Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το αισθησιακό τσιφτετέλι διάσημης Ελληνίδας που "τρέλανε" τους πάντες!

Κόλαση!

12 Ιανουαρίου 2020 15:13
Το αισθησιακό τσιφτετέλι διάσημης Ελληνίδας που

Η Ελένη Βιτάλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και όπως ήταν επόμενο η μαγευτική φωνή της καθήλωσε τους πάντες.

Εκτός των υπολοίπων διάσημων τραγουδιών της ένα που την έχει χαρακτηρίσει είναι το γνωστό "Τραγούδι των Γύφτων" ή αλλιώς "Ο μπαλαμός", ερμηνεύοντας λοιπόν το συγκεκριμένο κομμάτι, η εντυπωσιακή χορεύτρια και ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει ένα αργό και άκρως αισθησιακό χορό σαν άλλη Πάολα.

Όπως ήταν φυσικό, η πανέμορφη Αναστασία τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της και έκανε τους πάντες να την χαζεύουν όσο εκείνη χόρευε ένα από τα ωραιότερα τσιφτετέλια της ελληνικής τηλεόρασης!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το καυτό τσιφτετέλι που έκανε το Σταμάτη Γονίδη να κατέβει από την πίστα!

Τα έσπασε όλα αυτή η γυναίκα με το καυτό τσιφτετέλι που χόρεψε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά"! Ο λόγος για την Έρρικα Πρεζεράκου που μόλις σηκώθηκε να χορέψει "γκρέμισε" το πλατό, όπως ακριβώς είχε κάνει και πριν λίγο καιρό η γνωστή τραγουδίστρια, Πάολα!

Η γνωστή αθλήτρια του στίβου όταν ο Σταμάτης Γονίδης ξεκίνησε να τραγουδάει το τραγούδι του "Μια αγάπη δεν τελειώνει" σηκώθηκε στην πίστα και χόρεψε ένα από τα πιο τολμηρά και αισθησιακά τσιφτετέλια της ελληνικής τηλεόρασης, όπως ήταν φυσικό κόλασε τους πάντες με τον τρόπο που λίκνιζε το καλογυμνασμένο της κορμί με αποτέλεσμα ακόμα και ο Σταμάτης Γονίδης να κατέβει για να χορέψει μαζί της.

Δείτε το βίντεο από το καυτό τσιφτετέλι στο Athensmagazine.gr:

Το "αμαρτωλό" τσιφτετέλι κορυφαίας Ελληνίδας παρουσιάστριας on air! Διέλυσε το διαδίκτυο!

Σε πρόσφατη εκπομπή της η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στο πλατό της χορεύοντας τσιφτετέλι υπό τους ρυθμούς Λένας Ζευγαρά!

Η παρουσιάστρια αποδέχτηκε την πρόκληση του Νίκου Μουτσινά και βγήκε στην εκπομπή της και λικνίστηκε σε ρυθμούς τσιφτετελίου "Αμάρτησε μαζί μου κι έλα", διαλύοντας το διαδίκτυο, ανάλογο της Σαλονικιάς που πήγε στον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το αισθησιακό τσιφτετέλι που "κόλασε" το Χρήστο Δάντη!

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια τρέλανε όλο τον κόσμο με το αισθησιακό της τσιφτετέλι. Ο λόγος φυσικά, για την Παόλα, που όποτε σηκώνεται να χορέψει αναστατώνει τους πάντες, κάτι το οποίο έκανε και πρόσφατα με την Μελίνα Ασλανίδου να τη συνοδεύει!

Αυτή τη φορά η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και ανέβηκε στην πίστα την ώρα που ο Χρήστος Δάντης ερμήνευε το τραγούδι "Δεν με νοιάζει", όπως ήταν φυσικό τα βλέμματα όλων έπεσαν πάνω στην Πάολα που έχει ένα μοναδικό τρόπο όταν χορεύει να καθηλώνει τους πάντες και κάπως έτσι κατάφερε να "κολάσει" και το Χρήστο Δάντη που δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της!

Δείτε το βίντεο από το αισθησιακό τσιφτετέλι στο Athensmagazine.gr:

Έλληνας χορευτής ξαναχτύπησε: Αυτός ο άνδρας χορεύει το πιο τρελό τσιφτετέλι! Τα views πήραν "φωτιά"!

Έχετε δει το πιο τρελό τσιφτετέλι; Ο άνδρας της φωτογραφίας χορεύει επικό τσιφτετέλι και προκαλεί πανικό!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο να χορεύει τσιφτετέλι. Ο ίδιος, είχε κάνει εντύπωση, όταν μαζί με την παρέα του, είχε χορέψει το πιο ξεκαρδιστικό τσιφτετέλι σε ένα μαγαζί της Αθήνας.

Αυτή την φορά, τον εντοπίσαμε στο τηλεπαιχνίδι του Γιώργο Λιάγκα "Guess My Age". Πήγε, έπαιξε και στο τέλος έριξε και το τσιφτετελάκι του.

Δείτε το βίντεο με τα views να παίρνουν "φωτιά":

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share