Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκλεισαν ένα χταπόδι σε ένα κλουβί. Αυτό που έγινε λίγα λεπτά αργότερα θα σας σοκάρει!

Απίστευτο!

5 Φεβρουαρίου 2020 09:15
Έκλεισαν ένα χταπόδι σε ένα κλουβί. Αυτό που έγινε λίγα λεπτά αργότερα θα σας σοκάρει!

Οι επιστήμονες πολλές φορές μας έχουν αποδείξει πως τα ζώα είναι πολύ πιο έξυπνα απ 'όσο εμείς νομίζουμε και δεν είναι λίγες οι φορές που τα ζώα από μόνα τους το έχουν αποδείξει χωρίς να τα υποβάλει κανείς σε συγκεκριμένη δοκιμασία. Όπως για παράδειγμα αυτά τα πρόβατα που δέχθηκαν επίθεση από ένα λύκο και αντέδρασαν ακαριαία με τον πιο παράξενο τρόπο.

Αυτή τη φορά οι επιστήμονες θέλησαν να αποδείξουν την εξυπνάδα και τις ικανότητες που μπορεί να έχει ένα χταπόδι και τα κατάφεραν κλείνοντας το σε ένα κλουβί και υποβάλλοντας του διάφορες δοκιμασίες.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το βίντεο που ακολουθεί, ο Ρούντι το χταπόδι, όπως το ονόμασαν, μπόρεσε να βρει τον δρόμο να βγει από το κλουβί σε πολλές περιπτώσεις, χρησιμοποιώντας την εξυπνάδα του.

Δείτε το βίντεο:

Ένας ψαράς έπιασε αυτό το πλάσμα και σοκαρίστηκε! Μόλις το δείτε, δε θα πιστεύετε την αντίδρασή του! (video)

Το «σοκ» βίωσε ένας ψαράς, ο οποίος έπιασε ένα μυστηριώδες θαλάσσιο τέρας, με τρία πλοκάμια σαν του χταποδιού και ένα τεράστιο κεφάλι, χωρίς να καταλαβαίνει κανείς τι είναι, ενώ φοβερό είναι αυτό που κατέγραψε η κάμερα με έναν παππού που χάθηκε στην νύχτα!

Όπως και να έχει, το μυστηριώδες θαλάσσιο τέρας, που έπιασε ψαράς, έχει προκαλέσει σάλο στα social media, καθώς κανείς δεν ξέρει τι είναι.

Το γλοιώδες ον έχει τρία πλοκάμια σαν του χταποδιού και τεράστιο κεφάλι, δυσανάλογο σε μέγεθος με το υπόλοιπο σώμα του πλάσματος. Έχει, δε, πολύ μεγάλο στόμα, ενώ φαίνεται να αναπνέει από ανοίγματα... που βρίσκονται στη θέση που θα έπρεπε να είναι τα μάτια!

«Τι στο καλό, τι είναι αυτό; Μαμά, το βλέπεις αυτό;», ακούγεται στο βίντεο, που ανέβασε στο Tic Toc η Nataliia Vorobok. «Θεέ μου, τι στο διάολο είναι αυτό», απαντά η μητέρα.

Δεν μπορούμε να δούμε από πότε είναι το βίντεο, αλλά έχει συγκεντρώσει ήδη 1,4 εκατομμύρια views και 18,6 χιλιάδες σχόλια!

@natalie1526n

#whatisthat #wtf #fyp #animal #ocean #nyc #atlanticocean #coneyisland #fishing

♬ Apocalyptic ASMR - kiyohshi

Είδαν τον σκύλο να βγαίνει από το φλεγόμενο σπίτι κρατώντας κάτι στο στόμα. Μόλις κατάλαβαν τι ήταν δάκρυσαν!

Είδαν το σκυλί να βγαίνει από το φλεγόμενο σπίτι κρατώντας κάτι στο στόμα. Μόλις κατάλαβαν τι ήταν, δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Η αγάπη μιας μητέρας δεν γνωρίζει όρια και θα κάνει ό, τι χρειάζεται – έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο – για να βεβαιωθεί ότι τα παιδιά της είναι καλά.

