Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή η αγελάδα καθόταν αμέριμνη όταν χτυπήθηκε από ένα φάντασμα...Την στιγμή απαθανάτισε μια κάμερα!

Το βλέπετε;

4 Φεβρουαρίου 2020 11:07
Αυτή η αγελάδα καθόταν αμέριμνη όταν χτυπήθηκε από ένα φάντασμα...Την στιγμή απαθανάτισε μια κάμερα!

Αυτή η αγελάδα καθόταν αμέριμνη στον στάβλο όταν μια παρουσία την τάραξε. Μάλιστα, λέγεται ότι ένα φάντασμα την χτύπησε και για αυτό άρχισε να απομακρύνεται από το σημείο που βρισκόταν!

Λένε πως τα ζώα αντιλαμβάνονται ή ακόμη και βλέπουν, παρουσίες που εμείς δεν μπορούμε να δούμε. Η κάμερα μπορεί να καταγράψει αυτές τις υπερφυσικές παρουσίες, ειδικά όταν είναι εξειδικευμένη, όπως έκανε ένα συνεργείο κυνηγών φαντασμάτων σε ένα στοιχειωμένο σπίτι!

Το παρακάτω βίντεο τραβήχτηκε από μια κοπέλα, που παρατηρούσε τα ζώα. Φαίνεται ξεκάθαρα πως η αγελάδα έχει αντιληφθεί το φάντασμα και πάει προς τα πίσω..

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Κάλεσε το «100» γιατί βλέπει το φάντασμα του νεκρού διαχειριστή της να της ζητάει τα κοινόχρηστα κάθε βράδυ

Κάλεσε το «100» γιατί βλέπει το φάντασμα του νεκρού διαχειριστή της να της ζητάει τα κοινόχρηστα κάθε βράδυ

Είναι από τις ειδήσεις που αν μη τι άλλο προκαλούν γέλιο και μάλιστα άφθονο. Οι πιο περίεργες κλήσεις στην Άμεση Δράση, που καθημερινά δέχεται 3.000 – 4.000 κλήσεις, από πολίτες, σε ολόκληρη τη χώρα. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο φως της δημοσιότητας μια τέτοιου είδους ιστορία μιας και πριν από λίγο καιρό το Athensmagazine.gr σας είχε παρουσιάσει μία ιστορία που ήθελε ένα πλοίο φάντασμα να ξεπροβάλλει μετά από 120 χρόνια.

“Εχω 30 χρόνια στα περιπολικά της Αμεσης Δράσης, το λεγόμενο «100». Έχουμε ακούσει για σκυλάκια που ουρούν μέσα σε πατατάκια, ηλικιωμένους που δεν μπορούν να ποτίσουν τις γλάστρες τους, μοναχικές κυρίες και κυρίους, κάποιους που παίρνουν να πουν τον πόνο τους για τα παιδιά τους. Στέλνουμε περιπολικά παντού”, λέει ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, στο Open.

Τις τελευταίες μέρες, η… αμίμητη καταγγελία έγινε από γυναίκα που ήταν αδύνατον να κοιμηθεί. Όπως είπε στους αστυνομικούς, βλέπει το φάντασμα του νεκρού διαχειριστή μέσα στο σπίτι της, να την πλησιάζει και να ζητάει τα κοινόχρηστα! Όλα αυτά κάθε βράδυ, όπως είπε η κυρία στους αστυνομικούς, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Άλλες παράξενες κλήσεις που έχουν καταγραφεί, έχουν να κάνουν με… άτακτα ζευγάρια στους πάνω ορόφους, που δεν αφήνουν τους από κάτω να κοιμηθούν, αλλά και για νεαρούς που μπήκαν σε οίκο ανοχής και άρχισαν να ρίχνουν κροτίδες.

Πλοίο φάντασμα επιπλέει στον Ωκεανό εδώ και 9,5 χρόνια!

To Wild Eyes εντοπίστηκε κοντά στη Νήσο Καγκουρό μετά την εγκατάλειψή του από μία 16χρονη τον Ιούνιο του 2010. Το σκάφος δηλαδή με το οποίο η 16χρονη κοπέλα, επιχείρησε να φέρει εις πέρας την ριψοκίνδυνη αποστολή της. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο φως της δημοσιότητας μια τέτοιου είδους ιστορία μιας και πριν από λίγο καιρό το Athensmagazine.gr σας είχε παρουσιάσει μία ιστορία που ήθελε ένα πλοίο φάντασμα να ξεπροβάλλει μετά από 120 χρόνια.

Η ιστορία της Άμπι Σάντερλαντ που ήθελε να γίνει ο νεαρότερος άνθρωπος στον κόσμο που θα έκανε τον γύρο του κόσμου με ένα σκάφος, φαίνεται πως... ζει ακόμα, μέσω του Wild Eyes.

Περίπου 9,5 χρόνια μετά την εγκατάλειψή του, το σκάφος εντοπίστηκε αναποδογυρισμένο κοντά στη Νήσο Καγκουρό, προκαλώντας εντύπωση που μετά από τόσο μεγάλο διάστημα που είναι ακυβέρνητο δεν έχει βυθιστεί ακόμα και όλοι έκαναν λόγο για ένα πλοίο φάντασμα!

Η νεαρή κοπέλα ξεκίνησε το ταξίδι της, στις 23 Ιανουαρίου του 2010 από την Καλιφόρνια, αλλά αναγκάστηκε να σταματήσει στο Μεξικό λόγω προβλημάτων στην μηχανή. Τον Φεβρουάριο σάλπαρε ξανά και τρεις μήνες μετά έφτασε στο Ακρωτήρι Χορν, όπου αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει νέες επισκευές πριν αναχωρήσει εκ νέου.

Στις 10 Ιουνίου, την ώρα που βρισκόταν στον Ειρηνικό Ωκεανό και συγκεκριμένα στο Αρχιπέλαγος Κεργκελέν, χτυπήθηκε από τους δυνατούς ανέμους και με το δορυφορικό της τηλέφωνο εκτός λειτουργίας, αναγκάστηκε να ρίξει φάρους εκτάκτου ανάγκης.

Τη νύχτα που ακολούθησε την πέρασε μόνη της σε ένα ακυβέρνητο σκάφος , μέχρι να την σώσει οι αρχές της Αυστραλίας και να την μεταφέρουν στο γαλλικό νησί Ρεϋνιόν από όπου και επέστρεψε σπίτι της.

H περιπέτειά της αυτή έγινε ταινία, ενώ η ίδια έγραψε και βιβλίο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share