Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

Πήρε φαγητό και το έδωσε σε μια σκυλίτσα. Όμως αυτό που είδε τον έκανε να δακρύσει!

Απίστευτο!

23 Ιανουαρίου 2020 07:48
Πήρε φαγητό και το έδωσε σε μια σκυλίτσα. Όμως αυτό που είδε τον έκανε να δακρύσει!

Ένας άνδρας, αγόρασε φαγητό και το έδωσε σε μια αδέσποτη σκυλίτσα. Ωστόσο, εκείνη αντί να το φάει, έκανε κάτι απίστευτο και μας συγκίνησε.

Μετά τη μαμά σκυλίτσα που γάβγιζε σε οδηγούς για να σταματήσουν και να σώσουν το κουτάβι της, μάθαμε για μια σκυλίτσα, η οποία έδωσε όλη την τροφή της, στα πεινασμένα κουτάβια της.

Συγκεκριμένα, ένας καλόκαρδος άνθρωπος έδωσε τροφή σε ένα πεινασμένο σκυλί, πιστεύοντας, ότι εκείνο θα το φάει με την μία. Αντί όμως να το φάει, το πήγε στα κουτάβια της. Το περιστατικό συνέβη στους δρόμους της Μπανγκόγκ της Ταϊλάνδης, και ο άντρας περίμενε το ζώο να καταβροχθίσει τη λιχουδιά.

Ο άντρας ακολούθησε από περιέργεια τη σκυλίτσα και είδε να ξεπροβάλλουν τέσσερα κουταβάκια από ένα κτήριο, ανυπομονώντας για το φαγητό που τους έφερε η μητέρα τους. Ένα κουτάβι άρπαξε τη λιχουδιά και τα υπόλοιπα πλησίασαν τον άντρα για να τα χαϊδέψει.

Δείτε το βίντεο:

Σκύλος με 12.000 ακόλουθους στο Instagram, υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο...μοντέλων! Θα πάθετε πλάκα!

Ένας σκύλος που αγαπάει την φωτογραφική μηχανή, και αγαπά να βγάζει φωτογραφίες, έχει μετατρέψει το χόμπι του ιδιοκτήτη του σε μια επιχείρηση μετά την υπογραφή συμβολαίου με πρακτορείο μοντέλων!

Η μικρή Ντίβα και η ιδιοκτήτρια της Χάιντι Γκίμπονς, 22 ετών, από το Cleeethorpes του Lincolnshire, περνούν ώρες κάθε μέρα στο Instagram - αλλά τώρα έχουν κλείσει συμβόλαι με μια αμερικανική μπουτίκ εταιρεία κατοικίδιων ζώων. Πολλοί είναι αυτοί που ανεβάζουν αστεία βίντεο με τους χνουδωτούς τους φίλους, αλλά λίγοι ξεχωρίζουν!

Το Shih Tzu είναι σαν τα περισσότερα σκυλιά που «αγαπούν το σνακ και το περπάτημα», λέει η Χάιντι, και έχει πλέον 12.000 ακόλουθους στο Instagram. Δείτε τον στο Athensmagazine.gr!

Το σκυλί με αυτοπεποίθηση, γίνεται 10 χρονών αυτό το έτος, αλλά εξακολουθεί να τσαλακώνει την ουρά του σαν κουτάβι όταν ξέρει ότι ντύνεται για φωτογράφιση!

Η φοιτήτρια μαιευτικής Χάιντι είπε ότι πάντα έβγαζε φωτογραφίες του καλύτερου φίλου της, αλλά γρήγορα μετατράπηκε σε εμμονή - βγάζοντας πάνω από 12.000 φωτογραφίες της μόνο τον περασμένο χρόνο.

Το χόμπι της έγινε μελλοντική καριέρα, όταν πρακτορείο τον περασμένο Δεκέμβριο μετά το κατάστημα μπουτίκ των αμερικανικών κατοικιών Aki-oka προσέφερε στο ζευγάρι μια σύμβαση.

Σκύλος με 12.000 ακόλουθους στο Instagram, υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο...μοντέλων! Θα πάθετε πλάκα!

Η Γοίλοου θα παρουσιαστεί τώρα φορώντας διάφορα είδη ένδυσης σκύλου στην ιστοσελίδα τους και στη σελίδα Instagram.

Η κ. Γκίμπονς λέει ότι ποτέ δεν περίμενε ότι το σκυλί της θα προκαλέσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά τώρα πιστεύει ότι είναι ένα ανερχόμενο αστέρι!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share