Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κρυφή κάμερα κατέγραψε έναν άνδρα που έβγαινε από το σπίτι του...Αν παρατηρήσετε ποιος τον απήγαγε θα παγώσετε!

Εξωγήινοι ή τεχνικό πρόβλημα;

10 Ιανουαρίου 2020 12:40
Κρυφή κάμερα κατέγραψε έναν άνδρα που έβγαινε από το σπίτι του...Αν παρατηρήσετε ποιος τον απήγαγε θα παγώσετε!

Μια κρυφή κάμερα σε πολυκατοικία κατέγραψε έναν άνδρα να βγαίνει από το σπίτι του. Η συνέχεια σοκάρει, καθώς εξαφανίζεται από το πουθενά και βλέπουμε μια λάμψη στον αέρα. Πολλοί μιλάνε για απαγωγή από εξωγηίνους!

Το αποδεικτικό αυτό στοιχείο ήρθε από ένα ζευγάρι, από το Πόρτερ του Τέξας. Παρόλο που φαίνεται αρκετά δυσοίωνο, καθώς ο άνθρωπος φαίνεται να εξαφανίζεται σε ένα λαμπερό φλας, το οποίο κινείται προς τον ουρανό, ευτυχώς ήταν ένα τεχνικό πρόβλημα. Αν και πολλά έχουν ακουστεί για την ύπαρξη εξωγήινων έξω από το ηλιακό μας σύστημα, δεν γνωρίζουμε αν θα μπορούσαν να απαγάγουν κάποιον.

Ο ανώνυμος άνδρας στο βίντεο είπε ότι ο ίδιος και η αρραβωνιαστικιά ότι του βρήκαν το όλο το πράγμα «πραγματικά αστείο», καθώς μάλλον φαινόταν σαν να είχε αρπαχτεί από έναν εξωγήινο.

Οι δυό τους μπορεί να υποστηρίζουν ότι είναι μια ψευδαίσθηση, αλλά όλοι στο διαδίκτυο έχουν τους ενδοιασμούς τους και τις δικές τους υποθέσεις.

Αντί να πιστέψουμε ότι η καθυστέρηση στην κάμερα ήταν ο λόγος πίσω από το περίεργο κλιπ, είπε ένας, σύμφωνα με την Mirror: "Σίγουρα εξωγήινοι... ανοίξτε τα μάτια σας ... είναι εδώ ανάμεσα μας".

Ένας άλλος πρόσθεσε: "Μάλλον σφάλμα αλλά σίγουρα είναι περίεργο!"

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο και πάρτε θέση!

Άντρας έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι για να δει τι κάνει μόνη η γυναίκα του! Τότε κατέγραψε τον υδραυλικό να...

Ένας άντρας έβαλε μια κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει η γυναίκα του, όταν μένει μόνη της στο σπίτι. Οι υποψίες του βγήκαν αληθινές, όταν είδε να μπαίνει ο υδραυλικός!

Απλά δείτε τι κατέγραψε η κάμερα όταν ένας υδραυλικός μπήκε στο σπίτι, και θα πάθετε πλάκα...Το ίδιο είχε επιχειρήσει να κάνει και ένας άντρας για να δει αν τον απατά η γυναίκα του και έμεινε και αυτός άναυδος με ό,τι καταγράφηκε!

Ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στους γονείς της και τότε ο πατέρας...Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα σας εκπλήξει!

Αυτή η γυναίκα ανακοίνωσε στους γονείς της ότι είναι έγκυος. Η αντίδραση του πατέρα που κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα σας αφήσει άφωνους!

Όπως σε αυτό το βίντεο, οι γονείς μιας μελλοντικής νεαρής μητέρας μαθαίνουν ότι θα γίνουν παππούδες. Η χαρά της γιαγιάς δεν κρύβεται, ενώ ο παππούς είναι περισσότερο συγκρατημένος. Έτσι, μπορείς να καταγράψεις και χαρμόσυνα γεγονότα με μια κάμερα, και όχι μόνο απιστίες, όπως έκανε αυτός ο άνδρας και έπιασε την γυναίκα του να τον απατά!

Όμως όταν μένει για λίγο μόνος του, δεν αντιστέκεται να πανηγυρίσει και αυτός με τον τρόπο του. Δείτε το φοβερό βίντεο που θα σας φτιάξει τη διάθεση!

Έβαλαν κρυφή κάμερα και ανακάλυψαν τι κάνουν τα δύο μωρά τους. Αυτό που συνέβη είναι... απίστευτο!

Δεν φαντάζεστε τι κάνουν δύο μωρά, αντί να κοιμούνται! Οι γονείς τους, τοποθέτησαν κρυφή κάμερα και έπαθαν σοκ!

Ο λόγος για την Μαρία και τον Μπέκαμ! Δύο μωρά, που προσφέρουν τρομερό γέλιο!

Τα συγκεκριμένα παιδάκια, δεν ξύπνησαν και έκλαιγαν ζητώντας τη μαμά τους, ούτε φώναζαν γιατί ήθελαν κάτι. Το μόνο για το οποίο είχαν διάθεση ήταν το παιχνίδι. Ένα από τα δύο έκανε την αρχή και αυτό ήταν αρκετό …

Δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ωστόσο, αρκετοί είναι οι γονείς, που επιλέγουν να τοποθετήσουν κρυφές κάμερες στα δωμάτια των παιδιών τους. Έτσι έκανε και ένας πατέρας, ο οποίος έβαλε κάμερα και ανακάλυψε κάτι απίστευτο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share