Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θα κλάψετε από τα γέλια: Αυτό το ζεϊμπέκικο έκανε μέχρι και τον Σπύρο Παπαδόπουλο να... λυγίσει!

Έγινε viral μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

24 Ιανουαρίου 2020 11:55
Θα κλάψετε από τα γέλια: Αυτό το ζεϊμπέκικο έκανε μέχρι και τον Σπύρο Παπαδόπουλο να... λυγίσει!

Στο Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά πριν από λίγες εβδομάδες ο εκκεντρικός Λάκης Γαβαλάς έκανε την εμφάνιση του με ένα ιδιαίτερο καπέλο!

Στην αρχή ο Λάκης Γαβαλάς κάνει μερικές στροφές φορώντας το καπέλο αλλά μετά μάλλον κατάλαβε ότι δεν θα του καθόταν στο κεφάλι και αποφάσισε να το αποχωριστεί και να δείξει για ακόμη μια φορά τις χορευτικές του ικανότητες στο ζεμπέκικο.

Από την άλλη όλοι έβγαλαν τα κινητά τους και τραβούσαν βίντεο τον Λάκη Γαβαλά ενώ μέχρι και ο Σπύρος Παπαδόπουλος... λύγισε, ενώ σήμερα σας παρουσιάσαμε και το πιο τραγικό τσιφτετέλι στην ίδια εκπομπή!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Ε ντε λα μαγκέν ντε Βοτανίκ»: Το βαρύ ζεϊμπέκικο πασίγνωστης Ελληνίδας με εκατομμύρια views στο διαδίκτυο!

Με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο το οποίο αφιέρωσε «σε όλους τους Ελληνες που αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι» η Ραχήλ Μακρή βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα.

Η πρώην βουλευτής πριν μερικούς μήνες, παραβρέθηκε σε εκδήλωση της ομάδας ΑΤΛΑΝΤΙΣ της Ανθούσας Αττικής!

Η Ραχήλ Μακρή δεν δίστασε να σηκωθεί και να χορέψει το «βαρύ» ζεϊμπέκικο «Ε ντε λα μαγκέν ντε Βοτανίκ» ένα παλιό χασικλίδικο κομμάτι που έχει ερμηνεύσει μοναδικά ο Σπύρος Ζαγοραίος. Ένα ζεϊμπέκικο που θύμισε εκείνο της γυναίκας "φωτιά με τις 400.170 προβολές!

«Το ρίξαμε λίγο έξω στον χορό της ομάδας ΑΤΛΑΝΤΙΣ της Ανθούσας. Αφιερωμένη η ζεμπεκιά σε όλους τους Έλληνες που αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι», έγραψε στο Facebook η κυρία Μακρή, συνοδεύοντας την ανάρτησή της και με ένα βίντεο στο οποίο χορεύει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Original ζεϊμπέκικο: Πασίγνωστος Έλληνας χορεύει και "τρελαίνει" τους πάντες!

Μετά το ζεϊμπέκικο που ανατρίχιασε όλους τους Έλληνες, βρήκαμε στο Youtube το original ζεϊμπέκικο που έχει "ξετρελάνει" τους πάντες! Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας που χορεύει;

Ο λόγος για τον...

Φώτη Μεταξόπουλο.

Ο Φώτης Μεταξόπουλος, είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος Έλληνας χορευτής. Έχει διδάξει μαθήματα σε πολλούς Έλληνες και έχει "βάλει" το χέρι του σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Ανακαλύψαμε λοιπόν, τον ίδιο, να χορεύει το ωραιότερο ζεϊμπέκικο που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Το βίντεο είναι από την εκπομπή "Καλλιτεχνικό καφενείο" της ΕΡΤ.

Δείτε τον:

Λεβέντης χορεύει απτάλικο ζεϊμπέκικο και "τρελαίνει" τους πάντες! Το βίντεο έχει 375.340 views!

Ανακαλύψαμε ένα βίντεο στο Youtube, όπου ένας 8χρονος λεβέντης χορεύει απτάλικο ζεϊμπέκικο. Το βίντεο έχει φτάσεις τις 375.340 προβολές.

Μετά τον 5χρονο που χορεύει ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτείται, είδαμε ένα άλλο παιδί να χορεύει απτάλικο, μαζί με έναν μεγαλύτερο άνδρα.

Ο απτάλικος ή αλλιώς αντικρυστός, είναι χορός που χορεύεται από δύο άτομα. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο μικρός μαζί με τον άνδρα, χορεύουν καταπληκτικά και στο τέλος... αποθεώνονται! Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share