Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Αυτός ο σκύλος μπήκε μέσα σε ένα γυμναστήριο! Η συνέχεια θα σας ξετρελάνει!

Απλά ξεκαρδιστικό!

22 Ιανουαρίου 2020 15:51
Αυτός ο σκύλος μπήκε μέσα σε ένα γυμναστήριο! Η συνέχεια θα σας ξετρελάνει!
Follow us on Google News

Αυτός ο σκύλος είναι ένα αστέρι της γυμναστικής! Όλα τα ζώα έχουν μια έμφυτη τάση προς τη γυμναστική και γενικά οι δεξιότητές τους είναι πολλές παραπάνω από αυτές που νομίζουμε, μην ξεχνάμε το σκύλο που καταφέρνει και πίνει μόνος του νερό.

Ο Τέσλα είναι ένας μικρός Αυστραλέζικος ποιμενικός που μπαίνει στο γυμναστήριο και τρελαίνει τους πάντες με τα κόλπα του. Ο αξιολάτρευτος αυτός σκύλος έχει δικό του λογαριασμό στο Instagram και οι followers ολοένα και αυξάνονται. Εάν και σε άλλα γυμναστήρια επιτρεπόταν η είσοδος στους τετράποδους φίλους σίγουρα οι εγγραφές θα είχαν αυξηθεί κατακόρυφα!

Αυτός ο σκύλος γυμνάζεται με τα κορίτσια. Όταν δείτε το βίντεο θα κλάψετε από τα γέλια!

Θα κλάψετε από τα γέλια, όταν δείτε έναν σκύλο να κάνει γυμναστική, μαζί με... κορίτσια! Είναι αξιολάτρευτος!

Μετά το viral βίντεο με τον σκύλο που κάνει τον πεθαμένο, βρήκαμε ένα άλλο βίντεο με έναν σκύλο που γυμνάζεται.

Συγκεκριμένα, ο σκύλος αυτός, φαίνεται στο βίντεο, να κάνει κοιλιακούς μαζί με μια ομάδα κοριτσιών. Είναι μάλιστα απίστευτος ο ενθουσιασμός του, κατά τη διάρκεια που εκτελεί τις ασκήσεις. Κάποια στιγμή μια από τις γυναίκες που γυμνάζεται τον παρακολουθεί έκπληκτη…

Δείτε το βίντεο:

Σατανικός σκύλος κάνει τον άρρωστο. Όταν μάθετε τον λόγο θα πάθετε σοκ!

Πάθαμε πλάκα, όταν είδαμε ένα... σατανικό σκύλο να κάνει τον άρρωστο! Ο λόγος; Απίστευτος!

Μετά τον σκύλο που κάνει τον αδέσποτο για να του δώσουν φαγητό, γνωρίσαμε έναν σκύλο από την Ταϊλάνδη. Ο σκύλος ανακάλυψε έναν απίθανο τρόπο, προκειμένου να πιάνει στο φιλότιμο τους περαστικούς και να τσιμπάει μεζέδες.

Το εν λόγω… λαγωνικό, λοιπόν, έμαθε να κάνει τον τραυματία, σέρνοντας το αριστερό πίσω πόδι του!

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ωστόσο, όταν τον πλησιάσει κάποιος τινάζεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα, κουνώντας χαρούμενα την ουρά του και κάνοντας τον ανήξερο.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής όπου… δρα ο πανούργος σκύλος, το κόλπο πιάνει και το χαριτωμένο τετράποδο έχει σχεδόν πάντα γεμάτη κοιλιά. Και μπράβο του.

Ιδού:

"Κλέφτης" σκύλος σκαρφαλώνει σε "φίλο" του για έναν απίστευτο λόγο. Μόλις μάθετε θα κλάψετε από τα γέλια!

Ένας σκύλος, ανεβαίνει πάνω σε έναν άλλο σκύλο για έναν απίστευτο λόγο! Θα κλάψετε από τα γέλια, όταν δείτε το βίντεο!

Μετά τον σκύλο που κάνει τον αδέσποτο για να του δώσουν φαγητό, ανακαλύψαμε τον... κλέφτη σκύλο! Πρόκειται για μικροσκοπική φάτσα, που θέλησε να φάει την τροφή που βρισκόταν πάνω στον πάγκο της κουζίνας.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, 2 σκυλιά συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους για να καταφέρουν να κλέψουν μερικές λιχουδιές. Ο Ντάνκιν κρατάει τον φίλο του τον Κίρμπι στην πλάτη του για να φτάσει στην κορυφή του πάγκου.

Στο βίντεο φαίνεται και ένας τρίτος σκύλος, λευκός και χνουδωτός, ο οποίος δεν είναι συνένοχος στο "έγκλημα" και απλά παρακολουθεί αμέτοχος.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share