Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Αστυνομικοί ακινητοποίησαν έναν σκύλο. Όταν είδαμε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα, παγώσαμε!

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

18 Ιανουαρίου 2020 09:50
Αστυνομικοί ακινητοποίησαν έναν σκύλο. Όταν είδαμε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα, παγώσαμε!

Στην φωτογραφία, βλέπετε δύο αστυνομικούς να ακινητοποιούν έναν σκύλο! Όμως, αυτό που δείχνει η κάμερα, ξεπερνά κάθε λογική.

Συγκεκριμένα, ο σκύλος θέλοντας να φάει, βρέθηκε μέσα σε ένα... τουρσί! Ναι, καλά διαβάσατε!

Έτσι, εντοπίστηκε με το βάζο στο κεφάλι του, από δύο αστυνομικούς, οι οποίοι κατάλαβαν, ότι έχει πρόβλημα και έπρεπε να τον βοηθήσουν, όπως είχε κάνει και ένας άλλος αστυνομικός σε έναν σκύλο, ο οποίος είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο.

Οι υπεύθυνοι ελέγχου των ζώων προσπάθησαν να βγάλουν το βάζο,διότι όσο περνούσε η ώρα δεν μπορούσε να αναπνεύσει, αλλά το σκυλί νευρίασε (το οποίο είναι κατανοητό). Τελικά, το βάζο βγήκε από το κεφάλι του και ο εξαντλημένος σκύλος σχεδόν πέθανε από την τρομάρα του!

Δείτε το βίντεο:

Σκύλος δαγκώθηκε από φίδι για έναν απίστευτο λόγο. Όταν μάθετε θα δακρύσετε!

Ένας αξιολάτρευτος σκύλος, δαγκώθηκε από φίδι! Μόλις μάθετε τον λόγο, θα δακρύσετε!

Μετά τον σκύλο που πυροβολήθηκε από κλέφτες για να σώσει το αφεντικό του, μάθαμε για έναν άλλο σκύλο, ο οποίος δεν πυροβολήθηκε, αλλά έκανε μια ηρωική πράξη!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν σκύλο, ο οποίος αποδείχθηκε ατρόμητος, καθώς με αυτοθυσία προστάτευσε την ιδιοκτήτριά του από κροταλία και δέχθηκε ο ίδιος το δάγκωμα του φιδιού.

Συνέπεια αυτού, να πρηστεί η μουσούδα του Τοντ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιδιοκτήτριά του, Πόλα Γκόντγουιν, στο Facebook."Καθώς κατεβαίναμε ένα λόφο, κυριολεκτικά παραλίγο να πατήσω έναν κροταλία. Όμως, ο ήρωάς μου ο Τοντ με έσωσε. Πήδηξε μπροστά στο πόδι μου που σίγουρα θα το δάγκωνε το φίδι", έγραψε η γυναίκα.

"Όρμησε δίπλα στο πόδι μου και τον δάγκωσε το φίδι. Ο Τοντ άρχισε να κλαίει. Τον σήκωσα, κατέβηκα τρέχοντας τον λόφο και τον πήγα μέσα σε 10 λεπτά στο νοσοκομείο. Του έδωσαν γρήγορα το αντίδοτο και έμεινε εκεί για περίπου 12 ώρες", περιέγραψε. "Σίγουρα με έσωσε από το δάγκωμα. Είναι ο ήρωάς μου", συμπλήρωσε.

undefined

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share