Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένας Ιπποπόταμος μπαίνει στο νερό για να... Μόλις μάθετε τον λόγο θα πάθετε πλάκα!

Συγκλονιστικό!

6 Ιανουαρίου 2020 13:14
Ένας Ιπποπόταμος μπαίνει στο νερό για να... Μόλις μάθετε τον λόγο θα πάθετε πλάκα!

Ο ιπποπόταμος της φωτογραφίας, βούτηξε μέσα στο νερό για να κάνει κάτι απίστευτο! Μόλις δείτε το βίντεο θα μείνετε άφωνοι.

Οι ιπποπόταμοι είναι αρκετά τρομακτικοί αλλά και επικίνδυνοι, καθώς είχαμε διαβάσει πως ένας ιπποπόταμος "καταβρόχθισε" έναν άνδρα. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, που ίσως να έχουν μια... ευαίσθητη πλευρά!

"Έπεσε" λοιπόν, στα χέρια μας ένα βίντεο, όπου ένας ιπποπόταμος, μπαίνει μέσα στο νερό, θέλοντας να πάει να σώσει μια μικρή ζέβρα από πνιγμό.

Όλα ξεκίνησαν με ένα κοπάδι ζέβρες να προσπαθούν να διασχίσουν το νερό σε ένα ποτάμι στην Αφρική.

Δυστυχώς, όμως, για την μικρή ζέβρα, η δύναμη του νερού ήταν πάρα πολύ με αποτέλεσμα να την παρασύρει το ρεύμα. Ευτυχώς, ο ιπποπόταμος παρενέβη για να βεβαιωθεί ότι το μωρό θα βγει στην ακτή σώο και αβλαβές!

Δείτε το βίντεο:

Ιπποπόταμος αναζητά νερό και πέφτει πάνω σε 5 λιοντάρια: Η συνέχεια; Σοκαριστική!

Oι μάχες στο ζωϊκό βασίλειο προκαλούν δες και ανατριχίλα! Όπως και αυτή ανάμεσα σε έναν ιπποπόταμο και 5 λιοντάρια! Ποιος πιστεύετε ότι κερδίζει;

Συγκεκριμένα Νερό αναζητούσε ο ιπποπόταμος που είχε τραυματιστεί σε σύγκρουση με άλλον ιπποπόταμο, όταν τον εντόπισαν δύο λιοντάρια που βρίσκονταν κοντά σε νερό. Επιτίθενται και όταν ο ιπποπόταμος τους απωθεί καλούν ενισχύσεις και εμφανίζονται τρεις λιονταρίνες,

Το σοκαριστικό βίντεο τραβήχτηκε σε πάρκο στη Νότια Αφρική από 28χρονο φύλακα, που όπως τονίζει στην περιγραφή, πρόκειται για πρωτόγνωρο θέαμα, πιο πρωτόγνωρο και από την μάχη λιονταριού με πύθωνα!

Τα θηρία ορμούν στην πλάτη του τραυματισμένου ζώου που καταβάλλει τεράστια προσπάθεια να φθάσει στο νερό. Όμως ο ιπποπόταμος είναι αποφασισμένος να ζήσει και με γενναιότητα δείχνει τα δόντια του στα πέντε λιοντάρια απωθώντας τα όλα και καταφέρνει να πιει νερό με την ησυχία του καθώς μετά την ήττα τα λιοντάρια αποχωρούν.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share