Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτοδίδακτο ζεϊμπέκικο: Μωρό χορεύει και "ρίχνει" το Youtube με τις 141.114 προβολές!

Λιώσαμε!

10 Ιανουαρίου 2020 09:50
Αυτοδίδακτο ζεϊμπέκικο: Μωρό χορεύει και

Λιώσαμε όταν ανακαλύψαμε αυτό το αυτοδίδακτο ζεϊμπέκικο...Ένα μωράκι, χορεύει τέλεια και "ρίχνει" το Youtube με τις 141.114 προβολές!

Μετά το κορίτσι που χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο στο Καστελλόριζο, βρήκαμε ένα ακόμη, πιο μικρό παιδάκι να χορεύει ζεϊμπέκικο σε παιδικό πάρτι.

Όπως θα δείτε κι εσείς, το μικρό 2χρονο αγοράκι, χορεύει αξιολάτρευτα και όπως είναι λογικό καταχειροκροτείται απ' όλους, όσους βρίσκονται εκεί. Μάλιστα το βίντεο στο Youtube έχει 141.114 views.

Δείτε τον:

Αυτό είναι το ζεϊμπέκικο που ανατρίχιασε όλους τους Έλληνες! "Έριξε" το Youtube με τις 1.027.860 προβολές!

Δεν υπάρχει κάποιος Έλληνας που να μην ανατρίχιασε όταν είδε αυτό το... ζεϊμπέκικο! Το βίντεο στο Youtube έχει 1.027.860 προβολές!

Μετά το τρυφερό ζεϊμπέκικο που χόρεψαν πατέρας και κόρη, είπαμε να σας θυμίσουμε το ζεϊμπέκικο που άφησε εποχή στην Ελλάδα.

Ο λόγος για το ζεϊμπέκικο της έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004! Ένα ζεϊμπέκικο που μέχρι και σήμερα ανατριχιάζει τους πάντες. Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε το:

Μερακλού νύφη χορεύει ζεϊμπέκικο και αποθεώνεται!

Είναι ίσως το καλύτερο ζεϊμπέκικο που έχουμε δει στο Youtube! Μια νύφη χόρεψε στον γάμο της και αποθεώθηκε από τους καλεσμένους!

Μετά την νύφη που χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο, ανακαλύψαμε μια ακόμη γυναίκα, η οποία χόρεψε το τραγούδι "Του αγοριού απέναντι" και το αφιέρωσε στον σύζυγό της.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η νύφη χόρεψε εξαιρετικά και στο τέλος... αποθεώθηκε!

Λεβέντισσα 80χρονη γιαγιά χορεύει ζεϊμπέκικο στον Καναδά και καταχειροκροτείται!

80χρονη γιαγιά, χορεύει ζεϊμπέκικο και "τρελαίνει" όλους τους Καναδούς! Μάλιστα, όπως θα δείτε, καταχειροκροτείται!

Μετά την 98χρονη Ελληνίδα γιαγιά που χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο στον γάμο της εγγονής της, είδαμε μια Ελληνίδα γιαγιά να χορεύει λεβέντικα στον Καναδά.

Συγκεκριμένα, οι Έλληνες του Καναδά μαζεύτηκαν και έκαναν ένα γλέντι για να θυμηθούν τις όμορφες μέρες στην Ελλάδα. Έτσι μια γιαγιά, πάνω στο κέφι, σηκώθηκε και χόρεψε ζεϊμπέκικο. Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share