Αυτό ισχύει τόσο για τα ανθρώπινα όντα όσο και για τα βασίλεια των ζώων και το ίδιο ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης πυρκαγιάς σε σπίτι στη Χιλή.

Πυροσβέστες έσπευσαν στη σκηνή όταν ένα σπίτι έπιασε φωτιά στη Σάντα Ρόζα ντε Τιμούκο της Χιλής και εργάστηκαν για να σβήσουν τις φλόγες και να βεβαιωθούν ότι η οικογένεια που ζούσε εκεί ήταν ασφαλής.

Καθώς οι πυροσβέστες περπατούσαν προς το φορτηγό τους, είδαν κάτι που τους άφησε έκπληκτους. Ο σκύλος της οικογένειας, Amanda, είχε γεννήσει κουτάβια μόλις 10 ημέρες πριν. Όταν είδε τη φωτιά έπρεπε να σιγουρευτεί ότι όλα τα κουτάβια της ήταν ασφαλή.

Καθώς βρίσκονταν έξω, η Amanda πήγαινε ταραγμένη από το σπίτι στο πυροσβεστικό όχημα, το οποίο είχε χαρακτηρίσει ως ασφαλές μέρος για τα κουτάβια της.

Η προστατευτική μαμά έκανε αρκετά ταξίδια από το σπίτι στο φορτηγό, μέχρι που ήταν βεβαία ότι όλα τα μωρά της ήταν ασφαλή!

Οι κτηνίατροι κλήθηκαν γρήγορα στη σκηνή. Ευτυχώς, εκτός από ένα κουτάβι που αντιμετώπιζε σοβαρά εγκαύματα, όλα τα υπόλοιπα κουτάβια ήταν ασφαλή.

Όλα χάρη στη μαμά τους που με αυτοθυσία δεν άφησε τα μωρά της να πεθάνουν.

Όταν ήταν μικρός φώναζαν αυτόν τον σκύλο "κουασιμόδο" γιατί είχε καμπούρα... Σήμερα η ζωή του χαμογελάει!

Αυτός ο σκύλος είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο, που τον κάνει να ξεχωρίζει και να είναι αξιολάτρευτος. Γνωρίστε τον Κουασιμόδο, ένα καθαρόαιμο Γερμανικό ποιμενικό που τυχαίνει να έχει γεννηθεί με πραγματικά πολύ κοντή σπονδυλική στήλη.

Πάσχει από μια πολύ σπάνια πάθηση που ονομάζεται short spine syndrome (σύνδρομο βραχέος της σπονδυλικής στήλης) και πιστεύεται πως είναι ένα από τα 13 σκυλιά στον κόσμο με αυτήν την πάθηση. Η ιστορία του συγκινεί, όπως και αυτή του σκύλου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι,ενώ η ζωή τους χαμογέλασε ξανά!

Τον είχαν βρει στον δρόμο και αρχικά νόμιζαν πως ζούσε σε κυνοτροφείο.

Παρά το ότι δεν μπορεί να στρίψει το κεφάλι του, δεν έχει κάποιο άλλο κινητικό πρόβλημα.

I'm a lover 💕

Posted by Quasi The Great on Friday, January 29, 2016

Στην ασθένεια αυτή, οι σπόνδυλοι συμπιέζονται και έτσι κονταίνει πολύ η σπονδυλική στήλη. Κάποιοι σπόνδυλοι ίσως και να ενώνονται μεταξύ τους. Και ενώ το κεφάλι φαίνεται κανονικό, στέκεται πάνω στους ώμους, σαν να μην υπάρχει καν λαιμός.

Λόγω της κατάστασής του, το καταφύγιο που τον βρήκε έχει φτιάξει μια σελίδα στο Facebook για να καταγράφει τη διαδικασία μέχρι να βρουν μια οικογένεια να το υιοθετήσει και μέχρι τώρα έχει αποκτήσει αρκετούς θαυμαστές.

“Δεν φαίνεται να πονάει, ίσως μόνο λίγο στο λαιμό του που φαίνεται να έχει προκληθεί τραυματισμός από κολάρο.»

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share