Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τάσος Δούσης: "Ξεφτίλισαν μια εξαιρετική ηθοποιό και έναν παρουσιαστή για τα νούμερα"!

Ο Τάσος Δούσης παίρνει θέση!

13 Ιανουαρίου 2020 12:15
Τάσος Δούσης:

Την άποψή του για ένα νέο τηλεοπτικό προϊόν εξέφρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο παρουσιαστής των "Εικόνων", αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που έφεραν στην εκπόμπή του, αναφέρθηκε στο «Best Friend’s Fear» και την φάρσα που έκανε στην πρεμιέρα του ο Σάββας Πούμπουρας στην Βίκυ Σταυροπούλου!

Ο Τάσος Δούσης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως η παραγωγή "ξεφτίλισε" μια εξαιρετική ηθοποιό και έναν πολύ καλό παρουσιαστή αποκλειστικά και μόνο για τα νούμερα τηλεθέασης!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

"Με όρους... μαφίας η πολιτική σε παγκόσμιο επίπεδο": Ο Τάσος Δούσης σχολιάζει την συνάντηση Μητσοτάκη-Τραμπ!

Την άποψη του για τη συνάντηση Μητσοτάκη - Τράμπ, εξέφρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος σαρώνει με την εκπομπή Εικόνες στο Open, σχολιάζει όλα όσα συνέβησαν στην συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τάσος Δούσης, αναφέρει: "Πήγαμε να ζητήσουμε προστασία από τον Τράμπ και τελικά δώσαμε και 5 δις για κάτι φρεγάτες και κάτι F35..." και συνεχίζει δίνοντας τη δική του εξήγηση με όρους... μαφίας!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

"Δείτε Λάμψη για να πάρετε καμία ιδέα": Ο Τάσος Δούσης σχολιάζει τις εξελίξεις για τις "Άγριες Μέλισσες"!

Την άποψη του για τις "Άγριες Μέλισσες", σχολίασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Την ώρα που η εκπομπή "Εικόνες" σαρώνουν σε τηλεθέαση, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, σχολιάζει όλες τις εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς του ANT1.

Ο Τάσος Δούσης έκανε έναν σχολιασμό ανατροπή! Συγκεκριμένα, ανέφερε πως "αυτό το σήριαλ ξεκίνησε φοβερά, με απίστευτο σενάριο και πλοκή κλπ αλλά τώρα το έχουν ρίξει στην υπερβολή". Μάλιστα η απορία του γνωστού δημοσιογράφου - εκδότη ήταν πως δεν γίνεται σε αυτό το χωριό της δεκαετίας του '50 να είναι όλοι ανήθικοι!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάσος Δούσης: Τα 2 τραγικά πράγματα που κάνουν οι περισσότεροι στις γιορτές!

Οι γιορτές ολοκληρώθηκαν και με αφορμή αυτό ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τον εξοργίζει σε ορισμένους ανθρώπους!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, μετά τις γελοιότητες που τον ενοχλούν στα γιορτινά τραπέζια, αποκάλυψε και τα 2 τραγικά λάθη που κάνουν οι περισσότερες τις γιορτινές αυτές ημέρες!

Ποια είναι αυτά; Πρώτον ότι στέλνουν ένα κοινό μήνυμα Χρόνια Πολλά και το στέλνουν ταυτόχρονα σε 1.000 επαφές που έχουν το κινητό τους και δεύτερον πως όταν γιορτάζει κάποιο όνομα ταγκάρουν όλους τους "Φάνηδες" πχ που έχουν σε ένα κοινό μήνυμα, δείχνοντας πως βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share