Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτός ο τύπος κλωτσάει τον πάτο μιας μπύρας! Το αποτέλεσμα θα σας ξαφνιάσει!

Αδιανόητο!

25 Ιανουαρίου 2020 17:44
Αυτός ο τύπος κλωτσάει τον πάτο μιας μπύρας! Το αποτέλεσμα θα σας ξαφνιάσει!

Το να ανοίξει κάποιος ένα μπουκάλι μπύρας χωρίς ανοιχτήρι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα κι έχουμε δει διάφορες τεχνικές. Άλλοι το ανοίγουν με αναπτήρα, άλλοι με κουτάλι, άλλοι τη χτυπούν στο τραπέζι, ακόμα και με τα δόντια μπορούν κάποιοι. Βέβαια, ένας παράδοξος τρόπος που σας έδειξε πρόσφατα το Athensmagazine.gr ήταν ο ακατανόητος τρόπος που μπορείς να ανοίξεις μια μπύρα με μια μπανάνα!

Το κατόρθωμα όμως αυτού του τύπου από τη Μελβούρνη είναι κάτι πραγματικά απίστευτο! Είδαμε το βίντεο και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Θα συνιστούσαμε να μην το δοκιμάσετε!

Δείτε το βίντεο:


Απίστευτο: Παράλυτος άνδρας ανοίγει ένα κουτάκι μπύρας με τη δύναμη της σκέψης!

Ο Erik G. Sorto, έμεινε παράλυτος από τον λαιμό και κάτω πριν από 12 χρόνια ύστερα από ένα τροχαίο, όταν ήταν 20 ετών. Παιδί με σύνδρομο Down ερμηνεύει «το Μινόρε της Αυγής» και καθηλώνει τους πάντες!

Σήμερα με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μπόρεσε να δώσει με τη σκέψη του εντολή σε έναν βραχίονα και να του φέρει το μπουκάλι στο στόμα και να πιει μπύρα.

Ηλεκτρόδια είχαν συνδεθεί στο κεφάλι του και από κει σε έναν ηλεκτρονικό επεξεργαστή. Οι σκέψεις του με αλγόριθμους, γινόντουσαν εντολές και ο βραχίονας τις εκτελούσε.

Δείτε τη χαρά του όταν το καταφέρνει…

6χρονος τυφλός πιτσιρικάς έμαθε να παίζει πιάνο μόνος του και συγκινεί όλο τον κόσμο!

Πώς να μην σε ακουμπήσει συναισθηματικά όταν βλέπεις τον 6χρονο τυφλό πιτσιρικά να παίζει πιάνο; Παιδί με σύνδρομο Down ερμηνεύει «το Μινόρε της Αυγής» και καθηλώνει τους πάντες!

Ο μικρούλης είναι αυτοδίδακτος!

Ο Άβετ Ρέι γεννήθηκε με ινοπλασία οπτικού νεύρου στο Οχάιο των ΗΠΑ. Από το ένα μάτι δεν βλέπει καθόλου, ενώ από το άλλο ελάχιστα. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να πατάει τα πλήκτρα του πιάνου από τότε που ήταν μόλις 11 μηνών. Πλέον, στην ηλικία των έξι, γίνεται viral με τα καταπληκτικά σόλο του.

Η μητέρα του τον βιντεοσκοπεί όταν απολαμβάνει το πάτημα των πλήκτρων, αλλά και όταν ερμηνεύει αγαπημένα του τραγούδια. Οι συγκινητικές στιγμές που δίνουν σε όλους όσους τις βλέπουν ένα σημαντικό μήνυμα για τη ζωή, ανεβαίνουν στο Youtube. Από αυτά βίντεο μαθαίνουμε ότι τα αγαπημένα συγκροτήματα του Άβετ είναι οι Queens και οι Turtles.

H μητέρα του αγοριού, Σάρα Μουρ, δηλώνει ότι το ταλέντο του γιου της συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα άτομα με προβλήματα όρασης. «Η μουσική είναι στο σώμα του», συμπληρώνει.

Το παιδί θαύμα έχει εμφανιστεί και σε συναυλίες με εκατοντάδες άτομα από κάτω να ζητωκραυγάζουν. Το μέλλον του είναι στα πόδια του.

