Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Νατάσα Θεοδωρίδου χορεύει το απόλυτο ζεϊμπέκικο και "ρίχνει" το διαδίκτυο!

Μοναδική!

29 Δεκεμβρίου 2019 13:34
Η Νατάσα Θεοδωρίδου χορεύει το απόλυτο ζεϊμπέκικο και

Υπάρχει ένας άγραφος νόμος που θέλει τις γυναίκες να μην χορεύουν ζεϊμπέκικο. Παρ' όλα αυτά όταν μια γυναίκα ανέβει στην πίστα να χορέψει, τότε είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα. Ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης λοιπόν μας έχει χαρίσει η μεγάλη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έκαναν ένα αφιέρωμα προς τιμήν της κι εκείνη ερμήνευσε όλα τα τραγούδια που μας έχει χαρίσει και μας έχει κάνει να αγαπήσουμε με τις μοναδικές τις ερμηνείες. Όταν λοιπόν η τραγουδίστρια βρισκόταν πάνω στην πίστα μαζί με την Ειρήνη Τουμπάκη και λίγο πριν αρχίσει να τραγουδά το αξεπέραστο κομμάτι της Βίκυς Μοσχολιού "Δεν ξέρω πόσο σ' αγαπώ" η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε πως είναι το αγαπημένο της τραγούδι γι' αυτό και κάπου στα μισά, κατέβηκε στο κέντρο του πλατό και συνεχίζοντας να τραγουδά χόρεψε ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα με τους υπόλοιπους καλεσμένους της εκπομπής να την "λούζουν" στα λουλούδια.

Δείτε το απόλυτο ζεϊμπέκικο στο Athensmagazine.gr:

Το πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο που έκανε το διαδίκτυο να παραληρεί! Χόρεψε και σείστηκε η γη!

Ο καταξιωμένος χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο που δοκιμάζει και την ηθοποιία χόρεψε το πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση! Έχει ξεπεράσει τις 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube!

Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας ρε παιδιά " και χόρεψε το "Βραδιάζει πάλι φίλε βραδιάζει"! Το τραγούδι ερμήνευσε ο Αντώνης Ρέμος o οποίος στο γάμο του είχε χορέψει ένα εξίσου εντυπωσιακό ζεϊμπέκικο.

Το ζεϊμπέκικο πρέπει να το χορεύουν οι άντρες με ψυχή που θα νιώθουν κάθε πάτημα τους, έτσι έκανε και ο Ιβάν Σβιτάιλο!

Δείτε τον εδώ στο Athensmagazine.gr:

Το ζεϊμπέκικο του Παντελή Παντελίδη με τα 4.085.262 views!

Ο Παντελής Παντελίδης στο εορταστικό "Στην Υγεία Μας" για την Παραμονή Χριστουγέννων του 2015, έριξε ένα ζεϊμπέκικο που έχει αφήσει ιστορία. Λίγους μήνες πριν τον θάνατο του έγραψε ιστορία με αυτό τον θρυλικό ζορό που πλέον μας ανατριχιάζει..

Δείτε επίσης: Το αναπάντεχο ζεϊμπέκικο της Αγγελικής Νικολούλη!

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει 4.085.271 προβολές και 12 χιλιάδες likes που όλο και ανεβαίνουν!

Στο ίδιο βίντεο μπορούμε να δούμε και την Αγγελική Νικολούλη να ξεδιπλώνει τις χορευτικές της ικανότητες και να ρίχνει μια ζεμπεκιά. Και οι δυό τους το απολαμβάνουν με όλη τους την ψυχή!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share