Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Η βλακεία είναι ανίκητη! Είναι απογοητευτικό τέτοιοι άνθρωποι να..."! Ο Τάσος Δούσης παίρνει θέση για την σεξιστική δήλωση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Η τραγική δήλωση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

3 Ιανουαρίου 2020 11:48

Την θέση του για την τραγική δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εξέφρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος σαρώνει με την εκπομπή του Εικόνες στο Open, ξεσπά σχετικά με τις σεξιστικές αναφορές του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για γυναίκες που μάλιστα τον έχουν ψηφίσει!

Η βλακεία σίγουρα είναι ανίκητη και ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει! Δείτε όλα όσα δήλωσε στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάσος Δούσης: O Καβάφης, ο Ελύτης, οι... ράπερ και οι γελοιότητες στα γιορτινά τραπέζια!

Για τις γελοιότητες που ακούμε κάθε χρόνο στα γιορτινά τραπέζια μίλησε ο ... ράπερ Τάσος Δούσης στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, λίγο πριν μας ταξιδέψει στο Μαρόκο με την εκπομπή του Εικόνες, μας καλημέρισε από το σπίτι του στην Αράχωβα και μας διηγήθηκε μια προσωπική εμπειρία! Πως συνδέεται ο Καβάφης και ο Ελύτης με τους... ράπερ; Δείτε τα "60 δευτερόλεπτα" του Τάσου Δούση στο Athensmagazine.gr και θα καταλάβετε!

"Όταν μιλάμε για στολισμό πόλης και δεν παίζουμε": Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στην Χριστουγεννιάτικη Βιέννη!

Μια πρώτη γεύση από το τι θα πει Χριστούγεννα στη Βιέννη μας έδωσε ο Τάσος Δούσης στο προφίλ του στο Instagram!

Ο έμπειρος δημοσιογράφος και εκδότης ετοιμάζεται να μας... ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αυστρίας και θαυμάζει τον στολισμός της, ο οποίος έρχεται σε άκρα αντίθεση με τον αντίστοιχο δικό μας στην Αθήνα, τον οποίο είχε... "στολίσει" ο Τάσος Δούσης σε πρόσφατη ιστορία του στο Instagram!

Πάρτε λοιπόν μια πρώτη γεύση από... Εικόνες του Τάσου Δούση στο Athensmagazine.gr:

"Ο κλασικός απατεώνας Ελληνάρας που ...": Άγριο ξέσπασμα από τον Τάσο Δούση!

Ένα περιστατικό στο οποίο έγινε αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο προφίλ του στο Instagram ο Τάσος Δούσης!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, αφού μας ταξίδεψε στην μαγευτική Βιρμανία το Σάββατο το βράδυ, την Κυριακή βρέθηκε στο Κολωνάκι και έγινε μάρτυρας ενός περιστατικού που τον έβγαλε από τα ρούχα του! Συγκεκριμένα ένας τύπος με ξανθιά... παρουσία στο πλάι του, μέσα στην RANGE ROVER, έπεσε θύμα κλοπής με τα σπασμένα να τα πληρώνουν δύο αστυνομικοί που έφτασαν αυτή την ώρα στο σημείο!

Αυτή την στιγμή ο Τάσος Δούσης παρατήρησε κάτι που τον έκανε έξαλλο! Τι ήταν αυτό; Δείτε αναλυτικά στα παρακάτω βίντεο που ακολουθούν στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share