Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αυτός ο θάμνος κάνει τους περαστικούς να ουρλιάζουν! Ο λόγος; Απίστευτος!

Εμείς πάντως γελάσαμε!

17 Ιανουαρίου 2020 16:54
Αυτός ο θάμνος κάνει τους περαστικούς να ουρλιάζουν! Ο λόγος; Απίστευτος!

Όσο να 'ναι δεν είναι και ιδιαίτερα ευχάριστο να περπατάς αμέριμνος στο δρόμο και να ξαφνικά να αντικρίζεις ένα θάμνο που όχι απλά περπατάει αλλά σου απευθύνει και το λόγο. Έχουμε δει διάφορες φάρσες, με πιο πρόσφατη αυτή με τις πετσέτες που έπεφταν εξ ουρανού, αλλά αυτή πραγματικά είναι ευφυέστατη και ξεκαρδιστική.

Με έναν ζωντανό θάμνο βρέθηκαν αντιμέτωποι οι περαστικοί που παρόλο που ομολογουμένως θα τρομοκρατηθείς αρχικά, μόλις συνειδητοποιήσεις πως πρόκειται για φάρσα και μάλιστα καλοστημένη το μόνο σίγουρο είναι πως θα γελάσεις.

Τις αντιδράσεις των αμέριμνων περαστικών θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Bushman scared prank

Bushman scared prank at a weekend concert Credit: FredSpecialTelevision - goo.gl/WLD8kn

Posted by Daily Viral Stories on Thursday, March 29, 2018

Η μακάβρια φάρσα μιας μαμάς που έκανε την οικογένεια της να ουρλιάζει!

Μερικοί άνθρωποι λατρεύουν να κάνουν φάρσες και να βλέπουν τους άλλους να ξεγελιούνται από τα καμώματα τους και προφανώς η αγαπημένη τους μέρα είναι η Πρωταπριλιά.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με αυτή τη μητέρα από το Τέξας όπου αποφάσισε να κάνει φάρσα στο σύζυγο και την κόρη της παριστάνοντας πως έκοψε το δάχτυλό της καθώς μαγείρευε. Ωστόσο, εξίσου τρομακτική ήταν και μια φάρσα που έγινε στο μετρό της Βραζιλίας με φαντάσματα.

Έφτιαξε λοιπόν πάνω στον πάγκο της κουζίνας μια λίμνη ψεύτικου αίματος και τοποθέτησε ένα κομμάτι καρότου κάνοντας το να φαίνεται σαν το δάχτυλό της. Όπως ήταν επόμενο πρώτα η κόρη της και ύστερα ο σύζυγός της πανικοβλήθηκαν, το τι ακολούθησε μετά την αποκάλυψη της φάρσας μάλλον θα ήταν καλύτερο να μην το μάθουμε.

Δείτε το βίντεο με τη μακάβρια φάρσα:

Απίστευτη φάρσα: Περπατούσαν αμέριμνοι μέχρι που είδαν... (Video)

To μόνο που δεν περιμένεις όταν περπατάς αμέριμνος είναι ότι κάποιος σου έχει στήσει φάρσα και από την απόλυτη ηρεμία θα τιναχτείς στον αέρα.

Δεν χρειάστηκε να το φανταστούν όμως οι άνθρωπο του βίντεο οι οποίοι το έζησαν! Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε!

Eντυπωσιακή οφθαλμαπάτη από Zογκλέρ! (Video)

Ένα βίντεο ενός απίθανου ζογκλέρ,κάνει τον γύρο του διαδικτύου , ένα τρικ του με μπάλες, οι οποίες δημιουργούν μια εντυπωσιακή οφθαλμαπάτη.

Τα λόγια είναι περιττά, μετά το βίντεο είναι σίγουρο ότι θα θελήσετε να δείτε παραπάνω από μία φορά.

Ο σκύλος ζογκλέρ που έχει γίνει viral! (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με πρωταγωνιστή έναν σκύλο, ο οποίος έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο στα ζογκλερικά και έχει γίνει viral!

Έκαναν δώρο σε ένα 2χρονο κοριτσάκι μια μπανάνα! Η αντίδραση της θα σας κάνει να δακρύσετε από τα γέλια!

Οι γονείς αυτής της χαριτωμένης 2χρονης θέλησαν να της κάνουν μια φάρσα δίνοντάς της για Χριστουγεννιάτικο δώρο μια μπανάνα θεωρώντας πως για το κοριτσάκι θα είναι ό,τι χειρότερο. Η φάρσα όμως αποδείχτηκε αποτυχημένη και η αντίδραση της μικρής έγινε viral! Ωστόσο, εξίσου ξεκαρδιστική ήταν μια φάρσα που έγινε σε δημόσιες τουαλέτες με μερέντα!

Βλέποντας κανείς το απίθανο βίντεο που δημοσίευσε ο Τζάστις στο Twitter κι έγινε viral μέσα σε ελάχιστες μέρες, δεν μπορεί παρά να καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: μόνο ένα παιδί θα μπορούσε να εκτιμήσει ακόμα και το πιο απλό και ανέξοδο δώρο για τα Χριστούγεννα -και μάλιστα να δείχνει τόσο αληθινά εκστασιασμένο.

Η μικρή Άρια είναι δύο ετών και έγινε viral όταν ο πατέρας και η μητέρα της προσπάθησαν (ανεπιτυχώς) να της κάνουν πλάκα και να της δώσουν μια μπανάνα ως δώρο Χριστουγέννων -αυτό που ίδιοι θεώρησαν ως το χειρότερο δώρο ever. Κι όμως, η μικρή μόλις ξετύλιξε το δώρο της και κατάλαβε ότι είναι μπανάνα ενθουσιάστηκε!

Όχι μόνο εκτίμησε ιδιαίτερα το φρούτο -και με το παραπάνω- αλλά ανυπομονούσε και να το απολαύσει, ζητώντας από τη μαμά της να της το καθαρίσει!

«Μπανάνα!» φωνάζει το χαριτωμένο δίχρονο κοριτσάκι και η αντίδρασή της έγινε αμέσως viral. «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έδειχνε τόσο ενθουσιασμένη για το δώρο της. Ξέρουμε ότι εκτιμά ό,τι της δίνουμε, αλλά πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα» είπε ο πατέρα, ο οποίος είναι γνωστός στο YouTube με το user name LGND.

Βέβαια, όπως ο ίδιος αναφέρει στο USA Today, η μικρή λατρεύει τις μπανάνες «Μπορεί να ξυπνήσει μέσα στη νύχτα και να ζητήσει μπανάνα» αναφέρει συγκεκριμένα.

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share