Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό το κοριτσάκι πάσχει από αλωπεκία και της έκαναν δώρο μια κούκλα! Μόλις όμως άνοιξε το κουτί...

Συγκινητικό!

28 Ιανουαρίου 2020 12:49
Αυτό το κοριτσάκι πάσχει από αλωπεκία και της έκαναν δώρο μια κούκλα! Μόλις όμως άνοιξε το κουτί...

Όλα τα κοριτσάκια λατρεύουν τις κούκλες και είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μπορείς να τους κάνεις. Λατρεύουν τα μακριά, πλούσια μαλλιά τους και τα φανταχτερά τους φορέματα. Το κοριτσάκι στο βίντεο που ακολουθεί πάσχει από αλωπεκία και όσο κι αν θαυμάζει τις κούκλες και τα υπέροχα μαλλιά τους θα ήθελε πάρα πολύ να είχε μια κούκλα που να της μοιάζει.

Κι έτσι κι έγινε, η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε! Η εταιρία που "έβγαλε" στην αγορά την πρώτη Barbie φροντίζει οι κούκλες της συνεχώς να ανανεώνονται, να αναβαθμίζονται και να πηγαίνουν σύμφωνα με τη ροή των ημερών. Έτσι, μετά τις κούκλες που δεν έχουν συγκεκριμένο φύλο, κατάφερε να χαρίσει σε αυτό το κοριτσάκι ένα τεράστιο χαμόγελο δημιουργώντας μια κούκλα που πάσχει από αλωπεκία, δεν έχει δηλαδή μαλλιά και είναι ακριβώς ίδια με εκείνη!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Αυτό το κοριτσάκι τσακώνεται με τον μπαμπά της. Μόλις δείτε το λόγο... θα εκπλαγείτε!

Όλα τα παιδάκια είναι χαριτωμένα και αξιαγάπητα, έχουν όμως και πολύ πείσμα μέσα τους γι' αυτό όταν τους αρνηθείς κάτι ή διαφωνήσεις με τα λεγόμενα τους η αμέσως επόμενη κίνησή τους είναι να βάλουν τα κλάματα. Μην ξεχνάμε τη μικρούλα που "έλιωσε" στο κλάμα επειδή η θεία της της είπε πως ο σκύλος της μοιάζει με πατάτα!

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει ένα κοριτσάκι να επιμένει στον μπαμπά της πως έχει αγόρι, όταν εκείνος της το αρνείται και της λέει πως δεν θα έχει αγόρι μέχρι να γίνει 50 χρονών η μικρή ξεσπάει σε κλάματα και προσπαθεί να πείσει τον μπαμπά της για το αντίθετο. Ο διάλογος τους είναι απολαυστικός και η μικρούλα ακόμα κι αν κλαίει είναι αξιολάτρευτη!

Δείτε το βίντεο:

Αυτό το κοριτσάκι ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ όταν ξαφνικά την πλησιάζει ένας άγνωστος... Αυτό που ακολούθησε θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Όταν είσαι τριών ετών θέλεις να κάνεις ότι κάνουν και οι γονείς σου ή οποιοδήποτε μεγαλύτερος για να νιώσεις μεγάλος και ικανός. Έτσι και αυτό το γλυκύτατο κοριτσάκι έχει πάρει το δικό του καρότσι και ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ όταν ξαφνικά την πλησιάζει ένας άγνωστος...

Τα περισσότερα παιδάκια είναι κοινωνικά κι ακόμη κι αν ντρέπονται θα μιλήσουν σε κάποιο έστω και μονολεκτικά. Όπως και να έχει οι αντιδράσεις τους και αυτή η λεπτή φωνούλα τους είναι τα "προσόντα" τους για να μην μπορείς να τους αρνηθείς τίποτα αλλά και για να σου χαρίσουν άφθονο γέλιο. Μην ξεχνάμε την ξεκαρδιστική αντίδραση της μικρής που είδε για πρώτη φορά το Χουλκ!

Ο άγνωστος λοιπόν που πλησίασε τη χαριτωμένη μικρή προσφέρθηκε να τη βοηθήσει με τα ψώνια της και μάλιστα της έδωσε και ένα δολάριο, φυσικά η μικρή και έσπευσε να ξοδέψει τα χρήματά της σε τι άλλο; Σε μπισκότα!

Αν μη τι άλλο μιλάμε για μια άκρως συγκινητική κίνηση!

Μικρό κοριτσάκι ανακαλύπτει τη σκιά του με τη συνέχεια να είναι απολαυστική! (Video)

Γέλιο και αγάπη προκαλεί ταυτόχρονα ένα βίντεο με ένα κοριτσάκι να ανακαλύπτει για πρώτη φορά τη σκιά του και να τρομάζει! Ακόμη θα δακρύσετε από τα γέλια όταν δείτε την αντίδραση από ένα κοριτσάκι όταν της κάνουν δώρο μια μπανάνα!

Τα κοριτσάκια σε αυτή την ηλικία είναι τόσο γλυκά και ακόμα πιο πολύ αστεία! Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral στο διαδίκτυο ένα βίντεο με ένα απίστευτο γλυκό κοριτσάκι που λόγω ηλικίας δεν ξέρει τι είναι ένα μαύρο που την ακολουθεί. Η σκιά της δηλαδή!

