Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μπήκαν στον ζωολογικό κήπο να καθαρίσουν όταν ο ελέφαντας άρπαξε την σκούπα και... Θα πάθετε πλάκα!

Απίστευτο!

21 Ιανουαρίου 2020 19:06
Μπήκαν στον ζωολογικό κήπο να καθαρίσουν όταν ο ελέφαντας άρπαξε την σκούπα και... Θα πάθετε πλάκα!

Οι ελέφαντες λατρεύουν ένα καλό μπάνιο αλλά στη λάσπη! Είναι ο τρόπος τους να χαλαρώνουν και να δροσίζονται. Αυτό που συνέβη στον ζωολογικό κήπο είναι όμως αδιανόητο!

Μερικές φορές, πρέπει να κάνουν καθαριστούν κατάλληλα, όσο και αν δε τους αρέσει, για να φύγει όλη η λάσπη και η σκόνη που μαζεύουν πάνω τους. Αυτό προσπάθησε να κάνει ένας υπάλληλος στο ζωολογικό κήπο Forth Worth στην Ιντιάνα, φέρνοντας μαζί του μια σκούπα. Οι ελέφαντες μπορούν να μας τρελάνουν με τις αυθόρμητες αντιδράσεις τους, όπως έκανε και ένας όταν έπεσε πάνω σε μια τουρίστρια!

Έτριβε λοιπόν την πλάτη του ελέφαντα, όταν το τεράστιο ζώο αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να καθαριστούν και άλλα μέρη του σώματός του!

Οι αγαθοί γίγαντες μπορούν να βιώσουν ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων, από αγανάκτηση μέχρι αγάπη και -προφανώς- χιούμορ!

Ελέφαντας πάει να ζευγαρώσει με την ελεφαντίνα όταν του συμβαίνει κάτι...που κανένας άνθρωπος δεν θα ήθελε!

Αυτός ο ελέφαντας προσπαθώντας να μπει σε αισθησιακή διάθεση και να ζευγαρώσει με την ελεφαντίνα του, έκανε ένα μοιραίο λάθος.

Έτσι όπως και ο ελέφαντας που έπεσε πάνω σε μια τουρίστρια, το ίδιο έπαθε και αυτός εδώ, που σωριάστηκε στο έδαφος. Ο άτυχος ελέφαντας, ντροπιάστηκε όταν ενώ προσπαθούσε να ζευγαρώσει με την αγαπημένη του, είχε μια στιγμή αδυναμίας, μια στιγμή που του ήρθε διάρροια.

Σοκαρισμένος από το κακό timing, ο ελέφαντας έπεσε κάτω, αφού ήταν εμφανές ότι οι περιπτύξεις δεν θα συνεχίζονταν…

Όλα αυτά έγιναν σε ζωολογικό κήπο της Νότιας Αφρικής.

Ο ελέφαντας προσπάθησε να προσποιηθεί ότι το περιστατικό δεν συνέβη, οπότε και αποπειράθηκε να ξαναπλησιάσει την ελεφαντίνα.

Αλλά η ελεφαντίνα είχε ξενερώσει απίστευτα, οπότε έκανε ό,τι θα έκανε και κάθε άλλη γυναίκα. Τον παράτησε και έφυγε.

Ο ελέφαντας δεν μπορεί ακόμα να το πιστέψει.

Ελέφαντας 76 ετών ζούσε φυλακισμένος όλη του την ζωή μέχρι που...Θα "λυγίσετε" με την συνέχεια!

Η Σούκ-Τζάι είναι ένας ελέφαντας εβδομήντα έξι ετών. Από τότε που ήταν νέα, κουβαλούσε τους τουρίστες που επισκέπτονταν την περιοχή. Μετά από πολλά χρόνια σκληρής εργασίας, η Σούκ-Τζάι ήταν γερασμένη και αδύναμη. Χάρη στο Ίδρυμα Save Elephant, η Σούκ-Τζάι σώθηκε και μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο για ελέφαντες όπου θα μπορούσε να ζήσει ελεύθερα.

Οι ελέφαντες δεν είναι μόνο έξυπνα ζώα, αλλά είναι και αρκετά εκφραστικά και δείχνουν τα συναισθήματά τους, όπως και αυτός που ήταν αλυσοδεμένος για χρόνια. Όταν οι άνθρωποι από το Ίδρυμα Save Elephant ήρθαν και την έβαλαν στο φορτηγό, ήταν ορατά αναστατωμένη. Μέχρι να φτάσουν στο καταφύγιο, οι εθελοντές είπαν πώς η Σούκ-Τζάι έκλαιγε βαριά.

Οι άνθρωποι στο φορτηγό προσπάθησαν να την ανακουφίσουν όταν την είδαν να κλαίει. Η Σούκ-Τζάι δεν γνώριζε ότι κατευθυνόταν σε έναν τόπο όπου θα μπορούσε να είναι ελεύθερη και ευτυχισμένη, χωρίς να επιβαρύνεται από δουλειές – από πεζοπόρους τουρίστες όλη την ημέρα και οι ιδιοκτήτες της να επωφελούνται από τον πόνο της.
Γεμάτη με τραυματισμούς από το παρελθόν, η Σούκ-Τζάι κατέβηκε αργά από το φορτηγό όταν έφτασαν στο καταφύγιο. Κατευθύνθηκε απευθείας προς το νερό, πριν καλύψει ολόκληρο το σώμα της με λάσπες.

Ο 76χρονος ελέφαντας έχει ζήσει πολύ σκληρά χρόνια, όμως χάρη στο ίδρυμα Save Elephant θα ζήσει πια ελεύθερη!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share