Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιαγιά 102 ετών αποφασίζει να κάνει ελεύθερη πτώση. Αυτό που θα δείτε στη συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους!

Πάθαμε πλάκα!

5 Ιανουαρίου 2020 08:26
Γιαγιά 102 ετών αποφασίζει να κάνει ελεύθερη πτώση. Αυτό που θα δείτε στη συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους!

Μια... γιαγιά 102 ετών, τρελαίνεται για αδρεναλίνη! Έτσι, αποφάσισε να κάνει ελεύθερη πτώση! Όταν την δείτε θα μείνετε άφωνοι!

Ο λόγος για την Αϊρίν Ο’Σι, η οποία έκανε ελεύθερη πτώση από τα 14.000 πόδια (4.300 μ.), στην Αυστραλία και εκτιμάται ότι είναι η γηραιότερη που έχει επιχειρήσει κάτι τέτοιο.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Το 2016 είχε γιορτάσει τα 100α γενέθλιά της κάνοντας ελεύθερη πτώση. "Ήταν πολύ καθαρά εκεί πάνω και ο καιρός ήταν καλός, αλλά έκανε πολύ κρύο", ήταν το σχόλιό της, σύμφωνα με τα αυστραλιανά ΜΜΕ.

Δείτε το βίντεο:

Έχουμε παρατηρήσει, πως αρκετές είναι οι γιαγιάδες που αποφασίζουν να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους. Μάλιστα, μια γιαγιά αποφάσισε να βάφεται καθημερινά, για να μην φαίνεται η ηλικία της.

Αυτές οι γιαγιάδες δοκιμάζουν για πρώτη φορά ουίσκι με κανέλα! Μόλις δείτε την αντίδρασή τους θα πάθετε πλάκα!

Το ουίσκι Fireball είναι ένα ποτό που είναι πολύ γνωστό στους νέους, αλλά όχι σε αυτές τις γιαγιάδες. Έχει έντονη γεύση κανέλας, και είναι εκπληκτικά γλυκό σε σχέση με άλλα ουίσκι, και γενικά, με τα άλλα αλκοολούχα ποτά.

Το κανάλι στο YouTube με το όνομα Obsev διεξήγαγε πρόσφατα ένα πείραμα όπου καταγράφτηκαν τέσσερις εύθυμες, πολύ πρόσχαρες γιαγιάδες που δοκιμάζουν σφηνάκια Fireball για πρώτη φορά. Οι αντιδράσεις τους είναι ξεκαρδιστικές, όπως κάνουν τα μωρά όταν δοκιμάζουν για πρώτη φορά λεμόνι!

Αυτές οι γιαγιάδες συνήθιζαν να πίνουν αλκοόλ στα νιάτα τους. Μια γιαγιά παραδέχεται, “Παλιότερα, συνήθιζα να πίνω ένα ποτηράκι κρασί κάθε μέρα. Αλλά τα σκληρότερα ποτά, τα έπινα συνήθως σε πάρτι, ή όταν έβγαινα έξω για δείπνο. Είναι, πάντως, μέρος της ζωής μου, το μόνο σίγουρο.”

Μια άλλη λέει, “Έχω πάει σε πολλά συναρπαστικά μέρη. Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, είχα κάνει πάρτι με όλη την ισπανική ομάδα yachting στην πίσω αυλή μου. Αυτό ήταν πολύ διασκεδαστικό. Ισπανοί, ξέρεις…”

Δείτε τις απίστευτες αυτές γιαγιάδες να πίνουν αλκοόλ μετά από καιρό.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share