Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μια μάνα έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού της. Αυτό που έκανε ο σκύλος θα σας αφήσει άφωνους!

Θα τρίβετε τα μάτια σας!

17 Ιανουαρίου 2020 07:35
Μια μάνα έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού της. Αυτό που έκανε ο σκύλος θα σας αφήσει άφωνους!

Δεν φαντάζεστε πως αντέδρασε ο σκύλος δίπλα στο μωρό. Η κρυφή κάμερα τα κατέγραψε όλα!

Η πρώτη γνωριμία των κατοικίδιων σε ένα νέο μέλος της οικογένεια ή σε άλλα ζώα είναι πάντα ένα δύσκολο κομμάτι.

Ακόμα και αν ο σκύλος ή η γάτα σας είναι φυσιολογικά το πιο ευγενικό πλάσμα στον κόσμο, είναι αδύνατον να γνωρίζει από πριν πως θα συμπεριφερθεί σε κάποιον ξένο που κινείται στον χώρο του. Ειδικά όταν αυτός ο ξένος είναι ένα μωρό, η πρώτη στιγμή της γνωριμίας είναι αρκετά αγχωτική.

Ο YouTuber Scott Moore και η γυναίκα του είχαν τις επιφυλάξεις τους για την γνωριμία του νεογέννητου μωρού τους στο οικογενειακό σκυλάκι τους. Κρατούσαν τους δύο μακριά τους πρώτους μήνες, μη γνωρίζοντας πως θα αντιδράσει το beagle τους με το μωράκι τους, ελπίζοντας ότι μια έμμεση παρουσία θα μπορούσε να διευκολύνει το σκυλί στη νέα κατάσταση συμβίωσης.

Όταν το μωράκι και το beagle συναντιούνται για πρώτη φορά φαίνεται να σχηματίζεται μία τέλεια φιλία!

Τα σκυλιά έχουν αποδείξει πως έχουν καλές προθέσεις, όπως κι αυτό το σκυλάκι που πρόσεχε το μωρό όσο κοιμόταν. Ραγίζει καρδιές το βίντεο.

Αυτός ο σκύλος περίμενε με ανυπομονησία να έρθει το νεογέννητο μωρό της αφεντικίνας του σπίτι - Αν δείτε την αντίδρασή του θα βάλετε τα κλάματα!

Πολλοί διαφωνούν ότι οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Σίγουρα όμως αυτό το καλωσόρισμα στο βίντεο για το νεογέννητο μωρό της οικογένειας από τον σκυλάκο της μπορεί να λυγίσει και την πιο σκληρή καρδιά. Όλοι ξέρουμε πως τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και μας το επιβεβαιώνουν κάθε μέρα με τις πράξεις αγάπης που μας δείχνουν!

Ένα καλοχτενισμένο και πανέμορφο Λαμπραντόρ πλησιάζει με περιέργεια το περίεργο πλασματάκι που μόλις έφτασε στο σπίτι.

Γεμάτο περιέργεια το μυρίζει, το περιεργάζεται, δείχνει σα να το προστατεύει καθώς δέχεται τα εύσημα από το αφεντικό του και πατέρα του μωρού. Περήφανος ο πατέρας και ο σκύλος!

Τελικά, μετά από λίγα δευτερόλεπτα, κάνει αυτό που όλοι περιμέναμε: δίνει ένα φιλάκι στα πατουσάκια του νεογέννητου πριν δώσει ένα φιλί και στο αφεντικό. Σε αυτό το σημείο δείτε και αυτόν τον σκύλο που έκανε κάτι μοναδικό!

«Μπράβο καλό παιδί» ακούγεται στο βίντεο που κάνει το γύρω του κόσμου χαρίζοντας συγκίνηση σε όλους τους φιλόζωους της Γης.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο με το νεογέννητο και το Λαμπραντόρ

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share