Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λιώσαμε με αυτούς τους πιγκουίνους που δεν κρύβουν τον έρωτά τους!

Αξιολάτρευτοι!

12 Ιανουαρίου 2020 08:51
Λιώσαμε με αυτούς τους πιγκουίνους που δεν κρύβουν τον έρωτά τους!

Υπάρχει ένα τραγούδι που λέει "...Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι..." και το παρακάτω βίντεο μας το επιβεβαιώνει πως σίγουρα οι πιγκουίνοι όταν ερωτεύονται δεν το κρύβουν! Ωστόσο,πριν λίγο καιρό το Athensmagazine.gr σας είχε δείξει τον τρόπο που ένας πιγκουίνος κάνει πρόταση στην αγαπημένη του, κάτι το οποίο είναι ακόμη μια απόδειξη πως τα αξιολάτρευτα αυτά ζωάκια ξεχειλίζουν από αγάπη και τρυφερότητα!

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε μια πολύ τρυφερή σκηνή που μας δίνουν δύο πιγκουίνοι ενώ απολαμβάνουν μια βόλτα στην παραλία.

Το περιστατικό συνέβη σε μια παραλία στην ακτή της Νότιας Αφρικής και το βίντεο σύντομα έγινε έγινε Viral σε κοινωνικά δίκτυα. Αυτό που δείχνει αυτό το βίντεο είναι η τρυφερότητα στην καθαρή του κατάσταση, αφού δεν πρόκειται για δύο άτομα, αλλά για δύο αξιολάτρευτους πιγκουίνους.

Οι ερωτευμένοι πιγκουίνοι ήταν χαρούμενοι από την αρχή μέχρι το τέλος της βόλτας τους στην παραλία . Τελικά η πιο τρυφερή στιγμή έρχεται, όταν τα πτερύγια ενώνονται . Οι δύο στέκονται, σαν να θαυύμαζαν το τοπίο με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share