Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Εγκατέλειψε τον σκύλο του έξω από ένα μαγαζί κι αυτός τον περίμενε έξι μήνες στο ίδιο σημείο. Η φωτογραφία που συγκίνησε το διαδίκτυο (video)

Σπαράζει καρδιές!

16 Ιανουαρίου 2020 08:32
Εγκατέλειψε τον σκύλο του έξω από ένα μαγαζί κι αυτός τον περίμενε έξι μήνες στο ίδιο σημείο. Η φωτογραφία που συγκίνησε το διαδίκτυο (video)

Σε όλο τον κόσμο καθημερινά βρίσκονται εγκαταλελειμμένα κατοικίδια και συγκεκριμένα σκύλοι. Το τελευταίο περιστατικό που δημοσιεύθηκε και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έχει προκαλέσει θλίψη, αλλά και αγανάκτηση.

Ένας σκύλος στην Ταϊβάν στην Ασία, εγκαταλείφθηκε από τον ιδιοκτήτη του έξω από ένα κατάστημα στο κέντρο της πόλης Ταϊτσίν. Έκτοτε, παραμένει στο ίδιο σημείο εδώ και περίπου μισό χρόνο και περιμένει τον ιδιοκτήτη του να γυρίσει να τον πάρει. Μάταια. Άλλωστε σας έχουμε παρουσιάσει και στο παρελθόν το δέσιμο που έχουν τα σκυλιά με τα αφεντικά τους!

Σύμφωνα με τη γυναίκα που δημοσίευσε το περιστατικό, ο σκύλος φαίνεται αρκετά εκπαιδευμένος και υπάκουος. Όμως, τον έχει καταβάλει η θλίψη και κάθε φορά που βλέπει ένα βανάκι παρόμοιο με του πρώην ιδιοκτήτη του, τρέχει από πίσω του, με την ελπίδα ότι θα γυρίσει να τον πάρει. Εδώ και έξι μήνες το σκυλάκι δέχεται τη φροντίδα υπαλλήλων του καταστήματος έξω από το οποίο παρέμενε.

Το δίνουν φαγητό και νερό, ενώ φιλόζωοι της περιοχής του έδωσαν κουβέρτα για να μην κρυώνει στο παγωμένο πεζοδρόμιο. Η ανάρτηση της Μόντε Γου, ευαισθητοποίησε αρκετούς πολίτες. Αποφάσισαν να πάνε τον σκύλο σε κτηνίατρο για να του κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, ανακοινώθηκε μέσω των social media, ότι το σκυλάκι βρήκε νέο σπίτι, όταν μια οικογένεια έμαθε την ιστορία του και τον πήραν για να του δώσουν την αγάπη που του αξίζει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr με το εγκαταλελειμμένο σκυλάκι να περιμένει τον ιδιοκτήτη του:

Αυτή η σκυλίτσα είναι επίμονη, βιαστική και ανυπόμονη. Δεν σταμάτησε να κορνάρει μέχρι να επιστρέψει ο ιδιοκτήτης της!

Ο ιδιοκτήτης αυτού του σκύλου ήταν πραγματικά ανυποψίαστος για το τι θα συνέβαινε καθώς θα άφηνε το σκύλο του για λίγο μέσα στο αυτοκίνητο. Έχουμε δει διάφορα περιστατικά με σκύλους εξίσου αστεία, όπως αυτό το σκύλο που λιποθύμησε από τη χαρά του όταν ξαναείδε την ιδιοκτήτριά του μετά από 2 χρόνια.

Αυτή η σκυλίτσα λοιπόν αποδείχθηκε πολύ ανυπόμονη αλλά και επίμονη καθώς όσο έβλεπε την ώρα να περνάει και τον ιδιοκτήτη της να καθυστερεί μεταφέρθηκε στην θέση του οδηγού και κόλλησε το μπροστινό της πόδι στην κόρνα. Ήταν αποφασισμένη να μην σταματήσει να κορνάρει μέχρι να την ακούσει ο ιδιοκτήτης της και να επιστρέψει!

Όταν ο ιδιοκτήτης της επέστρεψε γέλασε με την καρδιά του και φυσικά της άνοιξε την πόρτα για να κατέβει!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share