Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λιοντάρι την πέφτει σε λέαινα που κοιμάται: Λίγο αργότερα συμβαίνει το απίστευτο!

Ανατριχιαστικό!

14 Ιανουαρίου 2020 07:46
Λιοντάρι την πέφτει σε λέαινα που κοιμάται: Λίγο αργότερα συμβαίνει το απίστευτο!

Στο Εθνικό πάρκο Κρούγκερ στη Νότια Αφρική, ένα λιοντάρι προσεγγίζει σιγά σιγά μια λέαινα που κοιμάται και την δαγκώνει στην πλάτη. Μια ιστορία που θυμίζει το λιοντάρι που περικυκλώνεται από 20 ύαινες!

Η λέαινα θα σηκωθεί εξαγριωμένη και θα του επιτεθεί.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το λιοντάρι ετοιμάζεται να του ορμήσει αλλά αυτός στέκεται ατάραχος - Πάρτε μια βαθιά ανάσα γιατί αυτό που θα δείτε θα σας σοκάρει!

Το λιοντάρι ετοιμάζεται να του ορμήσει αλλά αυτός στέκεται ατάραχος - Πάρτε μια βαθιά ανάσα γιατί αυτό που θα δείτε θα σας σοκάρει!

Ένα λιοντάρι βγαίνει από μια πύλη στην Μποτσουάνα (δείτε το βίντεο παρακάτω) και καθώς η ένταση ξεθυμαίνει στον αέρα της ερήμου, αυτό που κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία είναι πραγματικά συναρπαστικό και απίθανο. Μια δυνατή ιστορία με λιοντάρια είναι και όταν ένα λιοντάρι ήταν φυλακισμένο σε κλουβί για 13 χρόνια, ελευθερώνεται!

Ο Γερμανός Valentin ανακάλυψε την αγάπη του για τις γάτες όταν ήταν παιδί. Όταν ήταν μικρός, άρχισε να περιποιείται τραυματισμένα και ταλαιπωρημένα ζώα στο σπίτι.

Αλλά η αγάπη για τα ταξίδια ήταν κρυμμένη μέσα του. Πρώτα ταξίδεψε στον Καναδά για να δουλέψει σε κοιτάσματα πετρελαίου. Αλλά το πάθος του για τις γάτες τον οδήγησε σε ένα διαφορετικό μέρος. Ο Valentin έφυγε για την Αφρική για να δουλέψει με γάτες – αλλά από τις πιο μεγάλες.

Εκεί γνώρισε και τον Mikkel, έναν νεαρό από την Δανία που είχε το ίδιο πάθος για το ζωικό βασίλειο της Αφρικής. Λίγο καιρό αργότερα ίδρυσαν το “Modisa Wildlife Project” μαζί στην Μποτσουάνα, έναν σταθμό διάσωσης της άγριας ζωής της Αφρικής.

Λίγο πιο μετά, έκανε μια μοιραία συνάντηση. Κοντά στον σταθμό τους είδαν ένα κοπάδι λιοντάρια να σκοτώνει δύο από τα μικρά τους και να εγκαταλείπει ένα τρίτο. Έτρεξαν αμέσως να βοηθήσουν το λιονταράκι.

Πήραν το λιονταράκι και το μεγάλωσαν. Το όνομα της: Sirga. Αλλά από την αρχή ήταν ξεκάθαρο ότι η Sirga τελικά θα επέστρεφε στην άγρια φύση για να μην μεγαλώσει σαν φυλακισμένο ζώο.

Ο Valentin και ο Mikkel είναι οι μόνοι άνθρωποι που επιτρέπεται να έχουν επαφή μαζί τους. Έτσι, η Sirga δεν έχει συνηθίσει εντελώς τους ανθρώπους, κάτι που μπορεί να θέσει σημαντικά σε κίνδυνο την επιστροφή της στην φύση.

Μαθαίνει για την φύση, να κυνηγάει αντιλόπες και κάνει ότι κάνουν τα λιοντάρια.

Η Sirga είναι απίστευτα τυχερή που συνάντησε τον Valentin και τον Mikkel. Δεν της έσωσαν απλά την ζωή, αλλά βεβαιώθηκαν και ότι η ζωή της μετέπειτα θα είναι αρμονική στην φύση.

Αυτό το υπέροχο βίντεο δείχνει πόσο βαθιά είναι η φιλία και η ευγνωμοσύνη της για την θετή της οικογένεια. Θα σας φτιάξει τη μέρα!

Λιοντάρι εντόπισε μια αγελάδα με το μωρό της.... Αυτό που έκανε στη συνέχεια αηδιάζει!

Ένα σοκαριστικό βίντεο καταγράφηκε για τις ανάγκες ντοκιμαντέρ, στο οποίο μπορούμε να δούμε την ζωή στην άγρια φύση. Τι ποιο επικίνδυνο από τον βασιλιά του ζωικού βασιλείου; Κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από το λιοντάρι, και πόσο μάλλον αυτή η αγελάδα και το μωρό της!

