Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο Ελληνίδας καλλονής που "γκρέμισε" το πλατό του Alpha! Χαμός στο διαδίκτυο!

Θεά!

5 Φεβρουαρίου 2020 12:48
Το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο Ελληνίδας καλλονής που

Ποιος είπε πως βαρύ ζεϊμπέκικο μπορεί να χορέψει μόνο ένας άντρας; Το ζεϊμπέκικο θέλει ψυχή κι αν την έχεις όχι απλά θα χορέψεις αλλά θα καταχειροκροτηθείς κιόλας. Ζωντανό παράδειγμα το ζεϊμπέκικο της Άντζελας Δημητρίου!

Αυτό ακριβώς έγινε κι όταν αυτή η πανέμορφη αθλήτρια εμφανίστηκε σε παλαιότερη εκπομπή του Alpha και ο ίδιος ο παρουσιαστής της ζήτησε να χορέψει μιας και ήδη γνώριζε τις ικανότητές της. Και τελικά δικαιώθηκε μιας και ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Ο λόγος για την Έρρικα Πρεζεράκου, τη γνωστή αθλήτρια του στίβου που απ' ότι φαίνεται ο τσαμπουκάς της και η ψυχή της βγαίνουν σε έναν και μόνο χορό!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Η Αθηνά Οικονομάκου χορεύει ζεϊμπέκικο και "ραγίζουν" κι οι πέτρες!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις ωραιότερες και πιο εντυπωσιακές παρουσίες την ελληνικής τηλεόρασης και γενικότερα της εγχώριας showbiz. Βρέθηκε λοιπόν καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και για ακόμη μια φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Αυτή τη φορά όμως ο λόγος ήταν διαφορετικός!

Όταν ο Δημήτρης Μπάσης τραγούδησε τα "Λαδάδικα" του Δημήτρη Μητροπάνου, η γνωστή ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο σαν.... άλλη Νατάσα Θεοδωρίδου. Ο χορός της τρέλανε τους πάντες μιας και δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιου είδους "εκδηλώσεις" και μείναμε άφωνοι με τις χορευτικές τις ικανότητες.

Δείτε το βίντεο με το ζεϊμπέκικο:

Λεβέντισσα: Η πιο καυτή Ελληνίδα χόρεψε ζεϊμπέκικο και ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη!

Είναι ένα από τα κορίτσια που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις μετά το My Style Rocks και σίγουρα δύσκολα μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη που βρέθηκε σε βραδινό event και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη με τον… καυτό χορό της.

Η σέξι Ιωάννα Τούνη, που αυτήν την περίοδο ζει έναν φλογερό έρωτα και συζεί με το νέο της αγόρι, έκανε χθες βράδυ μια ξεχωριστή έξοδο μόνο για κορίτσια. Μαζί με τις φίλες της βρέθηκε στο μεγάλο πάρτυ για τα 5 χρόνια γνωστού club στη Θεσσαλονίκη και εντυπωσίασε με το σέξι φόρεμά της.

Ωστόσο, όταν στο stage βρέθηκε για να τραγουδήσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Ιωάννα Τούνη ήρθε για τα καλά στο κέφι και σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο… που θύμισε εκείνο της μητέρας της απόλυτης Ελληνίδας! Τα video ανέβασε φυσικά στο Instagram ο καλός της φίλος Χάρης Σιανίδης. Ενώ, μαζί της στο 5 years party βρέθηκαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Τζούλια Νόβα και η Ιωάννα Μπέλλα!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζεϊμπέκικο από τα λίγα: Βγήκε από το Survivor, πήγε στο "Στην υγειά μας" και τρέλανε τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Έγινε χαμός με τους παίκτες του Survivor σε παλαιότερο επεισόδιο από το 'Στην υγειά μας ρε παιδιά'! Ράγισαν τα πατώματα με το ζεϊμπέκικο!

Ο Πάνος Αργιανίδης και η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκαν από το Survivor στο πλατό του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και άναψαν φωτιές, ενώ πρόσφατα σας παρουσιάσαμε και το χειρότερο ζεϊμπέκικο στην ίδια εκπομπή! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φαίνεται πως ήταν αυτός που «κάηκε» πρώτος. Αιτία;

Η sexy παρουσία της παίκτριας των Μαχητών.

«Το τελευταίο διάστημα, εμείς τα παιδιά του Survivor, ζούμε ένα όνειρο που εύχομαι ο Θεός να μας βοηθήσει να το διαχειριστούμε καλά. Ξέρω ότι όλο αυτό είναι εφήμερο. Σημασία έχει να είμαστε αγαπημένοι γιατί περάσαμε δύσκολες καταστάσεις», είπε ο Πάνος Αργιανίδης. «Είμαι το ίδιο αγχωμένη με τον Πάνο. Είναι δύσκολο να προσαρμοστείς σε αυτό το πράγμα. Αυτό που ζούμε εδώ είναι αυτό που έβλεπα πάντα στην τηλεόραση κι έλεγα «Πόσο θα ήθελα να ήμουν κι εγώ σε μια γωνίτσα εκεί». Είναι τεράστια τιμή που με κάλεσες. Περνάω τέλεια, όπως ακριβώς το περίμενα», πρόσθεσε η Ειρήνη Κολιδά!

