από τις πιο σέξι παρουσίες του Survivor πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και κόλασε τους πάντες. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μας δείχνει μια πιο θηλυκή της πλευρά μιας και πρόσφατα με το χορό της άναψε φωτιές και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ερμήνευε "το τραγούδι των γύφτων" η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή σηκώθηκε να χορέψει και έκανε τους πάντες να παραληρούν!

Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες που μπορεί ενώ ήταν παίκτρια του Survivor να χαρακτηριζόταν ως "παλτό" μιας και οι επιδόσεις της στα αγωνίσματα δεν ήταν και οι καλύτερες, με αυτό το τσιφτετέλι "κόλαση" σίγουρα μας έδειξε πως οι επιδόσεις στο χορό είναι οι καλύτερες!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το κολασμένο τσιφτετέλι πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας που μοίρασε εγκεφαλικά!

Αυτή η γυναίκα σίγουρα είναι από τις πιο καυτές και σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz. Σε όποιο μαγαζί κι αν τραγουδάει γίνεται το αδιαχώρητο και με το ζόρι κινείται πάνω στην πίστα αφού τα λουλούδια μπροστά στα πόδια της σχηματίζουν βουνά.

Όσες φορές κι αν την έχουμε δει να χορεύει δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της μιας και πέρα από σέξι έχει κι ένα λίκνισμα άκρως αισθησιακό που κολάζει. Τελευταία φορά που την αποθεώσαμε σε πίστα να χορεύει ήταν αυτή που χόρεψε αποκλειστικά για τα μάτια του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο λόγος φυσικά για την εντυπωσιακή Πάολα που βγήκε στην πίστα του μαγαζιού όπου εμφανίζεται με άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση και πριν ξεκινήσει να τραγουδάει μας χάρισε ένα τσιφτετέλι που... μοίρασε εγκεφαλικά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το τσιφτετέλι μελαχρινών καλλονών με 1.265.839 προβολές που κολάζει το Youtube!

Το τσιφτετέλι είναι από τους πιο καυτούς και θηλυκούς χορούς, για αυτό δεν μπορεί να μην σε κολάσει, ειδικά το παρακάτω βίντεο με τις δύο μελαχρινές γυναίκες!

Το βίντεο έχει συγκρεντρώσει 1.265.839 προβολές, και 1,2 χιλιάδες likes, ενώ τα σχόλια για τις δύο καλλονές είναι άκρως κολακευτικά. Μας θύμισε κάτι από το ξεσηκωτικό τσιφτετέλι γνωστής παίκτριας ριάλιτι, το οποίο μάζεψε χιλιάδες προβολές μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!

Λικνίζονται και διασκεδάζουν με την ψυχή τους σε εξωτερικό χώρο, αναστατωνώντας μας με τα καυτά τους μίνι φορέματα!

Το βασανιστικό τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που αναστάτωσε πασίγνωστο ηθοποιό!

Βρήκαμε ένα από τα πιο καυτά τσιφτετέλια της ελληνικής τηλεόρασης που είχε προβληθεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας ρε παιδιά" το 2009! Η γυναίκα που σηκώθηκε να χορέψει τον Σαλονικιό που ερμήνευσε ο Νίκος Μαρκόπουλος ξεσήκωσε όλο το πλατό! Ένας από τους βασικούς καλεσμένους τότε στην εκπομπή ήταν και ο ταλαντούχος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς! Όταν ακόμα η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου προβαλλόταν στην ΝΕΤ!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο η γυναίκα με το που σηκώθηκε να χορέψει οι καλεσμένοι της εκπομπής της πέταγαν λουλούδια αλλά και αποάμβαναν τις χορευτικές της ικανότητες! Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει απολαύσει καλλίγραμες γυναίκες να λικνίζονται με την μουσική και να χορεύουν τα καλύτερα τσιφτετέλια που έχουμε δει ποτέ!

Λίγο μετά ο Κώστας Βουτσάς σηκώθηκε να την συνοδεύσει στο τσιφτετέλι της σαν σωστός τζέντλεμαν!

Απολαύστε εδώ στο Athensmagazine.gr το βίντεο που σας βρήκαμε:

Το τσιφτέλι της Όλγας Πηλιάκη που τρέλανε ακόμα και τον Σπύρο Παπαδόπουλο! (Video)

Πριν από ένα χρόνο περίπου η Όλγα Πηλιάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας" και προκάλεσε αναστάτωση με το τσιφτετέλι της! Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη είναι μια από τις πιο καλές χορεύτριας της Ελλάδας! Κολάζει και αγγέλους... το "καυτό" τσιφτετέλι της Τέτας Καμπουρέλη! (Video)

Το Σάββατο στις 17 Φεβρουαρίου το 2018 χόρεψε το πιο καυτό και ωραίο τισφτετέλι στην ιστορία! Κόλασε τους πάντες στο πλατό!

Το τραγούδι που χόρεψε ήταν της Ελένης Κούκα "Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο", ένα από τα πιο ωραία άσματα του ελληνικού πενταγράμμου! Όταν το κέφι άναψε μαζί με την Όλγα Πηλιάκη σηκώθηκε να χορέψει και ο Τρύφωνας Σαμαράς!

Στο βίντεο θα δείτε τον άντρα της σαφώς περήφανο να της πετάει λουλούδια!

Απολαύστε τους στο βίντεο εδώ:

Άναψε φωτιές η Ευαγγελία Αραβανή με το τσιφτετέλι της! (Video)

Η Ευαγγελία Αραβανή "άναψε" φωτιές με το τσιφτετέλι της! Θυμάστε λίγα χρόνια πριν που είχε βρεθεί καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και την προκάλεσαν να χορέψει; Το «καυτό» τσιφτετέλι νεαρής ηθοποιού που «έκαψε» τον Σπύρο Παπαδόπουλο! (video)

Εκείνη δεν δίστασε και ανέβηκε στην σκηνή του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" για να χορέψει ένα εκπληκτικό τσιφτετέλι!

Η διαγωνιζόμενη της έδειχνε τις κινήσεις και εκείνη λικνίστηκε στο χορό της κοιλιάς! Ο Σάκης Τανιμανίδης να σας θυμίσουμε έιχε τρελαθεί με το καυτό της τσιφτετέλι.

Η παρουσιάστρια εξέπληξε τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το κοινό με τις χορευτικές της ικανότητες!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share