Τα λιοντάρια είναι σχεδόν αδύνατο να χάσουν, ακόμα και αν κάνουν κάτι λάθος, όπως αυτό που κυνήγαγε μια αντιλόπη, θα βγουν νικητές. Η άτυχη αγελάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με τρία λιοντάρια, αλλά τελικά δεν βγήκε κερδισμένη από την άνιση μάχη. Τα αρσενικά λιοντάρια είχαν εντοπίσει το θήραμά τους, πριν του επιτεθούν, και τότε έγινε το αναμενόμενο.

Το βίντεο σοκάρει και η στιγμή που επιτίθονται στο μικρό αγελαδάκι, σπαράζει καρδιές. Δείτε πώς επιτέθηκαν:

Λιοντάρι πέφτει πάνω σε αυτόν τον άνδρα. Όταν μάθετε τον λόγο θα μείνετε άναυδοι!

Έχετε ξαναδεί λιοντάρι να πέφτει με τέτοια δύναμη πάνω σε έναν άνδρα; Εμείς είδαμε και μείναμε άναυδοι.

Ξέρουμε, ότι το λιοντάρι είναι ένα άγριο ζώο, που ουκ ολίγες φορές έχει επιτεθεί σε ανθρώπους. Φαίνεται όμως, ότι ακόμη και αυτό το ζώο δεν ξεχνά, όταν κάποιος το έχει μεγαλώσει.

Μετά τα λιοντάρια που αγκάλιασαν τη γυναίκα που τα μεγάλωσε, γνωρίσαμε την Κιάρα. Η Κιάρα είναι μια λιονταρίνα την οποία μεγάλωσε ένας άνδρας ο οποίος λέγεται Αντόλφο όταν ήταν μωρό κάπου στο Μεξικό.

Μετά από καιρό η Κιάρα συναντά τον άνδρα που τη έσωσε και την μεγάλωσε και τρελαίνεται. Αρχίζει να του κάνει χάδια μέχρι που τον ρίχνει κάτω, καθώς πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά.

Βέβαια σε πολλούς οι εικόνες αυτές θα τους έκαναν να τους κοπεί η ανάσα. Όχι όμως και αυτή η ιστορία. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το λιοντάρι Κιάρα να ευχαριστεί τον Αντόλφο που πριν πολλά χρόνια του είχε σώσει τη ζωή.

Δείτε το βίντεο:

Έβλεπαν τρομοκρατημένοι αυτά τα λιοντάρια να πλησιάζουν το όχημά τους - Λίγα λεπτά μετά αυτό που θα δείτε θα σας καθηλώσει!

Έβλεπαν τρομοκρατημένοι αυτά τα λιοντάρια να πλησιάζουν το όχημά τους - Λίγα λεπτά μετά αυτό που θα δείτε θα σας καθηλώσει!

Αυτή είναι η στιγμή που τρομοκρατημένοι τουρίστες βλέπουν λιοντάρια να τρώνε τα ελαστικά του οχήματός τους ενώ κάνουν σαφάρι στην Τανζανία. Μια δυνατή ιστορία με λιοντάρια είναι και όταν ένα λιοντάρι ήταν φυλακισμένο σε κλουβί για 13 χρόνια, ελευθερώνεται!

Φωτογραφίες από το Εθνικό πάρκο Serengeti δείχνουν πεινασμένα λιοντάρια να ροκανίζουν τις ρόδες από το φορτηγό κατά τη διάρκεια μίας ώρας ταξίδι.

Παραθεριστές φαίνονται να φοβούνται καθώς τα ζώα διαλύουν τα πάντα στο διάβα τους και προσπαθούν να σπάσουν τα τζάμια του αυτοκινήτου.

Οι δραματικές εικόνες τραβήχτηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα από τον οδηγό σαφάρι Emmanuel Bayo, από την Arusha της Τανζανίας.

Είπε: «Ήταν πολύ τρομακτικό – τα λιοντάρια στο πάρκο είναι πολύ πεινασμένα γιατί δεν έχουν φάει για αρκετό καιρό.»

Το αμάξι περνούσε γεμάτο ανθρώπους και τα λιοντάρια μύρισαν τους ανθρώπους.

Μετά προσπαθούσαν επί μία ώρα να μπούνε μέσα. Κατέστρεψαν τα λάστιχα και προσπάθησαν να σπάσουν τα τζάμια – παρόλο που ήταν από ενισχυμένο τζάμι. Άμα δεν ήταν έτσι τα τζάμια θα ήταν καταστροφικό.

Ήταν τρομακτικό αλλά συναρπαστικό ταυτόχρονα – πιστεύω όλοι πρέπει να έρθουν για σαφάρι για να ζήσουν κάτι τόσο έντονο.’

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share