Δείτε τον χορό της Ειρήνης Κολιδά στο Athensmagazine.gr


Απίστευτη η αλλαγή του Πάνου Καμμένου! Δείτε φωτογραφίες του δίπλα στον Σταμάτη Κόκοτα!

Αγνώριστος έχει γίνει, πια, ο Πάνος Καμμένος, με την εμφάνισή του να προκαλεί αίσθηση κάθε φορά που τον πιάνει ο «φακός» της δημοσιότητας.

Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρευρέθηκε χθες (27/1) το βράδυ στην Καλλιθέα, στα εγκαίνα που έγιναν επί της Λεωφόρου Συγγρού, της νέας εταιρείας πώλησης αυτοκινήτων, με την οποία, θα ασχοληθεί ο γιος του Ηλίας. Αρκετοί διάσημοι προσκεκλημένοι έδωσαν πάρων όπως ο Σταμάτης Κόκοτας και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Το κτίριο στο οποίο θα στεγαστεί η αντιπροσωπεία ήταν μέχρι πρότινος τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ, ενώ όπως γράφει η πρόσκληση, «το αυτοκίνητο επέστρεψε σπίτι του». Σημειώνεται ότι ο πατέρας του Πάνου Καμμένου, Ηλίας, ήταν ένας από τους πιο γνωστούς εμπόρους αυτοκινήτων τις δεκαετίες του '60 και του '70 με τον πρώην υπουργό να διατηρεί μάλιστα την επωνυμία του πατέρα του «Η. Καμμένος ΑΕ».

Όταν ο Πάνος Καμμένος χόρεψε το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο και άφησε ιστορία!

Το μάγκικο ζεϊμπέκικο του Πάνου Καμένου που άφησε ιστορία! Έχουμε δημοσιεύσει αρκετά ζεϊμπέκικα, αλλά αυτό πραγαμτικά πρέπει να το δείτε!

Πριν λίγο καιρό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος,τα έσπασε στα μπουζούκια!

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε βρεθεί με την παρέα του στο μαγαζί που εμφανίζονται ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος.

Ο Πάνος Καμμένος δε δίστασε να ανέβει στην πίστα, όπου χόρεψε και τραγούδησε με την ψυχή του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα ακόλουθα βίντεο, ο πρώην πλέον υπουργός χόρεψε με πάθος το ζεϊμπέκικο του Στέλιου Καζαντζίδη, «απ’ τα ψηλά στα χαμηλά».

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:

Ζεϊμπέκικο για... δάκρυα! Σηκώθηκε στον Σπύρο Παπαδόπουλου να χορέψει και μέχρι σήμερα κλαίει το διαδίκτυο!

Επειδή σας αρέσουν ζεϊμπέκικα που έχουν χορέψει στην ελληνική τηλεόραση το Athensmagazine.gr σας φέρνει ακόμα ένα!

Πρωταγωνιστής ο Γιώργος Πατούλης! Ο Περιφερειάρχης Αττικής μεράκλωσε στο παρελθόν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, σηκώθηκε να ρίξει μια ζεϊμπεκιά υπό το βλέμμα της... κυρίας του και προκάλεσε άφθονο γέλιο, όχι όμως τόσο όσο ο φίλος που σας παρουσιάσαμε πρόσφατα με τις 5.000.000 προβολές στο διαδίκτυο!

Η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο... περίεργες οι φιγούρες του! Τι λέτε; Για ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο:

Τα "έσπασε" όλα ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Το ζεϊμπέκικο και τα χιλιάδες views!

Έχετε δει τον Σπύρο Παπαδόπουλο να χορεύει ζεϊμπέκικο; Τα... "έσπασε" όλα ο παρουσιαστής!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Λεβέντης 5χρονος χορεύει ζεϊμπέκικο και τρελαίνει τους πάντες! Τα views πήραν "φωτιά"!

Ο παρουσιαστής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά", έχει μετρήσει άπειρες εκπομπές. Σε μία από αυτές και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Στην υγειά μας" στην ΕΡΤ, ο Σπύρος Παπαδόπουλος χόρεψε ένα από τα καλύτερα ζεϊμπέκικα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πήγε στον Σπύρο Παπαδόπουλο έριξε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο και γκρέμισε πλατό και... διαδίκτυο!

Το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" μας έχει συνηθίσει σε... ζεϊμπέκικα που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση!

Ένα από αυτά ήταν και πριν λίγους μήνες του Λάκη Γαβαλά! Ο γνωστός σχεδιαστής έκλεψε την παράταση όταν άκουσε το τραγούδι "έχει ένα φεγγάρι απόψε"! Σηκώθηκε λοιπόν στο πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου και το... γκρέμισε!

Δείτε το ζεϊμπέκικο στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share