Όταν το ταλέντο είναι έμφυτο κάνει ''θαύματα''! Δείτε τις μουσικές ικανότητες αυτών των μικρών παιδιών!

Μπορεί κάποιοι να προσπαθούν να μάθουν ένα όργανο χρόνια, αλλά για αυτά τα παιδιά είναι πιο εύκολο και από… περπάτημα γιατί έχουν ταλέντο! Αυτά τα παιδιά έχουν κάτι το ιδιαίτερο που θα ζήλευαν ακόμα και μεγάλοι!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Ζευγάρι ανεβαίνει στην σκηνή και κάνει τους κριτές να τους υποκλιθούν...

Όταν σκέφτεστε το χορό swing, τι σας έρχεται στο νου; Προσωπικά, αυτή η μορφή της τέχνης συχνά δημιουργεί εικόνες παλιότερων κινήσεων, πουά φουσκωτές φούστες, στιλάτους κυρίους και πληθώρα κινήσεων. Είναι ένας αδιαμφισβήτητα διασκεδαστικός χορός για να παρακολουθήσετε, αλλά είναι επίσης πολύ πιο δημοφιλής στη γενιά των παππούδων μας από ό, τι τώρα. Αλλά, επειδή ο χορός swing δεν μπορεί πλέον να θεωρηθεί mainstream, δεν σημαίνει ότι δεν χορεύεται. Να σας θυμίσουμε και τον χορευταρά παπαγάλο που έχει γίνει viral!

Πάρτε για παράδειγμα τους χορευτές Ben Morris και Jennifer DeLuca. Αυτοί οι έμπειροι επαγγελματίες μπορούν να εκτελέσουν ακόμα και τις πιο πολύπλοκες κινήσεις με τα χέρια τους δεμένα πίσω από την πλάτη τους. Στην πραγματικότητα, η DeLuca χορεύει από τότε που ήταν μικρό παιδί και ο Morris έχει ήδη εισαχθεί στο California Swing Dance Hall of Fame. Δεν είναι και άσχημα! Είναι ξεκάθαρο ότι το ζευγάρι έχει πολλά επιτεύγματα, αλλά δεν είχαν επιτύχει την ευρεία αναγνώριση, μέχρις ότου ένας χορός τους στο Capital Swing Dancers Classic Competition έγινε viral.

Στο βίντεο, που δείχνει τη νίκη τους το 2015, δείχνει τους Morris και DeLuca να χορεύουν σε ένα τραγούδι που δεν αποδίδεται συχνά στο είδος swing, το «One Bourbon, One Scotch, One Beer».

Το 1977 το τραγούδι των George Thorogood & The Destroyers δεν είναι απαραιτήτως αυτό που προκαλεί εικόνες swing, αλλά είτε το πιστεύετε είτε όχι, ταιριάζει πολύ καλά με στο είδος του χορού.

Από τότε που δημοσιεύτηκε αρχικά αυτό το βίντεο, έχει προβληθεί σχεδόν μισό εκατομμύριο φορές μόνο στο YouTube. Ακόμα πιο εκπληκτικό είναι τα σχόλια για το χορό.

Ένας χρήστης λέει: «Δεν το χορταίνω. Άψογοι, και κάθε στιγμή Swing. Όχι κόλπα, όχι γκριμάτσες, απλά εκπληκτικό WCS.»

Ένα άλλο θαυμαστό σχόλιο για τη χορογραφία των Morris και DeLuca: «Δεν ξέρω πώς αυτοί δύο μπορούν να κάνουν τόσες πολλές χορευτικές κινήσεις σε ένα τραγούδι αλλά το κάνουν πάντα! Ουάου!

Και ένας άλλος σχολιαστής γράφει ότι ήταν τόσο εμπνευσμένος από το κλιπ, θέλει να κάνει ακριβώς αυτό που κάνουν: «Σχεδόν με κάνει να θέλω να ασχοληθώ με το wcs [West Coast Swing]»

Πόσο φοβερό είναι αυτό! Τώρα που γνωρίζετε για τη δημοτικότητα αυτού του κλιπ, ήρθε η ώρα να το παρακολουθήσετε μόνοι σας. Δείτε τους Ben Morris και Jennifer DeLuca να πραγματοποιούν τη χορογραφία της ζωής τους, κάντε κλικ στο παρακάτω βίντεο!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share