Ως αποτέλεσμα φοβήθηκε και την βλέπουμε να αρχίζει να τρέχει από εδώ και από εκεί χωρίς να φεύγει η «τρομακτική» σκιά από δίπλα της.

Η πιτσιρίκα που έγινε viral για τα εντυπωσιακά της μάτια!

Όλα τα παιδάκια από μωρά είναι χαριτωμένα και αξιολάτρευτα και ειδικά το καθένα για το δικό του λόγο. Αυτή η 2χρονη έχει τρελάνει το διαδίκτυο και έχει γίνει viral με τα υπέροχα και τεράστια μάτια της. Ωστόσο, λίγες μέρες πριν ένα 3χρονο κοριτσάκι είχε σκορπίσει άφθονο γέλιο όταν έκανε κεφαλοκλείδωμα σε ένα συμμαθητή της που της ζήτησε να τον παντρευτεί.

Τα μάτια της χαριτωμένης μικρής είναι μεγαλύτερα από το φυσιολογικό, λόγω ενός σπάνιου συνδρόμου, όπως αναφέρει η μητέρα της Καρίμα.

«Η Μέλανι γεννήθηκε με το σύνδρομο Axenfeld-Rieger και στο ένα μάτι δεν έχει καθόλου ίριδα, ενώ στο άλλο η ίριδα είναι πολύ μικρή και στην άκρη του ματιού» αναφέρει στη daily mail.

Ωστόσο, όσοι βλέπουν την Μέλανι, της λένε ότι μοιάζει με πριγκίπισσα της Disney.

Εξαιτίας του συνδρόμου η Μέλανι είναι αναγκασμένη να κυκλοφορεί με γυαλιά ηλίου και έχει ήδη εμφανίσει γλαύκωμα που μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση.

Το κοριτσάκι - "αγγελάκι" που έγινε viral με τον χορό του!

Τα παιδιά γενικά είναι αξιολάτρευτα και ειδικά σε κάποιες περιπτώσεις που σε ξαφνιάζουν με τις κινήσεις και τις πράξεις τους σου φτιάχνουν τη μέρα και πολλές φορές τα "καμώματα" τους γίνονται viral! Ένα τρισχαριτωμένο κοριτσάκι που έγινε viral είναι κι αυτό το 2χρονο κοριτσάκι που οι γονείς του του έκαναν δώρο μια μπανάνα και η αντίδραση της μας έκανε να δακρύσουμε από τα γέλια!

Η μικρή και χαριτωμένη Ιζαμπέλα από την Ιντιάνα των Η.Π.Α. συμμετείχε σε μουσική παράσταση, όπου παιδάκια ντυμένα αγγελάκια και βοσκοί τραγουδούσαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα σε μια εκκλησία.

Κάποια στιγμή, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά και τον ρυθμό που κρυβόταν μέσα της, ξεκίνησε να χορεύει ξέφρενα -προφανώς επειδή ένιωσε έντονα το χριστουγεννιάτικο πνεύμα να την κατακλύζει!

Posted by Leslie Webb on Sunday, December 15, 2019

Η μητέρα της,δεν έχασε ευκαιρία και τράβηξε ένα απίθανο βίντεο, το οποίο πόσταρε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook. Όπως ήταν αναμενόμενο, το ξεκαρδιστικό βίντεο έγινε αμέσως viral και κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου!

Η περήφανη μαμά στη λεζάντα που συνοδεύει το viral βίντεο γράφει «Όταν το Άγιο Πνεύμα σε κατακλύζει! Απλά χόρεψε», προσθέτοντας το hashtag #dancelikenooneiswatching (μετάφραση: χόρεψε σαν να μη σε βλέπει κανείς).

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής σχεδόν 30 χιλιάδες like, 6 εκατομμύρια προβολές και 130 κοινοποιήσεις, ενώ τα σχόλια που δίνουν συγχαρητήρια στη μικρή είναι αμέτρητα. Οι χρήστες του Facebook που σχολίασαν τη φωτογραφία τόνισαν ότι, βλέποντας την Ιζαμπέλα να χορεύει τόσο ξέφρενα και να περνά τόσο ωραία τραγουδώντας τα κάλαντα, τους έκανε να χαμογελάσουν και τους έφτιαξε την ημέρα. Το ίδιο θα συμβεί σίγουρα και σε εσάς.

Ο ξέφρενος χορός μιας γαλοπούλας...Θα κλάψετε από τα γέλια!

Ποιος είπε ότι οι γαλοπούλες δεν έχουν χορευτικές ικανότητες; Ένας λόγος που έγινε viral αυτό το βίντεο, είναι αυτός. 'Εχουμε δει πολλά ζώα να χορεύουν, αλλά σίγουρα όχι γαλοπούλα! Δείτε τον χορό της και θα κλάψετε από τα γέλια...

Αν και έχουν ανακηρυχθεί από τα πιο περίεργα ζώα, αν θυμηθούμε και τον περίεργο χορό γύρω από μια νεκρή γάτα που θύμιζε τελετή, είναι από τα πιο αστεία ζώα.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε, λοιπόν, μια γαλοπούλα να κουνάει ρυθμικά τα πόδια της και να στροβιλίζεται γύρω από τον εαυτό της. Πώς σας φαίνεται ο χορός της;

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share