Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η οικιακή βοηθός ρίχνει τα... στον χυμό της οικογένειας! Θα πάθετε ανακατωσούρα με το υλικό της κάμερας!

Φρίκη!

18 Ιανουαρίου 2020 16:30
 Η οικιακή βοηθός ρίχνει τα... στον χυμό της οικογένειας! Θα πάθετε ανακατωσούρα με το υλικό της κάμερας!

Μια καθαρίστρια πιάστηκε να ρίχνει κάτι περίεργο στον χυμό της οικογένειας...Αυτό δεν είναι άλλο από τα ούρα της σε ένα ποτήρι με χυμό. Σύμφωνα με αναφορές τοπικών μέσων, η οικογένεια είχε υποπτευθεί την υπηρέτρια και έτσι τοποθέτησαν μία κρυφή κάμερα στην κουζίνα.

Άλλοι βάζουν κρυφή κάμερα για να δουν αν η γυναίκα τους απατάει, και άλλοι για να ελέγξουν όσους μπαίνουν στο σπίτι.Το χυμό, τον είχε ζητήσει το κεφάλι της οικογένειας στην οποία δούλευε η κοπέλα και πιστεύεται ότι είναι στο Κουβέιτ.

Η κάμερα κατέγραψε δύο γυναίκες να κάνουν τις καθημερινές δουλειές και μία από αυτές να προετοιμάζει το ρόφημα. Το ανακατεύει και απομακρύνεται ενώ η δεύτερη πλησιάζει και βγάζει από το παντελόνι της ένα δοχείο που περιέχει τα ούρα της.

Φαίνεται ξεκάθαρα να τα ρίχνει μέσα και να επιστρέφει για να συνεχίσει την προετοιμασία του φαγητού.

Όταν το κατάλαβε αυτό η οικογένεια, η οποία επέλεξε να κρατήσει την ανωνυμία της, αποκάλυψε τα πλάνα αυτά. Έστειλε επίσης προειδοποίηση και στις άλλες οικογένειες, να προσέχουν τη συμπεριφορά των υπηρετριών τους. Δεν ξεκαθαρίζεται όμως τι απέγινε η υπηρέτρια αυτή.

Κατέβηκε την σκάλα για να σώσει ένα γατάκι όταν... Αυτό που κατέγραψε η κάμερα έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο!

Μια ομάδα ανδρών περνούσαν δίπλα από μια μεγάλη τετράγωνη τρύπα, όταν είδαν ένα περίεργο ζώο μέσα. Ήταν ένα μικρό μαύρο γατάκι και φαίνονταν αρκετά φοβισμένο. Θα πάθετε πλάκα με αυτό που κατέγραψε η κάμερα όταν ένας από τους άνδρες κατέβηκε για να την σώσει!

Ένας από τους φίλους του, αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει το περιστατικό. Η συμπεριφορά μιας γάτας είναι απρόβλπετη, όπως μπορούμε να δούμε όταν έρχονται σε επαφή με σκύλους, αλλά αυτό δεν το φανταζόμασταν ότι μπορεί να συμβεί!

Είναι σπουδαίο πράγμα που ο φίλος το κατέγραψε, γιατί το αστείο γατάκι, έγινε viral! Ο άνδρας έβαλε τη σκάλα μέσα στην τρύπα.

Κατέβηκε στην τρύπα κοντά στο γατάκι και προσπάθησε να το σώσει. Το γατάκι όμως, φάνηκε ακόμα πιο φοβισμένο τότε και άρχισε να τρελαίνεται.

Το γατάκι κυριολεκτικά, έκανε ορισμένες σπαστικές αθλητικές κινήσεις που θα ζήλευαν ακόμη και οι αθλητές του parkour. Ορισμένοι το περιέγραψαν ως Ninja!

Το γατάκι, άρχισε να αναρριχάται στον λείο και επίπεδο τοίχο.

Το αιλουροειδές πήδηξε κατευθείαν στην κορυφή της τρύπας και στη συνέχεια έκανε ζίγκ-ζάγκ γύρω από την κορυφή, μέχρι να βγει από την τρύπα μονομιάς. Ο άνθρωπος που είχε σκαρφαλώσει στην τρύπα, τα είχε χάσει τελείως. Στεκόταν εκεί σοκαρισμένος, ενώ οι φίλοι ξεκαρδίζονταν στα γέλια. Είναι πολύ αστείο να το δείτε!

Αυτή η τρελή γάτα τελικά δεν χρειαζόταν καμία βοήθεια. Στην πραγματικότητα, η γάτα πέταξε από εκείνη την τρύπα πολύ γρήγορα!

Αυτό το βίντεο είναι ξεκαρδιστικό. Ακόμη και ο φτωχός Καλός Σαμαρείτης που κατέβηκε στην τρύπα, χαμογέλασε και γέλασε δυνατά.

Αυτός και οι φίλοι του ξεκαρδίζονται στα γέλια, πάνω από τη γάτα που φωνάζει σαν λύκος. Παρακολουθήστε αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο!

Αυτή είναι η πιο χοντρή άτριχη γάτα που ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση!

Αυτή η γάτα είναι χοντρή και είναι περήφανη για τον εαυτό της. Οι γάτες γενικά είναι περήφανα και ανεξάρτητα ζώα, γεγονός που τις κάνει αξιολάτρευτες και τα καμώματά τους μερικές φορές προκαλούν γέλιο, όπως αυτή η χαριτωμένη γάτα που επάξια κερδίζει τον τίτλο της drama queen!

Το Athensmagazine.gr σήμερα θα σας "συστήσει" την πιο χοντρή και άτριχη γάτα, την Άμστερνταμ την οποία παρομοιάζουν με το άγαλμα του Βούδα αλλά εκείνη συνεχίζει να ξεχειλίζει από περηφάνια.

Η ιδιοκτήτρια της Άμστερνταμ ανέβασε ένα βίντεο της 6χρονης γάτας που κάθεται σαν άνθρωπος δείχνοντας με χαρά τις ζάρες που δημιουργούνται στην κοιλιά της.

Στο βίντεο απεικονίζεται η γάτα παρέα με την τρίχρονη Νεϊτίρι, μια γάτα ίδιας ράτσας που φαίνεται πραγματικά σαν καχεκτική δίπλα στην Άμστερνταμ.

Η ιδιοκτήτρια δήλωσε πως θα της φαινόταν πολύ αστείο και πολύ ιδιαίτερο να δει τα κατοικίδια της έτσι γι' αυτό και ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο.

Η στάση όμως της Άμστερνταμ δεν ήταν τυχαία ούτε ματαιόδοξη, ο λόγος που καθόταν έτσι είναι πώς στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει ένα θερμαντικό σώμα στον τοίχο και οι γάτες λατρεύουν να κοιμούνται εκεί!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share