Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτός ο πιγκουίνος πλάκωσε στο ξύλο τη γυναίκα του... Μόλις μάθετε το λόγο θα δακρύσετε από τα γέλια!

Απίστευτο!

1 Φεβρουαρίου 2020 13:55
Αυτός ο πιγκουίνος πλάκωσε στο ξύλο τη γυναίκα του... Μόλις μάθετε το λόγο θα δακρύσετε από τα γέλια!

Υπάρχει ένας "μύθος" που θέλει τους πιγκουίνους να είναι τα μοναδικά ζώα στον πλανήτη που δημιουργούν μακροχρόνιες σχέσεις και δεν έχουν μόνο σκοπό την αναπαραγωγή, δείχνουν αγάπη στο σύντροφό τους και παραμένουν πιστά! Κάτι το οποίο φαίνεται και από τον τρόπο που κάνουν πρόταση γάμου στη σύντροφό τους.

Αυτό απ' ότι φαίνεται δεν ισχύει πάντα καθώς η σύζυγος ενός πιγκουίνου δεν φάνηκε και τόσο μονογαμική και τον απάτησε!

Ο αρσενικός πιγκουίνος δεν κατάφερε να συγκρατήσει το θυμό του με αποτέλεσμα να της επιτεθεί και να την... "πλακώσει" στο ξύλο.

Μπορεί η ιστορία να φαίνεται κάπως αστεία, αλλά είναι ίσως ένα από τα πιο σκληρά και έντονα συναισθηματικά βίντεο.

Το βίντεο το έδωσε στη δημοσιότητα το National Geographic και δείχνει έναν αρσενικό πιγκουίνο να επιστρέφει «σπίτι» του, αλλά βρίσκει τη γυναίκα του να έχει «σπιτώσει» άλλο άνδρα.

Ο απατημένος πιγκουίνος αισθάνεται τόσο προδομένος που του είναι αδύνατο να ελέγξει το θυμό του.

Δείτε το απίστευτο video:

Λιώσαμε με αυτούς τους πιγκουίνους που δεν κρύβουν τον έρωτά τους!

Υπάρχει ένα τραγούδι που λέει "...Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι..." και το παρακάτω βίντεο μας το επιβεβαιώνει πως σίγουρα οι πιγκουίνοι όταν ερωτεύονται δεν το κρύβουν! Ωστόσο,πριν λίγο καιρό το Athensmagazine.gr σας είχε δείξει τον τρόπο που ένας πιγκουίνος κάνει πρόταση στην αγαπημένη του, κάτι το οποίο είναι ακόμη μια απόδειξη πως τα αξιολάτρευτα αυτά ζωάκια ξεχειλίζουν από αγάπη και τρυφερότητα!

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε μια πολύ τρυφερή σκηνή που μας δίνουν δύο πιγκουίνοι ενώ απολαμβάνουν μια βόλτα στην παραλία.

Το περιστατικό συνέβη σε μια παραλία στην ακτή της Νότιας Αφρικής και το βίντεο σύντομα έγινε έγινε Viral σε κοινωνικά δίκτυα. Αυτό που δείχνει αυτό το βίντεο είναι η τρυφερότητα στην καθαρή του κατάσταση, αφού δεν πρόκειται για δύο άτομα, αλλά για δύο αξιολάτρευτους πιγκουίνους.

Οι ερωτευμένοι πιγκουίνοι ήταν χαρούμενοι από την αρχή μέχρι το τέλος της βόλτας τους στην παραλία . Τελικά η πιο τρυφερή στιγμή έρχεται, όταν τα πτερύγια ενώνονται . Οι δύο στέκονται, σαν να θαυύμαζαν το τοπίο με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

Δείτε το βίντεο:

Πιγκουίνος κολύμπησε από τη Νέα Ζηλανδία στην Αυστραλία! (videos)

Ήταν τόσο εξαντλημένος που χρειάστηκαν αρκετές εβδομάδες για να ανακάμψει.

Ο πιγκουίνος Fiordland βρέθηκε στον ποταμό Kennett στον Μεγάλο Ωκεανό στην Βικτόρια αφού έκανε 2.500 χιλιόμετρα ταξίδι στη θάλασσα της Τασμανίας.

Το πλάσμα ήταν τόσο εξαντλημένο που χρειάστηκαν 7 εβδομάδες για να ανακάμψει.

«Είναι σκληρή η ζωή εκεί έξω στον ωκεανό, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτός ο πιγκουίνος θα βρει το δρόμο του και θα πάει πίσω στη Νέα Ζηλανδία και τελικά θα είναι εκεί την εποχή της αναπαραγωγής», δήλωσε ο Δρ Lynch στο news.com.au.

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Απίστευτο: Ανακαλύφθηκε απολίθωμα γιγάντιου πιγκουίνου με ύψος ανθρώπου! (Photo)

Η απίστευτη απόσταση που κολύμπησε ισοδυναμεί με κωπηλασία από την Αδελαΐδα στο Περθ ή από τη Μελβούρνη στον Ουλούρου!

Οι πιγκουίνοι Fiordland είναι ένα απειλούμενο είδος, με περίπου 5.600 να παραμένουν στην άγρια ​​φύση.

Απίστευτο: Πιγκουίνοι παίζουν "ξύλο" με τα φτερά τους! (Video)

Κάποιος βρέθηκε στην Νότια Γεωργία, ένα νησί στον Νότιο Ατλαντικό Ωκεανό κι αυτό που έκανε ήταν να βιντεοσκοπήσει έναν καβγά πιγκουίνων!

Οι 3 πιγκουίνοι αρχικά κοιτιούνται, αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα αρχίζουν να...χαστουκίζουν με τα φτερά τους τους άλλους σε ένα βίντεο που μάλλον γέλιο προκαλεί...

Δείτε το:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SimMH3Q6zLw[/youtube

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share