Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο παπαγάλος ταΐζει πατάτες τον σκύλο - αδερφό του...Θα λιώσετε όταν το δείτε!

Θα σας φτιάξει την μέρα!

9 Ιανουαρίου 2020 16:36
Αυτός ο παπαγάλος ταΐζει πατάτες τον σκύλο - αδερφό του...Θα λιώσετε όταν το δείτε!

Αυτός ο παπαγάλος δίνει στον αδερφό του, τον σκύλο, να δοκιμάσει μερικές πατάτες. Θα λιώσετε όταν δείτε το βίντεο!

Πόσο συχνά βλέπουμε έναν παπαγάλο να ταΐζει στο στόμα με πατάτες έναν σκύλο; Οι σκύλοι μπορούν να φάνε πραγματικά ότι τους δώσεις, ακόμα και μια ολοκληρη γαλοπούλα, χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες!

Είναι κάτι ασυνήθιστο όμως και τόσο αξιολάτρευτο παράλληλα και σίγουρα θα σου φτιάξει την μέρα με το που θα το δεις.

Δείτε το βίντεο:

Parrot Feeds Dog Brother

This parrot feeding his dog brother chips is everything I needed to see today 😂🙌

Posted by UNILAD on Wednesday, March 28, 2018

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να δείξει τι κάνει ο σκύλος του κάθε πρωί. Μόλις δείτε θα μείνετε κάγκελο!

Ένας ιδιοκτήτης σκύλου, έβαλε κρυφή κάμερα για να αποδείξει, ότι ο σκύλος του κάθε πρωί, κάνει κάτι που τον αφήνει έκπληκτο!

Μετά την μάνα που τοποθέτησε κάμερα για να δει τι κάνει ο σκύλος με το μωρό, τώρα μάθαμε για έναν άνδρα, ο οποίος ξυπνάει κάθε πρωί με έναν απίστευτο τρόπο.

Συγκεκριμένα, αυτός ο ιδιοκτήτης ξυπνάει από την σκυλίτσα του ράτσας πιτ μπουλ, που ανυπομονεί να βγει και να ξεκινήσει τη μέρα της. Το αφεντικό της εγκατέστησε μια κάμερα νυχτερινής παρακολούθησης για να δείξει τι τραβάει κάθε πρωί!

Μπορεί να είναι μόλις 5:30 π.μ., αλλά είναι καιρός να σηκωθούν όλοι στο σπίτι!

Δείτε το βίντεο:

Σκύλος ξαπλώνει δίπλα στο μωρό και... Πάθαμε πλάκα όταν μάθαμε τον λόγο!

Ένα βίντεο δείχνει ένα μικρό παιδί να σκεπάζει το σχεδόν 50 κιλών σκύλο του. Η μικρή Ανταλύν Λέρι φοβόταν να κοιμηθεί χωρίς τον καλύτερό της φίλο και σωματοφύλακά της από τότε που το σπίτι τους στην Αλάσκα επλήγη από σεισμό μεγέθους 7,0 της κλίμακας ρίχτερ.

Τα σκυλιά και τα μικρά παιδιά έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και δεν σταματάνε να μας συγκινούν, αφού μπορούν ακόμα και να ξαπλώνουν μαζί. Ο πατέρας της, Κάιλ Λέρι , είπε ότι η κόρη του αγκαλιάζει τον Φέρι για να μη φοβάται.

Από τότε που η περιοχή επλήγη από πάνω από 5.000 μετασεισμούς, η Ανταλύν αρνείται να κοιμηθεί χωρίς τον αξιαγάπητο φίλο της.

“Ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η κόρη μου είναι να είναι ο Φέρι δίπλα της για να την προστατεύει. Κανονικά κοιμάται στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι της, αλλά εκείνη τη νύχτα τον φώναξε να τον αγκαλιάσει,” είπε ο πατέρας.

Ο πατέρας της Ανταλύν δέχθηκε άσχημα σχόλια επειδή άφησε το ζώο να κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι με την κόρη του.

Μετά το ανέβασμα του βίντεο στο διαδίκτυο, μερικοί άνθρωποι ανέφεραν τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει ο ύπνος ενός παιδιού μ’ ένα σκύλο.

“Το κρεβάτι του μωρού δεν είναι μέρος για να κοιμάται ο σκύλος,” ανέφερε ένας χρήστης.

“Μην αφήνετε το σκυλί σας μόνο με το μωρό σας. Δεν είναι κάτι επιστημονικό, είναι η κοινή λογική,” είπε η χρήστης Μίσελ Αν.

“Όσο χαριτωμένο κι αν φαίνεται, κανένας σκύλος δεν πρέπει να είναι τόσο κοντά σε ένα παιδί χωρίς παρακολούθηση, είτε υπάρχει κάμερα είτε όχι,” έγραψε.

Ωστόσο, ο κ. Λέρι απάντησε στους επικριτές του, ισχυριζόμενος ότι γνωρίζει πως ο Φέρι “δεν είναι απλά ένα οποιοδήποτε ζώο”.

“Συμφωνώ με το να μην αφήνω ποτέ το παιδί μου με ένα ζώο χωρίς επίβλεψη, αλλά έχω περάσει πάνω από 100 ώρες εκπαίδευσης μαζί του και αυτό που ξέρω είναι πως ο Φέρι δεν είναι απλά οποιοδήποτε ζώο.”

“Ο Φέρι ξέρει ότι είναι δουλειά του να προστατεύει την Άντι.”

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share