Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξέχασε κατά λάθος ανοικτή την κάμερα του υπολογιστή! Λίγο μετά βλέπει τον απόλυτο εφιάλτη μπροστά του!

Έπαθε το σοκ της ζωής του!

16 Ιανουαρίου 2020 10:08
Ξέχασε κατά λάθος ανοικτή την κάμερα του υπολογιστή! Λίγο μετά βλέπει τον απόλυτο εφιάλτη μπροστά του!

Ένας άτυχος άνδρας έκανε το λάθος να αφήσει κατά λάθος ανοιχτή την κάμερα του υπολογιστή του και είδε τον χειρότερο εφιάλτη μπροστά στα μάτια του!

Ο συγκεκριμένος άνδρας, Κινέζος στην καταγωγή, ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι και άφησε στον υπολογιστή μία κάμερα που είχε φέρει από το γραφείο όταν νόμιζε ότι είχε χαλάσει.

Όταν γύρισε σπίτι κατάλαβε ότι η κάμερα έγραφε όση ώρα έλειπε, ωστόσο όταν είδε το υλικό έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Η γυναίκα του είχε ερωτικό ραντεβού, με τον Δήμαρχο της πόλης, που ήταν και καλός φίλος του συζύγου του. Μια ιστορία που θυμίζει τον άνδρα που έβαλε κάμερα για να καταγράψει την γυναίκα του και έπιασε τον υδραυλικό να κάνει κάτι τραγικό!

Η «εκδίκηση» πάντως ντρόπιασε το παράνομο ζευγάρι σε όλο τον κόσμο. Ο πληγωμένος σύζυγος μίλησε για το περιστατικό στα Μέσα, που έγινε πριν από δύο χρόνια, με αφορμή το διαζύγιο που βγήκε πριν λίγο καιρό. Μάλιστα μοιράστηκε μέρος από το επίμαχο στιγμιότυπο.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Νόμιζαν πως ο παππούς τα’χει χαμένα και έβαλαν κρυφή κάμερα για να τον παρακολουθήσουν - Αυτό ου είδαν Τους έκανε να παγώσουν...

Νόμιζαν πως ο παππούς τα’χει χαμένα και έβαλαν κρυφή κάμερα για να τον παρακολουθήσουν - Αυτό που είδαν τους έκανε να παγώσουν...

Ο παππούς ανακαλύπτει ότι η νοσοκόμα που τον φρόντιζε, τον κλέβει όταν η οικογένειά του εγκατέστησε μια κρυφή κάμερα.

Εάν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε καθώς γερνάτε, είναι για εκείνους που σας φροντίζουν και προσπαθούν να επωφεληθούν από αυτό. Όλοι μας γερνάμε και όλοι μας τελικά αρχίζουμε να χάνουμε τις νοητικές μας ικανότητες και κανένας μας δεν θέλει να βιώνει δύσκολες καταστάσεις στα γηρατειά του. Για το λόγο αυτό, προσλαμβάνουμε ειδικές νοσοκόμες για τους ηλικιωμένους, με μόνη τους δουλειά να εξασφαλίσουν ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον για αυτούς.

Ο 84χρονος Peter Carpenter από το Lincolnshire της Αγγλίας, είναι ένας άνθρωπος που έκανε το καθήκον του στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αυτές τις μέρες αισθάνεται τις συνέπειες αυτής της πολυτάραχης ζωής. Ευτυχώς γι ‘αυτόν είναι ικανός να παραμείνει στο σπίτι του για τώρα, αντί να ζει σε ένα γηροκομείο, με μια νοσοκόμα που έρχεται τακτικά για να τον βοηθήσει γιατί δεν μπορεί πλέον να φροντίσει τον εαυτό του. Καθαρίζει, βάζει πλυντήριο και γενικότερα του κρατάει συντροφιά.

Τελικά ο κ. Carpenter άρχισε να παρατηρεί ότι τα χαρτονομίσματά του λιγόστευαν και σκέφτηκε ότι αρχίζει σιγά-σιγά και χάνει τα λογικά του. Η πρώτη του σκέψη ήταν να μην κατηγορήσει κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό του. Η οικογένειά του όμως δεν ήταν τόσο πεπεισμένη. Αποφάσισαν να εγκαταστήσουν μια κάμερα ασφαλείας για να δουν τι ακριβώς συνέβαινε και να τι ανακάλυψαν:

Ο κ. Carpenter σοκαρίστηκε όταν έμαθε την αλήθεια, ότι η γυναίκα που τον φρόντιζε, τον έκλεβε κιόλας. Δεν ήταν αναστατωμένος για τα χρήματα, απλά για την κοροϊδία που δέχτηκε. Μετά από αυτό, έχασε την εμπιστοσύνη του.

Μην αφήνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να πέσουν θύματα κλεφτών που προσποιούνται ότι είναι εκεί για να τους φροντίσουν.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share