Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μωρό τρώει μπέικον για πρώτη φορά. Η αντίδρασή του; Επική!

Θα κλάψετε!

3 Φεβρουαρίου 2020 09:24
Μωρό τρώει μπέικον για πρώτη φορά. Η αντίδρασή του; Επική!

Κλάψαμε από τα γέλια, όταν είδαμε το μωρό της φωτογραφίας να δοκιμάζει για πρώτη φορά μπέικον. Το βίντεο με την φατσούλα έχει γίνει viral, όπως και το μωρό που δοκιμάζει λεμόνι.

Ποιος δεν λατρεύει το μπέικον; Παρά την λιπαρή υφή του, αυτή η ανθυγιεινή τροφή είναι μία από τις πιο νόστιμες τροφές για πολλούς ανθρώπους. Το μωρό του παρακάτω βίντεο ξετρελαίνεται στη γεύση του μπέικον.

Αρχικά, οι γονείς του, τού δίνουν ένα κομμάτι και αυτό αναρωτιέται τι γεύση θα έχει. Μόλις το γευτεί κλείνει τα μάτια του, αφήνεται στην γεύση του και σιγά σιγά αρχίζει να φωνάζει δυνατά "μπέικον!", "μπέικον!", "μπέικον!". Οι γονείς του δεν μπορούν να σταματήσουν να γελάνε, όπως και όλο το Ίντερνετ στην αστεία αντίδραση του πιτσιρικά.

Το μπέικον παρασκευάζεται από την πλευρά του χοιρινού από την οποία έχουν αφαιρεθεί οι μπριζόλες. Στη συνέχεια, δέχεται επεξεργασία σε ξερό περιβάλλον ή άλμη και μετά, καπνίζεται. Είναι γνωστό ότι δεν αποτελεί υγιεινή τροφή, καθώς περιέχει πολύ λίπος και τονιτρώδες νάτριο που περιέχει, θεωρείται καρκινογόνο.

Εσείς θυμάστε την πρώτη φορά που δοκιμάσατε μπέικον; Απολαύστε το τώρα, όχι το μπέικον, αλλά το… βίντεο:

Μωρό βλέπει σκύλο για πρώτη φορά με την αντίδρασή του να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!

Ένα λατρεμένο βίντεο θα σας κάνει να λυγίσετε με ένα μωρό να βλέπει σκύλο για πρώτη φορά με την αντίδρασή του να σας αφήνει με το στόμα ανοιχτό! Ένα μωρό μαζί με τον φίλο σκύλο του, "τρελαίνουν" το διαδίκτυο και γίνονται viral, όταν ξεκινούν ένα τρομερό... παιχνίδι.

Γιατί τελικά υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από την αγνή χαρά ενός μικρού παιδιού στη θέα ενός μικροσκοπικού κατοικιδίου;

Δείτε το βίντεο:

Μωρό και σκύλος παίζουν ένα τρομερό παιχνίδι. Μόλις δείτε το βίντεο θα δακρύσετε από τα γέλια!

Ένα μωρό μαζί με τον φίλο σκύλο του, "τρελαίνουν" το διαδίκτυο και γίνονται viral, όταν ξεκινούν ένα τρομερό... παιχνίδι.

Μετά τον σκύλο που ξάπλωσε δίπλα στο μωρό για έναν απίστευτο λόγο, γνωρίσαμε τον Τσάρλι, ένα μωρό που μάγεψε τους πάντες μαζί με το σκυλί του.

Ο 18 μηνών Τσάρλι και ο αγαπημένος του φίλος, έπαιξαν με ένα κουτάβι... ρομπότ. Όπως θα δείτε και παρακάτω πρόκειται για το τρίπτυχο της χαριτομενιάς!

Δείτε τον 18 μηνών Τσάρλι και το κουτάβι του την Λόλα να παίζουν, με ένα ρομπότ μωρό,στο Portsmouth. Το χαριτωμένο κουτάβι δύσκολα κρύβει την χαρά του, καθώς γαβγίζει και πηδάει πίσω από τον Τσάρλι κάθε φορά που το ρομπότ περπατάει.

Δείτε το αξιολάτρευτο βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share