Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έπος: Ο Γιώργος Παπαδάκης χορεύει τσιφτετέλι και αποθεώνεται! Το βίντεο έχει 1.580.266 προβολές!

Χορεύει παρέα με έναν μεγάλο καλλιτέχνη!

8 Ιανουαρίου 2020 13:45
Έπος: Ο Γιώργος Παπαδάκης χορεύει τσιφτετέλι και αποθεώνεται! Το βίντεο έχει 1.580.266 προβολές!

Έχετε δει τον Γιώργο Παπαδάκη να χορεύει τσιφτετέλι; Το βίντεο στο Youtube έχει φτάσει τις 1.580.266 προβολές.

Μετά το βαρύ ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Γιώργος Παπαδάκης, βρήκαμε ένα βίντεο με τον ίδιο να χορεύει τσιφτετέλι. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα", πριν χρόνια, είχε βρεθεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας", στην ΕΡΤ.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ενώ τραγουδούσε ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιώργος Παπαδάκης σηκώθηκε και χόρεψε παρέα με τον Πασχάλη Τερζή και μια κοπέλα. Βέβαια, μετά από λίγο, κάθισε πάλι στη θέση του.

Δείτε το βίντεο:

Πασίγνωστη Ελληνίδα κόλασε το στούντιο με το τσιφτετέλι της! Το βίντεο έχει 2.638.563 προβολές!

Ελληνίδα ηθοποιός χόρεψε τσιφτετέλι και "τρέλανε" τους πάντες! Το βίντεο στο Youtube έχει φτάσει στις 2.638.563 προβολές!

Ο λόγος για την... Τζένη Μπότση, η οποία στο μακρινό παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2014, είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και είχε χορέψει ένα τσιφτετέλι κόλαση!

Φορώντας ένα λευκό στενό φόρεμα, η ηθοποιός σηκώθηκε και αναστάτωσε όλους όσους βρίσκονταν εκεί, όπως είχε κάνει και η Αθηνά Οικονομάκου με την Ευαγγελία Συριοπούλου.

Και μπορεί να έχουν περάσει χρόνια, ωστόσο το τσιφτετέλι της Μπότση κρατάει, όπως οι ταινίες της που αναστάτωσαν πριν 3 δεκαετίες! Δείτε το:

2 Ελληνίδες τραγουδίστριες σηκώνονται στον Σπύρο Παπαδόπουλο να χορέψουν τσιφτετέλι! Λίγο μετά τα likes έπεσαν βροχή

Αφιερωμένη στον Στέλιο Ρόκκο ήταν πρόσφατη εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Και ανάμεσα στους φίλους που τίμησαν τον τραγουδιστή ήταν η Πάολα και η Μελίνα Ασλανίδου.

Τα γυρίσματα του επεισοδίου έγιναν και στον επίσημο λογαριασμό της Πάολα στο Instagram ανέβηκε βίντεο από τη μαγνητοσκόπηση. Και σε αυτό βλέπουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια παρέα με την Μελίνα Ασλανίδου να χορεύουν τσιφτετέλι, που θυμίζει το αντίστοιχο με την Ελληνίδα ηθοποιό που σάρωσε στο Youtube!

Οι δύο τραγουδίστριες βρέθηκαν σε τσακίρ κέφι, ξεσηκώνοντας το πλατό με το λίκνισμα τους. Κι εννοείται πως τα σχόλια και τα likes από τους followers της Πάολα «έπεσαν» βροχή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share