Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο μπόμπιρας είδε για πρώτη φορά χιόνι! Η αντίδραση του κάνει το γύρο του κόσμου!

Αξιολάτρευτος!

25 Ιανουαρίου 2020 17:26
Αυτός ο μπόμπιρας είδε για πρώτη φορά χιόνι! Η αντίδραση του κάνει το γύρο του κόσμου!

Όπως έχουμε ξαναπεί τα παιδάκια όλου του κόσμου έχουν υπερβολικές αντιδράσεις είτε αρνητικές είτε θετικές ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα. Μην ξεχνάμε το κοριτσάκι που "έλιωσε" στο κλάμα γιατί η θεία της μίλησε άσχημα για το σκύλο της.

Το Athensmagazine.gr βρήκε έναν αξιολάτρευτο πιτσιρικά που βλέπει για πρώτη φορά στη ζωή του χιόνι. Το αγοράκι είναι 2 χρονών συνεπώς το βάδισμά του είναι κάπως ασταθές και το χιόνι επιδεινώνει την κατάσταση. Δεν δείχνει όμως να πτοείται! Ο ενθουσιασμός του είναι εμφανής και η αντίδραση του σκορπάει γέλιο σε όλο τον κόσμο μιας και το βίντεο του κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο με τον γλυκύτατο μπόμπιρα:

Αυτό το αγοράκι πάτησε κατά λάθος ένα κοτόπουλο! Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να δακρύσετε!

Όλα τα παιδάκια είναι χαριτωμένα και αξιολάτρευτα κι αυτό γιατί είναι αθώα και δεν σκέφτονται και πολύ την κάθε τους πράξη. Είναι πολλές οι πράξεις μικρών παιδιών που μας συγκινούν, όπως αυτή του 6χρονου που τάιζε τον παππού του.

Αυτό το αξιολάτρευτο 6χρονο αγοράκι από την Ινδία πάτησε κατά λάθος με το ποδήλατό του το κοτόπουλο του γείτονά του.

Αμέσως, πήρε μαζί του όσα χρήματα είχε από το χαρτζιλίκι του προκειμένου να πληρώσει για την θεραπεία του και το έτρεξε στο νοσοκομείο.

Η φωτογραφία του μικρού, με το κοτοπουλάκι στο ένα χέρι και ένα ινδικό χαρτονόμισμα δέκα ρουπιών στο άλλο, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ιστορία έγινε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook στην οποία ο χρήστης Σανγκά διηγήθηκε την ιστορία για το πώς ο Ντερέκ προσπάθησε να σώσει τη ζωή του κοτόπουλου που πάτησε κατά λάθος.

Η ανάρτηση με τον μικρό μπόμπιρα έχει πάνω από 90.000 κοινοποιήσεις και περίπου 200.000 likes. Η γλυκιά του πράξη και η ευαισθησία της σκέψης του δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο και οι χρήστες των social media απάντησαν με εικονικά χειροκροτήματα και αγάπη για την αθωότητα και τη συμπόνια του μικρού αγοριού.

Η πιτσιρίκα που έγινε viral για τα εντυπωσιακά της μάτια!

Όλα τα παιδάκια από μωρά είναι χαριτωμένα και αξιολάτρευτα και ειδικά το καθένα για το δικό του λόγο. Αυτή η 2χρονη έχει τρελάνει το διαδίκτυο και έχει γίνει viral με τα υπέροχα και τεράστια μάτια της. Ωστόσο, λίγες μέρες πριν ένα 3χρονο κοριτσάκι είχε σκορπίσει άφθονο γέλιο όταν έκανε κεφαλοκλείδωμα σε ένα συμμαθητή της που της ζήτησε να τον παντρευτεί.

Τα μάτια της χαριτωμένης μικρής είναι μεγαλύτερα από το φυσιολογικό, λόγω ενός σπάνιου συνδρόμου, όπως αναφέρει η μητέρα της Καρίμα.

«Η Μέλανι γεννήθηκε με το σύνδρομο Axenfeld-Rieger και στο ένα μάτι δεν έχει καθόλου ίριδα, ενώ στο άλλο η ίριδα είναι πολύ μικρή και στην άκρη του ματιού» αναφέρει στη daily mail.

Ωστόσο, όσοι βλέπουν την Μέλανι, της λένε ότι μοιάζει με πριγκίπισσα της Disney.

Εξαιτίας του συνδρόμου η Μέλανι είναι αναγκασμένη να κυκλοφορεί με γυαλιά ηλίου και έχει ήδη εμφανίσει γλαύκωμα που μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση.

Το κοριτσάκι - "αγγελάκι" που έγινε viral με τον χορό του!

Τα παιδιά γενικά είναι αξιολάτρευτα και ειδικά σε κάποιες περιπτώσεις που σε ξαφνιάζουν με τις κινήσεις και τις πράξεις τους σου φτιάχνουν τη μέρα και πολλές φορές τα "καμώματα" τους γίνονται viral! Ένα τρισχαριτωμένο κοριτσάκι που έγινε viral είναι κι αυτό το 2χρονο κοριτσάκι που οι γονείς του του έκαναν δώρο μια μπανάνα και η αντίδραση της μας έκανε να δακρύσουμε από τα γέλια!

Η μικρή και χαριτωμένη Ιζαμπέλα από την Ιντιάνα των Η.Π.Α. συμμετείχε σε μουσική παράσταση, όπου παιδάκια ντυμένα αγγελάκια και βοσκοί τραγουδούσαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα σε μια εκκλησία.

