Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αηδία: Γυναίκα σταματάει σε βενζινάδικο και δεν ξέρει ότι υπάρχει κάμερα ασφαλείας. Μόλις δείτε τι κάνει θα πάθετε σοκ!

Πάθαμε πλάκα!

30 Ιανουαρίου 2020 07:40
Αηδία: Γυναίκα σταματάει σε βενζινάδικο και δεν ξέρει ότι υπάρχει κάμερα ασφαλείας. Μόλις δείτε τι κάνει θα πάθετε σοκ!

Πάθαμε σοκ όταν είδαμε μια γυναίκα να κάνει την ανάγκη της σε βενζινάδικο! Το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μετά το ανατριχιαστικό βίντεο με τον άνδρα έξω από το σπίτι, είδαμε το πιο αηδιαστικό βίντεο όλων των εποχών. Όπως θα δείτε μια γυναίκα, η οποία έπρεπε πραγματικά να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, πάρκαρε σε ένα άδειο πλυντήριο αυτοκινήτων και έκανε την ανάγκη της στο χώρο στάθμευσης.

Ενώ νόμιζε ότι κανείς δεν την έβλεπε, ολόκληρη η παράνομη πράξη της, καταγράφηκε στην κάμερα ασφαλείας. Όταν ανεβάστηκε στο διαδίκτυο, είχε γρήγορα τρομερή απήχηση. Η Φύση την κάλεσε και εκείνη απάντησε. Εάν υπήρχαν περισσότερες δημόσιες τουαλέτες στις εθνικές οδούς που συνδέουν την Αμερική, ίσως να μην χρειαζόταν να κάνει ό, τι έκανε.

Το βίντεο, δείχνει την κυρία να καταφτάνει, να βγαίνει από το αυτοκίνητό της και να κοιτά γρήγορα και προς τις δύο κατευθύνσεις. Ξαφνικά κατεβάζει το παντελόνι της και ουρεί. Αφού πραγματικά ανακουφίζεται, παραμένει σε αυτή τη θέση για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια κοιτάζει γύρω της και ανεβάζει γρήγορα το παντελόνι της για να μην την δει κανένας.

Στη συνέχεια, η νεαρή γυναίκα προσπαθεί να συγκαλύψει τη… λακκούβα της ανακούφισης. Παίρνει ένα μπουκάλι νερό από το πίσω κάθισμα του Volkswagen της και το ρίχνει στα ούρα της για να καθαρίσει το σημείο. Και εκεί σταματά το βίντεο.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν αυτό το βίντεο. Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Μία γυναίκα πέθανε στο νοσοκομείο. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, θα σας ανατριχιάσει στην κυριολεξία!

Αυτή η γυναίκα πέθανε στο νοσοκομείο. Λίγο μετά αυτό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, θα σας ανατριχιάσει στην κυριολεξία! Οι κάμερες κατά καιρούς έχουν καταγράψει απίστευτα περιστατικά που ξεπερνάνε πολλές φορές αυτά που πιστεύουμε και εμείς οι ίδιοι!

Σαν μια νοσοκόμα σε βραδινή βάρδια, αυτό το βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε κινέζικο νοσοκομείο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μία ασθενής κάθεται μόνη στο κρεβάτι της.

Στο 0:14 όμως συνέβη κάτι πολύ παράξενο…

Φυσικά αυτό το βίντεο θα μπορούσε να είναι στημένο… αλλά θα μπορούσε το πνεύμα μας να βγει από το σώμα μας και να πάει βόλτα; Εάν ναι, γιατί δεν βλέπουμε τέτοια βίντεο πιο συχνά;

Εσείς τι πιστεύετε;

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share