Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τάσος Δούσης: Τα 2 τραγικά πράγματα που κάνουν οι περισσότεροι στις γιορτές!

"Δεν σε εκτιμώ, γι' αυτό και δεν σου απαντώ"!

6 Ιανουαρίου 2020 14:10
Τάσος Δούσης: Τα 2 τραγικά πράγματα που κάνουν οι περισσότεροι στις γιορτές!

Οι γιορτές ολοκληρώνονται σήμερα και με αφορμή αυτό ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τον εξοργίζει σε ορισμένους ανθρώπους!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, μετά τις γελοιότητες που τον ενοχλούν στα γιορτινά τραπέζια, αποκάλυψε και τα 2 τραγικά λάθη που κάνουν οι περισσότερες τις γιορτινές αυτές ημέρες!

Ποια είναι αυτά; Πρώτον ότι στέλνουν ένα κοινό μήνυμα Χρόνια Πολλά και το στέλνουν ταυτόχρονα σε 1.000 επαφές που έχουν το κινητό τους και δεύτερον πως όταν γιορτάζει κάποιο όνομα ταγκάρουν όλους τους "Φάνηδες" πχ που έχουν σε ένα κοινό μήνυμα, δείχνοντας πως βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

"Η βλακεία είναι ανίκητη! Είναι απογοητευτικό τέτοιοι άνθρωποι να..."! Ο Τάσος Δούσης παίρνει θέση για την σεξιστική δήλωση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Την θέση του για την τραγική δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εξέφρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος σαρώνει με την εκπομπή του Εικόνες στο Open, ξεσπά σχετικά με τις σεξιστικές αναφορές του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για γυναίκες που μάλιστα τον έχουν ψηφίσει!

Η βλακεία σίγουρα είναι ανίκητη και ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει! Δείτε όλα όσα δήλωσε στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share