Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κρυφή κάμερα κατέγραψε αυτό το πλάσμα. Μόλις δείτε με τι μοιάζει θα παγώσετε!

Πάθαμε πλάκα!

29 Ιανουαρίου 2020 07:45
Κρυφή κάμερα κατέγραψε αυτό το πλάσμα. Μόλις δείτε με τι μοιάζει θα παγώσετε!

Παγώσαμε όταν είδαμε τι ήταν αυτό που είχε καταγράψει μια κάμερα στην Βραζιλία. Μόλις δείτε το βίντεο θα ανατριχιάσετε!

Μετά το σπάνιο λιοντάρι που είδαμε μέσω κάμερας και τρόμαξε αρκετό κόσμο, αντικρίσαμε ένα πλάσμα, το οποίο φαίνεται να είναι... λυκάνθρωπος. Ναι καλά διαβάσατε!

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία κάνει τον γύρο του κόσμου και δείχνει ένα απόκοσμο πλάσμα, που έχει καταγράψει μια κάμερα ασφαλείας στην Βραζιλία. Το πλάσμα αυτό, το οποίο υποστήριξαν ότι είδαν αρκετοί πολίτες, λέγεται ότι είναι λυκάνθρωπος.

Οι Βραζιλιάνοι πιστεύουν στους λυκανθρώπους και μάλιστα θεωρούν, ότι ένας άνθρωπος μπορεί να μεταμορφωθεί σε λύκο αν είναι το 7ο αρσενικό παιδί από την ίδια μητέρα και τον ίδιο πατέρα.

Τους αποκαλούν "Lobismem" στη γλώσσα τους και η μεταμόρφωση γίνεται όταν το παιδί κλείσει τα 13 του χρόνια. Μάλιστα, η μεταμόρφωση γίνεται ημέρα Παρασκευή, κατά προτίμηση 13, με πανσέληνο και μόνο μέσα σε δυο ώρες από τα μεσάνυχτα. Σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό, πάντως, δεν έχουν καταλήξει ακόμα τι είναι το πλάσμα που κατέγραψαν οι κάμερες.

Τον περασμένο Απρίλιο, άλλη μια εικόνα κυκλοφόρησε στο Ίντερνετ, η οποία υποτίθεται ότι έδειχνε το πτώμα ενός λυκανθρώπου στη βορειοανατολική Βραζιλία.

Το πτώμα όμως εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, πριν προλάβουν να το μεταφέρουν οι αρχές για εξέταση. Κάποιοι μίλησαν για συγκάλυψη της υπόθεσης. Επίσης, το βίντεο που ακολουθεί, από τον Φεβρουάριο του 2014, δείχνει ένα περίεργο πλάσμα να καταγράφεται από κάμερα σε αυλή στη βορειοανατολική πόλη του Σάο Κονσάλο.

Ο ιδιοκτήτης της κάμερας υποστήριξε τότε ότι ένα τριχωτό πλάσμα πέρασε από μπροστά του και με ύψος περίπου 1,50 μ.

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά τι έκανε ο σκύλος τους όσο έλειπαν. Όταν είδαν, τα έχασαν!

Ένας άνδρας, τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά, τι κάνει ο σκύλος τους, όσο εκείνοι λείπουν σε διακοπές.

Συγκεκριμένα, όταν οι ιδιοκτήτες του σκυλιού με το όνομα Skylar, πήγαν διακοπές, άφησαν τον Τζέιμς υπεύθυνο για τη φροντίδα του.

Ο Τζέιμς κινηματογράφησε τη Skylar, για να βλέπει τι κάνει μέσα στο σπίτι, όπως έκανε και ένας ιδιοκτήτης, ο οποίος έπαθε πλάκα όταν είδε τι κάνει ο σκύλος του πάνω στο κρεβάτι.

Ο Τζέιμς ονόμασε το βίντεο "ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου" και το έστειλε στους ιδιοκτήτες. Δείτε το:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share