Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

"Όταν πέσει στην κόλαση χιόνι θα καταφέρετε να...": Ο Τάσος Δούσης σχολιάζει τις εξελίξεις στο θέμα των ημερών!

"Πως θα λύσετε μετά πιο σοβαρά θέματα;"

31 Ιανουαρίου 2020 09:10

Ποιο είναι το θέμα των ημερών; Φυσικά οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και οι τροποποιήσεις στους νόμους με τον Τάσο Δούση να παίρνει θέση, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος ετοιμάζεται να μας ξεναγήσει στην Μπανκόγνκ με το δεύτερο μέρος το Σάββατο, λίγο πριν πετάξει για Κωνσταντινούπολη ανέλυσε τις πολιτικές - ποδοσφαιρικές εξελίξεις, τονίζοντας πως είναι δυνατόν όταν οι πολιτικοί δεν μπορούν να λύσουν ένα τέτοιο ζήτημα να τα καταφέρουν με πιο σοβαρά, όπως το μεταναστευτικό και τον... Ερντογάν!

Δείτε τον σχολιασμό του Τάσου Δούση στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάσος Δούσης: "Σ' αυτή την περιοχή της Αθήνας υπάρχει μια φυλή γυναικών με σούπερ χαρακτηριστικά"!

Μια προσωπική ιστορία μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο Instagram o Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος μετά την... κριτική του στο MasterChef, αναφέρθηκε στις πιο κούκλες και... τρελές γυναίκες της Αθήνας, περιγράφοντας μια προσωπική ιστορία που του συνέβη το βράδυ της Τετάρτης!

Σε ποια περιοχή της Αθήνας θα βρεις τις πιο ωραίες γυναίκες αλλά ταυτόχρονα και τρελές; Δείτε στα παρακάτω βίντεο του Τάσου Δούση στο Athensmagazine.gr και θα καταλάβετε:

Τάσος Δούσης: "Δεν χρειάζεται δράμα στη ζωή, όταν δεν υπάρχει"

Μια την... συνήθεια πολλών στις μέρες να δραματοποιούν τις καταστάσεις μίλησε ο Τάσος Δούσης στο προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος με την ευκαιρία σας χαρίζει ένα μοναδικό ταξίδι στην Ρώμη, αναφέρθηκε σε μια προσωπική εμπειρία από συνάντηση που είχε με μια φίλη του!

Με αφορμή και την τραγωδία με τον Κόμπι Μπράιαντ, ο Τάσος Δούσης ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να μεγαλοποιούμε τα προβλήματά μας γιατί ήταν έρχεται η πραγματική τραγωδία στην ζωή έρχεται ως... τάγμα!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τάσος Δούσης: "Λαμπερός επώνυμος επιχειρηματίας απίθανος... τσιγκούνης"!

Μια τρομερή αποκάλυψη έκανε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram! Ποιος είναι ο διάσημος Έλληνας που είναι απίθανος... τσιγκούνης;

Ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος, ο οποίος ετοιμάζεται να μας μαγέψει με το ταξίδι του στην Μπανγκόνκ το ερχόμενο Σάββατο μέσα από την εκπομπή του στο Open, αναφέρθηκε στην μαρτυρία μιας στενής του φίλης, η οποία χώρισε από τον δεσμό της επειδή ο γνωστός επιχειρηματίας με τον οποίο ήταν μαζί ήταν απίστευτα τσιγκούνης!

Μάλιστα ο Τάσος Δούσης αναφέρθηκε και στα περιστατικά που πραγματικά είναι άνευ προηγουμένου! Προσοχή, όσοι έχετε τάσεις... τσιγκουνιάς μην πάρετε... ιδέες από όλα όσα αποκαλύπτει ο γνωστός εκδότης στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάσος Δούσης: "Τα 3 χαρακτηριστικά ενός ηλίθιου! Γιατί είναι πιο επικίνδυνος από έναν κακοποιό;"

Αλήθειες περί... ηλιθίων είπε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, εξηγώντας για ποιο λόγο είναι πιο επικίνδυνοι από έναν κακοποιό!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος αύριο ετοιμάζεται να μας μαγέψει με το ταξίδι του στην Ταϊλάνδη μέσα από την συχνότητα του Open, αναφέρθηκε στους ηλίθιους που δυστυχώς έχουν περικυκλώσει την κοινωνία μας, εξηγώντας τα 3 χαρακτηριστικά τους!

Για ποιο λόγο μπορεί να είναι ένας ηλίθιος πιο επικίνδυνος από έναν ληστή;

Δείτε όσα ανέφερε ο Τάσος Δούσης στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share