Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Προσθέτει αλεύρι στον στιγμιαίο καφέ. Μόλις το δείτε θα τρέξετε στην κουζίνα σας να το κάνετε αμέσως (video)

Πολλοί δεν το γνωρίζουν!

9 Ιανουαρίου 2020 08:58
Προσθέτει αλεύρι στον στιγμιαίο καφέ. Μόλις το δείτε θα τρέξετε στην κουζίνα σας να το κάνετε αμέσως (video)

Προσθέτει αλεύρι στον στιγμιαίο καφέ. Μόλις το δείτε θα τρέξετε στην κουζίνα σας να το κάνετε αμέσως

Βλέπετε, σε αντίθεση με τη μαγειρική, η παρασκευή ενός γλυκού απαιτεί ιδιαίτερη πειθαρχία στις δοσολογίες και την παρασκευή. Ωστόσο, το Athensmagazine.gr σας έχει δείξει και τι συμβαίνει αν βάλετε αλάτι στον καφε!

Η ζαχαροπλαστική, λοιπόν, θέλει ταλέντο, μεράκι κι αρκετό ελεύθερο χρόνο.Τι γίνεται, όμως, όταν δεν είμαστε γκουρού στην κουζίνα;

Κι όταν επιπρόσθετα δεν έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο να σπαταλήσουμε φορώντας την ποδιά; Θα έλεγε κανείς πως τα έτοιμα γλυκά του ζαχαροπλαστείου είναι η λύση για ένα τέτοιο πρόβλημα. Αλλά δεν είναι. Αφενός γιατί δε συμφέρει την τσέπη μας κι αφετέρου γιατί ποτέ δεν μπορείς να ελέγξεις την ποιότητα αυτού που θα αγοράσεις.

Γιατί, λοιπόν, να μην έχουμε τη δυνατότητα να γευτούμε ένα νόστιμο, οικονομικό και γρήγορο χειροποίητο γλυκό; Αυτό σκέφτηκε η σεφ Gemma Stafford κι αποφάσισε να ανεβάσει ένα διαφωτιστικό βίντεο στο διαδίκτυο. Εκεί, δείχνει βήμα προς βήμα πως μπορούμε να φτιάξουμε 5 εύκολα γλυκά στο φούρνο μικροκυμάτων μας! Πρόκειται για νόστιμα κέικ που χωρούν στο φλυτζάνι του καφέ μας!

Προμηθευτείτε, λοιπόν, μερέντα, φρούτα, στιγμιαίο καφέ, αλεύρι και παγωτό κι αφεθείτε να δημιουργήσετε το γλυκό που τραβά η όρεξη σας. Έχετε 5 επιλογές. Ποια ή καλύτερα ποιες θα διαλέξετε;

Τι άλλο θα δούμε: Βάζει αβγό μέσα στον καφέ και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! (Video)

Απίστευτο αυτό που είδαμε με το αβγό στον καφέ, εσύ θα τολμούσες να βάλεις το αβγό στον... καφέ σου;

Θεωρούμε γενικά ότι είμαστε ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι, πρόθυμοι να ενστερνιστούμε πρωτοποριακές ιδέες και να ζήσουμε νέες εμπειρίες. Πρέπει να το παραδεχτούμε όμως: Αβγό στον καφέ μας δύσκολα θα βάζαμε.

Το εν λόγω ρόφημα έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, καθώς φωτογραφίες του έχουν γεμίσει το Instagram χάρη στο νεουορκέζικο καφέ, Round K. H προσθήκη αβγού στον καφέ αποτελεί κορεατική παράδοση από τη δεκαετία του ’60 και ’70, η οποία αντλεί έμπνευση από ένα δημοφιλές ποτό που συνήθιζαν να σερβίρουν στις καφετέριες τότε και το οποίο περιείχε στιγμιαίο καφέ, μια πρέζα αλάτι, έναν ωμό κρόκο, σησαμέλαιο, κουκουνάρι ή καρύδια. Το ρόφημα είχε ως στόχο να κατευνάσει την πείνα όσων το επιλέγουν, αλλά και να τους χαρίσει ενέργεια.

Στη σύγχρονή του εκδοχή όμως το ρόφημα αυτό με μία δόση εσπρέσο, έναν ελαφρώς βρασμένο κρόκο, αφρόγαλα και κακάο για γαρνιτούρα, μάλλον μόνο να προκαλέσει έχει ως στόχο, αφού ειλικρινά δυσκολευόμαστε να φανταστούμε κάποιον να το παραγγέλνει με λαχτάρα. Είναι λάθος βέβαια να κρίνουμε κάτι από τη στιγμή που δεν το έχουμε δοκιμάσει και αφού μάλιστα πολλοί χρήστες του διαδικτύου υποστηρίζουν ότι ο καφές έτσι είναι πιο κρεμώδης και γλυκός.

Η όλη ιδέα είναι που μας προκαλεί αηδία. Ίσως και να ήμασταν πρόθυμοι να πάρουμε μια γουλιά εάν κάποιος δεν μας έλεγε ότι περιέχει αβγό. Ποιος ξέρει, μπορεί και να μας άρεσε!

Δείτε το βίντεο:

Το έχουμε χάσει τελείως! Άνοιξε καφέ για... βαμπίρ και δείτε τι σερβίρει στους πελάτες του!

:56

'Ενα καφέ στην Κίνα αποφάσισε να μην ασχολείται πλέον με τα κοινά ποτά αλλά να κάνει πιο πιασάρικο, πιο πρωτόπυπο. Δείτε γιατί ένας διευθυντής σχολείου στην Κίνα έγινε viral!

Το κατάστημα επιτρέπει στους πελάτες να πίνουν το ποτό τους όχι σε ποτήρια, αλλά σε σακούλες που μπαίνει το αίμα. Στην πραγματικότητα όμως δεν σερβίρουν πραγματικό αίμα αλλά ποτά από κόκκινο χρώμα, όπως κόκκινο κρασί, χυμό από φραγκοστάφυλο ή κεράσι κόλα.

Το μαγαζί είναι διακοσμημένο με φέρετρα ενώ παντού κυριαρχεί το κόκκινο και το μαύρο χρώμα. Η μουσική είναι φυσικά τρομακτική ενώ οι σερβιτόρες είναι ντυμένες νοσοκόμες και οι σερβιτόροι ντυμένοι γιατροί!

Το νερό και ο καφές επίσης είναι στο χρώμα του κόκκινου χάρη σε μία ειδική ουσία ενώ στα περισσότερα πιάτα κυριαρχεί η σάλτσα ντομάτας και η κέτσαπ!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share