Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ελέφαντας 76 ετών ζούσε φυλακισμένος όλη του την ζωή μέχρι που...Θα "λυγίσετε" με την συνέχεια!

Παρατηρήστε την έκφρασή του!

16 Ιανουαρίου 2020 11:50
Ελέφαντας 76 ετών ζούσε φυλακισμένος όλη του την ζωή μέχρι που...Θα

Η Σούκ-Τζάι είναι ένας ελέφαντας εβδομήντα έξι ετών. Από τότε που ήταν νέα, κουβαλούσε τους τουρίστες που επισκέπτονταν την περιοχή. Μετά από πολλά χρόνια σκληρής εργασίας, η Σούκ-Τζάι ήταν γερασμένη και αδύναμη. Χάρη στο Ίδρυμα Save Elephant, η Σούκ-Τζάι σώθηκε και μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο για ελέφαντες όπου θα μπορούσε να ζήσει ελεύθερα.

Οι ελέφαντες δεν είναι μόνο έξυπνα ζώα, αλλά είναι και αρκετά εκφραστικά και δείχνουν τα συναισθήματά τους, όπως και αυτός που ήταν αλυσοδεμένος για χρόνια. Όταν οι άνθρωποι από το Ίδρυμα Save Elephant ήρθαν και την έβαλαν στο φορτηγό, ήταν ορατά αναστατωμένη. Μέχρι να φτάσουν στο καταφύγιο, οι εθελοντές είπαν πώς η Σούκ-Τζάι έκλαιγε βαριά.

Οι άνθρωποι στο φορτηγό προσπάθησαν να την ανακουφίσουν όταν την είδαν να κλαίει. Η Σούκ-Τζάι δεν γνώριζε ότι κατευθυνόταν σε έναν τόπο όπου θα μπορούσε να είναι ελεύθερη και ευτυχισμένη, χωρίς να επιβαρύνεται από δουλειές – από πεζοπόρους τουρίστες όλη την ημέρα και οι ιδιοκτήτες της να επωφελούνται από τον πόνο της.
Γεμάτη με τραυματισμούς από το παρελθόν, η Σούκ-Τζάι κατέβηκε αργά από το φορτηγό όταν έφτασαν στο καταφύγιο. Κατευθύνθηκε απευθείας προς το νερό, πριν καλύψει ολόκληρο το σώμα της με λάσπες.

Ο 76χρονος ελέφαντας έχει ζήσει πολύ σκληρά χρόνια, όμως χάρη στο ίδρυμα Save Elephant θα ζήσει πια ελεύθερη!

Μαμά ελέφαντας αντιλήφθηκε ότι το μωρό της δεν θα επιβιώσει την νύχτα... Αυτό που έκανε θα σας συγκινήσει!

Μια σπαρακτική σκηνή εκτυλίχτηκε σε ένα εθνικό πάρκο στην Κένυα. Στη μέση της νύχτας, συνάντησαν ένα κοπάδι ελεφάντων και συνειδητοποιήσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά!

Μπορούμε πραγματικά να δούμε πόσο ισχυρή είναι ο συναισθηματικός δεσμός μεταξύ αυτών των δύο όμορφων πλάσματων. Ευτυχώς η μητέρα είχε την ευκαιρία να πει αντίο και ελπίζουμε ότι το μωρό θα το μεγαλώσει η αγέλη και θα ζήσει μία ευτυχισμένη ζωή. Το βίντεο σοκάρει, όπως και αυτό με τον ελέφαντα που απελευθερώθηκε μετά από χρόνια!

Πεινασμένος άγριος ελέφαντας γκρεμίζοντας τα πάντα στο πέρασμά του, ορμάει σε σπίτι και... (Video)

Ένας πεινασμένος άγριος ελέφαντας γκρεμίζοντας τα πάντα στο πέρασμά του, ορμάει σε σπίτι για να βρει λίγο ρυζάκι για να φάει! Από την άλλη ένας ελέφαντας βλέπει να πνίγεται ο άντρας που πριν 5 χρόνια του έσωσε τη ζωή, με την αντίδρασή του να σας συγκλονίζει!

Ο τρελαμένος από την πείνα ελέφαντας χτύπησε με το κεφάλι του τους τοίχους της μονοκατοικίας στο Μπουένγκ Καν, της βορειοανατολικής Ταϊλάνδης. Ο πεινασμένος ελέφαντας έτρωγε ρύζι μια ολόκληρη ώρα για να χορτάσει

Έχοντας γκρεμίσει τον τσιμεντένιο τοίχο, ο ελέφαντας ήταν σε θέση να φτάσει στην κουζίνα και με τη μεγάλη του προβοσκίδα βόσκησε το φρέσκο-μαζεμένο ρύζι.

Το μεγαλοπρεπές ζώο έτρωγε για μια ολόκληρη ώρα κι έφυγε μόνο όταν χόρτασε, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share