Κάποια στιγμή, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά και τον ρυθμό που κρυβόταν μέσα της, ξεκίνησε να χορεύει ξέφρενα -προφανώς επειδή ένιωσε έντονα το χριστουγεννιάτικο πνεύμα να την κατακλύζει!

Posted by Leslie Webb on Sunday, December 15, 2019

Η μητέρα της,δεν έχασε ευκαιρία και τράβηξε ένα απίθανο βίντεο, το οποίο πόσταρε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook. Όπως ήταν αναμενόμενο, το ξεκαρδιστικό βίντεο έγινε αμέσως viral και κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου!

Η περήφανη μαμά στη λεζάντα που συνοδεύει το viral βίντεο γράφει «Όταν το Άγιο Πνεύμα σε κατακλύζει! Απλά χόρεψε», προσθέτοντας το hashtag #dancelikenooneiswatching (μετάφραση: χόρεψε σαν να μη σε βλέπει κανείς).

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής σχεδόν 30 χιλιάδες like, 6 εκατομμύρια προβολές και 130 κοινοποιήσεις, ενώ τα σχόλια που δίνουν συγχαρητήρια στη μικρή είναι αμέτρητα. Οι χρήστες του Facebook που σχολίασαν τη φωτογραφία τόνισαν ότι, βλέποντας την Ιζαμπέλα να χορεύει τόσο ξέφρενα και να περνά τόσο ωραία τραγουδώντας τα κάλαντα, τους έκανε να χαμογελάσουν και τους έφτιαξε την ημέρα. Το ίδιο θα συμβεί σίγουρα και σε εσάς.

Ο ξέφρενος χορός μιας γαλοπούλας...Θα κλάψετε από τα γέλια!

Ποιος είπε ότι οι γαλοπούλες δεν έχουν χορευτικές ικανότητες; Ένας λόγος που έγινε viral αυτό το βίντεο, είναι αυτός. 'Εχουμε δει πολλά ζώα να χορεύουν, αλλά σίγουρα όχι γαλοπούλα! Δείτε τον χορό της και θα κλάψετε από τα γέλια...

Αν και έχουν ανακηρυχθεί από τα πιο περίεργα ζώα, αν θυμηθούμε και τον περίεργο χορό γύρω από μια νεκρή γάτα που θύμιζε τελετή, είναι από τα πιο αστεία ζώα.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε, λοιπόν, μια γαλοπούλα να κουνάει ρυθμικά τα πόδια της και να στροβιλίζεται γύρω από τον εαυτό της. Πώς σας φαίνεται ο χορός της;

Γαλοπούλες χορεύουν μυστηριώδη χορό γύρω από γάτα... Ο λόγος; Θα σε ανατριχιάσει!

Ένα περίεργο περιστατικό καατγράφηκε από μια κάμερα, στο οποίο μπορούμε να δούμε αγέλη από γαλοπούλες να χορεύουν έναν μυστηριώδη χορό γύρω από μια...νεκρή γάτα!

Οι γαλοπούλες αντιλήφθηκαν σαν απειλή την γάτα και δεν έχουν και άδικο. Οι γάτες σας φαίνονται γλυκές και όμορφες; Υπάχρει μια που είναι η πιο επικίνδυνη γάτα σε όλο τον κόσμο! Μπορεί να μην ήταν όμως αυτή.

Ο λόγος παραμένει ανεξήγητος, ή απλά πρόκειται για την μαγεία της φύσης. Πολλοί είναι αυτοί που υποστήριξαν ότι πρόκειται για ένα τελετουργικό και ότι προσπαθούν να αναστήσουν την νεκρή γάτα.

Ο ειδικός στις γαλοπούλες, Ντέιβιντ Σκαρπίτι τόνισε ότι πιθανότατα οι γαλοπούλες ήθελαν να διαπιστώσουν αν ο «εχθρός» είναι ακόμη ζωντανός. Όπως εξήγησε αυτό που στην πραγματικότητα συνέβη ήταν ένας από τους ηγέτες του κοπαδιού να ξεκίνησε να περιφέρεται γύρω από τη γάτα και ο υπόλοιπες ακολούθησαν, καθώς οι γαλοπούλες έχουν την τάση να ακολουθούν τον ηγέτη του κοπαδιού. Στόχο είχαν να προειδοποιήσουν για τον εχθρό, αν είναι ακόμα ζωντανός!

Όλοι νομίζουν ότι είναι μια απλή γάτα. Όταν δουν τι κάνει μένουν... άφωνοι!

Το Athensmagazine.gr, βρήκε για εσάς ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται μια γάτα! Όλοι νομίζουν ότι είναι ήσυχη, ωστόσο η συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους.

Είναι ίσως από τα πιο έξυπνα πλάσματα στον πλανήτη -όπως και η διάσημη γάτα που έκανε τον γύρο του διαδικτύου-ή ο ιδιοκτήτης της έκανε καλή δουλειά στην εκπαίδευση της.

Ο λόγος για την Λιόρα, την πιο ταλαντούχα γάτα, η οποία μπορεί να υπακούσει σε όλες τις εντολές του αφεντικού της, να κολλήσει "πέντε" ακόμα και να μιλήσει. Μάλιστα αναφέρουν ότι μοιάζει και με... σκύλο!

Κάθε φορά που εκτελεί ένα κόλπο, ο ιδιοκτήτης της, Τζέικ Μουτς, παίζει ένα αστείο τραγούδι πίσω από την κάμερα. Ο ίδιος, ξεκίνησε να την εκπαιδεύει από όταν ήταν μόλις 19 μηνών στην πόλη Μάρτον, στο Νιου Τζέρσεϊ.

Δείτε μερικές στιγμές από την εκπαίδευση της μόνο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share