Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άλογο επιτίθεται σε αλιγάτορα και προκαλεί πανικό...Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας τρομάξει!

Δεν θα το πιστεύετε!

28 Ιανουαρίου 2020 13:08
Άλογο επιτίθεται σε αλιγάτορα και προκαλεί πανικό...Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας τρομάξει!

Η στιγμή που ένα ήσυχο άλογο επιτίθεται σε αλιγάτορα κοντά στην πόλη Γκέινσβιλ της Φλόριντα καταγράφηκε σε κάμερα. Το σοκαριστικό στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Ενώ λοιπόν πολλοί θεωρούν τα άλογα ήρεμα και φιλικά ζώα, όπως αυτή η γυναίκα που για συνοδηγό στο αμάξι της είχε ένα άλογο, μπορούν εύκολα να εξαγριωθούν. Το βίντεο δείχνει ένα μικρό πλήθος ανθρώπων να παρακολουθούν άναυδοι τη μάχη των δύο ζώων, εκφράζοντας τις ανησυχίες τους τόσο για το άλογο όσο και για τον αλιγάτορα.

«Το δάγκωσε;» ρωτάει κάποιος. «Άστο ήσυχο» φωνάζει κάποιος άλλος.

Την επίθεση κατέγραψε ο Κρίσταλ Μπέρι ο οποίος βρισκόταν στο σημείο μαζί με τους φίλους τους και αρχικά παρατήρησαν ένα κοπάδι αλόγων που έβοσκε ειρηνικά.Στη συνέχεια είδαν ένα από τα άλογα να απομακρύνεται αστραπιαία από το κοπάδι και να επιτίθεται στο ερπετό

Στο βίντεο φαίνεται ο αλιγάτορας να δαγκώνει τουλάχιστον μία φορά το άλογο προτού κινηθεί αργά προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Άλογο παριστάνει το νεκρό κάθε φορά που πάει κάποιος να το ιππεύσει! (Βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με ένα πανέξυπνο αλλά τεμπέλικο άλογο. Δείτε τι σκαρφίστηκε να κάνει για να γλιτώσει την "βόλτα"!

Δείτε επίσης: Βάτραχος ή άλογο; Μόνο 1 στους 10 μπορεί να βρει το άλογο που κρύβεται στην εικόνα

Κάθε φορά που προσπαθεί κάποιος να το ιππεύσει, αυτό παριστάνει το νεκρό για να αποφύγει την βόλτα.

Μόλις το πεδίο είναι ασφαλές, "ανασταίνεται".

Το βίντεο με τον παπαγάλο και την γάτα που έγινε viral! Δείτε τι της έκανε! (Βίντεο)

Η γάτα κοιμάται πάνω στον καναπέ. Ο παπαγάλος κάθεται από πάνω της με τα κοφτερά του νύχια και την παρατηρεί... Κανένας δεν μπορεί να προδικάσει αυτό που θα συμβεί!Τι γίνεται όταν ο παπαγάλος θέλει να ακουμπήσει την γάτα που κοιμάται; Δες το βίντεο που έγινε viral!

Δείτε επίσης: Έπαιζε μουσική μόνος του στον δρόμο και όλοι τον αγνοούσαν! Μέχρι που εμφανίστηκαν αυτά τα 4 γατάκια!

Τι να σκέφτεται άραγε ο παπαγάλος όταν βλέπει την γάτα να κοιμάται; 'Ισως μια απόπειρα δολοφονίας με τα γαμψά του νύχια..ίσως απλά να ήθελε να την χαιδέψει! Κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του..

Απίστευτο: Πήγε για ψάρι και έβγαλε... αγριόγατα! (Video)

Πατέρας και γιος πήγαν για ψάρεμα σε περιοχή της Αμερικής και με την απόχη έβγαλαν μια φοβισμένη αγριόγατα! Πραγματικά έπαθαν σοκ μόλις είδαν τι βγήκε στην απόχη τους!

Θα δείτε ότι το ζώο είναι αγριεμένο και φοβισμένο όπως είναι λογικό αλλά η στοργή του πατέρα και του γιου που το σκούπισαν και το περιποίηθηκαν το έκανε να χαλαρώσει όπως θα δείτε στο βίντεο!

Ακόμα δεν ξέρουν το πώς βρέθηκε στην θάλασσα η αγριόγατα αφού όπως είναι γνωστό κανένα ζώου του είδους της δεν λατρεύει το νερό!

Δείτε το βίντεο εδώ στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share