Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αν δείτε τι κατόρθωσε αυτός ο σκύλος μόνος του θα μείνετε άφωνοι!

Απίστευτο!

21 Ιανουαρίου 2020 11:24
Αν δείτε τι κατόρθωσε αυτός ο σκύλος μόνος του θα μείνετε άφωνοι!

Πάθαμε πλάκα όταν είδαμε τι κατόρθωσε αυτός ο σκύλος χωρίς βοήθεια αν το δείτε θα μείνετε κι εσείς άφωνοι!

Αυτό το αστυνομικό σκυλί μπόρεσε και άνοιξε τη βρύση ολομόναχος χωρίς να χρειαστεί καμία βοήθεια απλά για να πιει λίγο νερό πριν από την υπηρεσία του...Είναι απίστευτος! Όλοι ξέρουμε πως τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και μας το επιβεβαιώνουν κάθε μέρα με τις πράξεις τους!

Παρακολουθήστε τον σκύλο της αστυνομίας από τη Ρώμη να πίνει από μια βρύση σαν επαγγελματίας! Το κουτάβι, K9 Arko, ξέρει πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει ενυδατωμένο πριν βγει στους δρόμους για μια μακρά μέρα εργασίας...

Απολαύστε το βίντεο:

Τυφλό σκυλάκι αποκτά έναν φίλο. Μόλις μάθετε τον λόγο θα δακρύσετε!

Συγκλονιστική είναι η ιστορία ενός τυφλού σκυλιού, που απέκτησε έναν φίλο για να τον βοηθά...Η ιστορία του θα σας κάνει να δακρύσετε!

Μετά τον τυφλό σκύλο που είχε για οδηγό μια σκυλίτσα, μάθαμε για ένα τυφλό σκυλάκι που έχει έναν φύλακα άγγελο.

Η ιστορία του τυφλού Charlie, ενός πανέμορφου Golden Retriever από τη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών, και του Maverick, ενός επίσης υπέροχου σκύλου είναι μια ιστορία αγάπης. Από αυτές τις ιστορίες που σε κάνουν να δακρύζεις.

Πριν από κάποια χρόνια ο Charlie, στα έντεκά του χρόνια, έχασε την όρασή του από γλαύκωμα. Οι ιδιοκτήτες του, η Chelsea Stipe και ο σύζυγός της, Adam, έκαναν τα πάντα για να νιώσει αγάπη και ασφάλεια. Όμως ο σκυλάκος φαινόταν ότι ήθελε κάτι περισσότερο. Έτσι αποφάσισαν να του φέρουν παρέα. Και του έφεραν τον μόλις 4 μηνών Maverick.

Λίγο καιρό μετά ο Maverick έγινε ο καλύτερος φίλος του Charlie. Μαζί έκαναν τα πάντα. Έτρωγαν, έπαιζαν και έπεφταν μαζί για ύπνο. Με άλλα λόγια ο Maverick είχε γίνει τα μάτια του Charlie, ο οποίος βρήκε ξανά την όρεξη για ζωή και παιχνίδι.

Σήμερα η ζωή του έχει γίνει ακόμα καλύτερη. Ο χαρακτήρας του έχει αλλάξει άλλαξε. Έχει γίνει πιο χαρούμενος, πιο τρυφερός. Και όλα αυτά χάρη στον καλύτερό του φίλο, τον Maverick, που δεν τον αφήνει στιγμή από τα μάτια του.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share